Lichid Cu Dozator Detergent De Spălare Curățare, Dezinfecție Dispozitiv De Plastic De Wc Dezinfecta Detergent Curat Mână Dozator

Produs nou

1 Produse

In stoc

91.53lei

-25%

122.04lei

Distribuiti

Informatii

Scaunul De Toaletă Din Plastic Cleaner Detergent Dozatoare Detergent Lichid De Spălat Agent De Curățare Montare Pe Perete Dispozitiv De Dezinfecție

Utilizarea de înaltă calitate, siguranță garantată ABS corp din plastic, decorative și durabil găuri necesare, Cu o presă simplă, Montare pe Perete Dezinfecție Distribuitor este de gând să lucreze.Cu un singur accident vascular cerebral de pompa, "doar dreptul" suma de dezinfecție, balsam sau sapun lichid este dispersat, economice și practice.Dozator de săpun, Titularul este ușor să stea în sus și completați, împreună cu stocare convenabil cârlige, deschidere largă pentru reumplere ușoară, fiind rugină-dovada și rezistent.Se sanitare de a folosi o mână de dezinfecție distribuitor în baie, laborator,spital.Dezinfectarea container dimensiune: 230mm X 100 mm X 90 mm (Ixlxa) Single spumare capacitate recipient: 400 ml Instalare: Montat pe Perete Nivel rezistent la apa: IPX2

Declarația Noastră

Metode de plată

Acceptam carduri de credit, T/T, Western Union, Qiwi wallet ca metode de plată.

Mod De Transport Maritim Și Transport De Timp

1. Noi oferim clienților noștri din mai multe țări cu "Transport Gratuit" servicii de www.primaria-urzicuta.ro standard, ePacket sau express.

2. Va garantam ca toate produsele vor fi expediate în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea comenzii.Timpul de expediere este de 5-7 zile lucratoare prin DHL sau FedEx, în perioada 7-28 de zile de ePacket.

3. Putem expedierea mărfurilor de către DHL, Fedex,UPS, EMS, Aramex, etc, în funcție de cerințele clienților.Cu toate acestea, dacă destinația este în zonă de la distanță, cumpărătorul ar trebui să permită plus taxa de transport maritim de livrare.

4. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și-ar dori să plasați o comandă mare, vă putem ajuta să găsiți cel mare expeditor și de a face factura, livrare listă și B/L.

Impozite

1. Din cauza taxelor foarte diferite de către diferite țări, și este de datoria ta de a plăti impozit în țara dumneavoastră ca cetățean, nu ne permite nici un impozit cauzate în destinația vamală.

2. Oficiul poștal local vă va contacta dacă aveți nevoie să plătească impozit atunci când coletul ajunge.

3. Vă rugăm să plătească taxa cât mai curând posibil și de a ajuta pentru a șterge vamale.În caz contrar, bunurile vor fi distruse sau trimis înapoi.Încă nevoie pentru a obține valoarea comenzii în acest caz.

4. Poate ne sfatuiesc de valoarea pe care doriți ca noi să declare la vamă, atunci când face comanda, pentru a evita taxa sau să plătească mai puțin.

5. Dacă aveți nevoie de factură pentru comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.Vom face factura și trimite-l la caseta de e-mail imediat.

Special cantitatea

1. Dacă cantitatea de care aveți nevoie nu se potrivește cantitatea din fiecare lot, vă rugăm să nu ezitați să ne spuneți.Vom cita noul preț cu precizie în funcție de cerințe.

2. În primul rând vă rugăm să faceți o comandă în aceleași link-ul de produs de care ai nevoie, dar nu face plata până când vom modifica valoarea comenzii pentru suma corectă.

3. Vă rugăm să reîmprospătați pagina și de a face plata, după ce vei vedea valoarea comenzii a fost modificat.

4. La primirea platii, va vom trimite produsele la tine cât mai curând posibil.

Picătură de transport maritim

1. Vă rugăm să nu ezitați să arate produsele noastre pentru prietenul tău și clienții.

2. Vă rugăm să ne furnizați cu prietenul tău sau clienților informații de contact ca destinatar, atunci când face comanda.

3. Comanda va fi trimis direct la dumneavoastră prieten sau clienți, cât mai curând posibil.

4. Vă rugăm să confirmați primirea comenzii imediat ce clienții dumneavoastră primesc bunuri.

Politica de rambursare

1. Ne asigura că calitatea mărfurilor doriți să comandați este superior.

2. Va garantam ca va vom trimite produsele la fel ca tine alege din imaginile din magazinul nostru.

3. Vă rugăm să luați fotografii de bunuri veți primi dacă veți găsi într-adevăr ceva în neregulă cu ei.

4. Te rog trimite înapoi bunurile în termen de 7 zile de la livrare.

5. Va vom returna integral plată pe care trebuie plătită atunci când vom primi bunuri.

6. De transport de marfă va fi, de asemenea, în contul nostru.

Feedback-ul

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii noastre.Am sincer sper că vă puteți lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Se va lua doar un minut.Multumesc mult!!!

2. Desigur, va vom oferi același feedback-ul, astfel încât acesta va fi mai ușor pentru tine de a câștiga încredere, de la alți furnizori.

Etichete: geanta unitate, whitenicious, automat dozator de săpun, subsuoară și între piciorul crema de albire, spray-dozator dezinfectant, spuma dispenser automat, montare pe perete camera dozator de săpun, curat parte igienizare servetele, copilul formula de stocare, gel dezinfectat.

Fisa tehnica

Funcția Refill
Locație Toaleta baie, toaletă
Material Principal Plastic
Origine NC(de Origine)
Spumare Dozator De Săpun De Culoare Alb
Numărul De Model LGC-110
Spumă de săpun dozator de material Plastic ABS
Tip Sapun Lichid Dozatoare
Caracteristică Spumare Săpun Dozator De Perete
Dozator sapun lichid funcția Dezinfectarea Dispozitivului
Dozator de săpun Baie caracteristică 20% a salva săpun
Dozator Sapun Lichid Tip Mâna Dozator De Săpun
Certificare ROHS
Dozator Sapun lichid caracteristică montare pe perete
Capacitate 400ml/container
Nume De Brand wetips

Recenzii

Scrie o recenzie

Lichid Cu Dozator Detergent De Spălare Curățare, Dezinfecție Dispozitiv De Plastic De Wc Dezinfecta Detergent Curat Mână Dozator

Lichid Cu Dozator Detergent De Spălare Curățare, Dezinfecție Dispozitiv De Plastic De Wc Dezinfecta Detergent Curat Mână Dozator

Produse similare: