Rezistent la intemperii Rotund Trambulină de Înlocuire Tampon PP Negru Sari Grădină Pânză Elastică Sări Mat Acasă Jucării Pentru Copii

Produs nou

1 Produse

In stoc

125.25lei

-11%

140.75lei

Distribuiti

Informatii

Puncte: 1、Premium Material: trambulina de înlocuire sari mat caracteristici grele din polipropilenă material material care are opt rânduri de securitate integrate care oferă securitate, și acest mat este durabil.

2、Culoare Rapid Design: înlocuirea sari mat este rezistent la UV, rezistent la apă și este decolorare-rezistent.

3、Design Durabil: trambulină de sărituri mat.Fixarea cu ajutorul a 8-ori de cusut, robust ochiuri.Puteți coase-o de 8 ori, coase-l în sensul acelor de ceasornic timp de 4 ori, și invers acelor de ceasornic coase-l de 4 ori, și este robust și rezistent pentru a obține mai mare putere sărituri și de lungă durată jumping distractiv.

4、Mic Sfat: înlocuirea sari rogojini sunt potrivite numai pentru trambuline cu același salt mat diametru, lungime primăvară și primăvara număr.

5、Practic in Utilizare: înlocuirea sari mat este negru și practice, ușor de utilizat pentru a lăsa copiii să se distreze în aer liber.

Descriere:

Manopera bun și sări da un sentiment frumos atunci când sari.O fixare optimă dă tensiune necesar pentru distracție fără sfârșit sărituri.Usor de asamblat.

Important: numărul de ochiuri și diametrul de sărituri mat trebuie să se potrivească pentru o bună putere sărituri.Vă rugăm, instalați sărituri mat în conformitate cu instrucțiunile.Ochiuri cusute de 8 ori.

Caietul de sarcini:

Nume: Trambulină De Înlocuire Sari Mat

Material: polipropilen plasă

Permeabil la apă

Culoare: negru

Dimensiuni(aproximativ):

6 metri în diametru 1.83 metri/72.05 în sari mat (36 catarame)

8 metri diametru 2.44 metri/96.06 în sari mat (48 catarame)

Lista De Ambalare:

Trambulina Jump Mat*1 (conține triunghiular cataramă pentru o instalare ușoară și îndepărtarea)

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

Etichete: trambulină de sărituri mat, dantela de mireasa tesatura, parcul trampolin, sări coarda, covoraș de baie pufos, trambulină cadru baldachin, heng long tank urmări, pro bounce, runda trambulină de primăvară, trampolin.

Fisa tehnica

Numărul De Model Sari Mat pânză
Stil Fără Plasă De Protecție
Numele Departamentului BĂRBAȚI
Picătură de transport maritim Suport
Dimensiune Other

Recenzii

Scrie o recenzie

Rezistent la intemperii Rotund Trambulină de Înlocuire Tampon PP Negru Sari Grădină Pânză Elastică Sări Mat Acasă Jucării Pentru Copii

Rezistent la intemperii Rotund Trambulină de Înlocuire Tampon PP Negru Sari Grădină Pânză Elastică Sări Mat Acasă Jucării Pentru Copii

Produse similare: