Cuvertură de pat matlasate Huse pentru pat din Bumbac lenjerie de Pat Set de 2 fețe de pernă și 1 pat de acoperire sau 1buc pat acoperă doar

Produs nou

1 Produse

In stoc

691.14lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la magazinul nostru!Dacă aveți nevoie de informații sau asistență, vă rugăm să ne contactați prin intermediul www.primaria-urzicuta.ro mesaj.Bucurați-vă de cumpărături și au o zi buna!

Bucurați-vă de transport Gratuit la Orice comanda!

Set Original pentru cele mai dormitor confortabil

Un set de 3 Buc Inclus 1 cu plapuma dimensiune 230 х250 cm și 2 fețe de pernă 50 х70см (230*250 3PCs set de pat).Un set de 1 Buc Include doar 1 cuvertură de pat (230*250 1buc).Dimensiuni cuverturi de pat стеганого este suficient de mare și deci poate fi folosit ca pentru lenjerie de pat lat de 150 cm sau 180 cm, iar la 200 sau 220 cm.

Naturale чистейший bumbac.

Material compus din 100% bumbac și efectuate la полотняном переплетении, datorită care acoperă nu numai că arată confortabil, dar, de asemenea, moale și delicată la atingere.

Non-alunecare și nu бьет током'.

Pentru a da покрывалу mai blândețe și delicatețe, s-a folosit de umplere, compus din 70% bumbac si 30% poliester.Bucurați-vă de frumusețea de dormitor și plăcută de căldură, atunci când doriți să păstrați cald.

Cusătură în formă de modele de val.

Quilting de cuvertură nu numai fixa în siguranță umplutură de bumbac de acoperire, dar, de asemenea, ușor decora.

Mozaic din nou în trend!

Bucăți de țesături cu diferite print-au conectat în blocuri mici si de bun gust cusute împreună.Modelul original va da camera de cămin confortabil și nu vreau să o las.

Bucurați-vă și de cei dragi!

Mare selecție și design la modă vă va permite să alegeți cu ușurință modelul preferat și original decora camera ta.În plus, un astfel de set de acoperire și 2 fețe de pernă ideal pentru cadou близкому persoană.

Grijă și se spală.

Un astfel de set выдержит peste 200 de spălări, iar durata sa de viață este de aproximativ 10 ani.Mână sau în mașina de spălat la temperaturi de până la 30 °C, atunci când modul delicat, uscarea la masina de spalat sau in masina de spalat cu modul delicat.

Cer atentia:

În timp ce plasarea comenzii, vă rugăm să asigurați-vă că adresa ta, numele complet receptor, numărul de telefon de contact și емейл sunt adevărate.Comanda plasata în densă și крепкую de ambalare, de blând și de livrare în condiții de siguranță.Vă rugăm să alegeți cu atenție în timpul deschiderii pachetului, astfel încât să nu deteriora produsul.Odată ce ați primit comanda, nu uitați să scrie feedback-ul, pentru a evalua serviciile noastre și a calității produselor.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați cu noi în mesaje.

Etichete: ursul pătură, cuvertură de pat king size, cămilă carouri, cuvertură de pat, capacul de aprins, lit queen, lenjerie de pat de vara, topor de lemn, capac pat dantela, quilt pat.

Fisa tehnica

Material 100% Bumbac
Tesatura Conta 32
Technics Matlasat
Utilizarea Acasă
model TIPĂRITE
Numărul De Thread 66*62
Stil Simplu
Model Tip Print

Recenzii

Scrie o recenzie

Cuvertură de pat matlasate Huse pentru pat din Bumbac lenjerie de Pat Set de 2 fețe de pernă și 1 pat de acoperire sau 1buc pat acoperă doar

Cuvertură de pat matlasate Huse pentru pat din Bumbac lenjerie de Pat Set de 2 fețe de pernă și 1 pat de acoperire sau 1buc pat acoperă doar

Produse similare: