CVNC set de 7 buc 6"-12" Notă CDEFGAB lotus Chakra design Mată Cuarț de Cristal Cântând Bowl, cu acces Gratuit la 2 buc de Linie Transporta saci

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 894.02lei

-19%

2 367.52lei

Distribuiti

Informatii

Cristal cântând bowl este facut din 100% cristal pur, de cea mai inalta calitate ajunge la nivel internațional avansate.Fiecare cristal cântând bowl va fi control strict înainte de expediere.Sunetul este uimitor, clar, puternic și profund și bogat vibrații rezonează cu puterea de a vindeca, atunci când te joci de cristal cântând bowl, nu sunt doar efectuează o terapie de sunet, dar, de asemenea, un cristal de vindecare, care este extrem de penetrante.

Vasul sac este suplimentar de cumpărare, dacă aveți nevoie , puteți achiziționa din magazinul nostru Rețineți B Chakra Coroanei Imaginație și de sine mai mare Notă Un al Treilea ochi Chakra, Centrul pentru psihice și abilități intuitive Nota G Chakra Gâtului Centrul pentru comunicare, amândoi wardly cu alții și în interior cu noi înșine Nota F Chakra Inimii Portar la chakrele superioare acesta este punctul de unde vom lua și trimite dragostea noastră Notă E Chakra Plexului Solar Punctul de putere personală și de exprimare a creativității Notă D Buric Chakra, Centrul de prelucrare și interoreting Nota C Rădăcină Chakra de Bază unitatea de sex, frica și traume din copilărie și în cazul în care energia kundalini poate fi inactiv într-Un fel este ca bat castron ușor și încet, jucătorul trebuie să-și păstreze calmul,apoi împărțiți în trei secțiuni de castron lună, thenchoose trei puncte pentru a bate.Sau o mare satelit atingerea metodă, care este , de a folosi metoda de vopsire prin satelit de mare bate de șase ori.

O altă modalitate este de a folosi piele de căprioară ciocan de frecare ușoară pe castron gura.Metode de frecare puncte a înainte(în sensul acelor de ceasornic) și revers (sens invers acelor de ceasornic), transmite este adăugat noi de energie(reparații), energie(diaree) inversare este exclus.Când bat ca libelula apă numai pot, nu au nevoie de prea greu, atunci când forța de frecare vrea chiar, nu dintr-o dată grele.

Menține sunetul constant, nu lăsați-l să meargă.Sunetul ar trebui să fie, de asemenea, menținută într-un interval care este acceptabil pentru tine.Prea tare va transforma în zgomot.De asemenea, este foarte important ca de cristal cântând bowl este foarte fragil, vă rugăm să folosiți-l ușor.Atunci când este utilizat în sus, sunetul este lumina și lasă-l să se oprească în mod natural.Vă rugăm să nu-l atingă cu mâinile.Acest lucru va distruge structura sa internă.După o lungă perioadă de timp, acesta nu va face un sunet.Dacă vrei într-adevăr să-l oprească rapid, puteți folosi un băț să-l apăsați.Dar încă mai folosesc mai puțin. 1. În mod normal, boluri va fi deliveried în 5 zi lucrătoare;

Și cumpărătorul va primi elemente in 7-14 zile lucratoare.

2. Nava prin DHL, FEDEX, UPS sau EMS, etc. , in functie de locatia cumparatorului.

3. Orice Rupte sau a Pierde timpul de tranzit,va fi înlocuit rapid de gratuit.

Jinzhou City Succes Sticlă de Cuarț Fabrica a fost înființată în 1995. Contribuie la dezvoltarea de cristal cântând produse.

În anul 2000, produsele au început să fie exportate în toată lumea.

Până în prezent, acesta are exportate în mai mult de 150 de țări și regiuni

În 2015, primul brand CVNC a fost semnat pentru a oferi persoanelor cu cea mai mare produse de calitate și servicii.

Putem oferi ODM sau OEM

Deoarece diferite țări vamale regula este diferit.Vânzătorul nu întreprinde taxă vamală taxă este plătită de către cumpărător.

Etichete: sacrală chakra hara, leoaica inel, chakra set, harpa set, noutatea bol de cristal, chakra set de cristal, mare vas de cristal, bol de cristal, închis chakra sacrală, chakra set de piatra.

Fisa tehnica

Numărul De Model 6-12
Dimensiunea și Nota 12"C,11"D,10"E,9"F 8"G 7"A,6"B
Bol dimensiune sac 11" 12"
Gratuit Accesoriu 2 buc de cauciuc, bătătoare, maiuri, 2 buc de piele de căprioară,bătătoare, maiuri, 7pcs cauciuc inele
Numărul Ton 10
Frecvența 440Hz sau 432Hz
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand cvnc
Notă CDEFGAB
Material Cristal de cuarț>99.99%
Diametru (cm) 20-30cm
Cerere Terapie de sunet, yoga, meditație, vindecare
Greutate (kg) 15-16

Recenzii

Scrie o recenzie

CVNC set de 7 buc 6

CVNC set de 7 buc 6"-12" Notă CDEFGAB lotus Chakra design Mată Cuarț de Cristal Cântând Bowl, cu acces Gratuit la 2 buc de Linie Transporta saci

Produse similare: