PVC Acoperit de Tablă pentru Copii Camera de Consiliu de Creta pe Perete autocolante Bord Negru Bufnita Autocolante Memo Mesaj de Bord Transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.65lei

-4%

38.56lei

Distribuiti

Informatii

Atenție:

1.Vă rugăm să permiteți-1-2cm diferă datorită măsurare manual, mulțumesc.

2.Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imagini, vă mulțumim pentru înțelegere.

3.Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa fără comunicare, credem că comunicarea noastră va rezolva problema pentru tine, și nu va lu jos.Stiti vreun negativ sau neutru sau litigiu va afecta pe amândoi, și nu va lăsa problema să fie rezolvată.4.Vă rugăm să rețineți că este de bună calitate și cel mai mic preț.Vrem doar să se stabilească pe termen lung relație de afaceri cu noi și frecvent cu clienții.Dacă există orice problemă , vă rugăm să ne contactați direct în loc de a lăsa feedback-ul negativ , vă vom răspunde în termen de 24 de ore.Multumesc.

Caracteristici:

PVC material translucid, pot fi lipite pe pereți, gresie, sticlă, mobilier și alte suprafață netedă materiale de orice fundal

Grund pentru plastic poate fi mutat, poate fi repetată de paste (perete de jos embrioni nu a făcut, nu poate înțelege tabelul de vopsea, vopsea de proastă calitate, coaja de pereți, cu excepția perete tac alt obligatoriu grund va deveni din ce în ce mai puternic, pasta de timp după utilizarea repetată poate scădea)

Fără transfer de film, pot fi lipite direct Utilizarea de referință: determina este aplicată pe suprafața de o suprafață netedă, există pumn și părți ori nu se lipesc.Pasta de locația selectată, curățați de praf și grăsime sunt furnir, asigurați-vă că suprafața uscată și curată.Pasta potrivit pentru a face simplu de planificare, desigur, de asemenea, să fie efectuată în conformitate cu propriile lor creative DIY.Autocolante și ușor coaja de pe suport de hârtie pastă, nu au nevoie de transfer de film, stick la mijlocul primului pastă și apoi presat la stânga pavate.

Aici sunt poze reale mai jos, luate de pe telefonul mobil prin noi înșine

Sper sa va placa produsele noastre

avem factoty și echipa de design ne habe brand-ul nostru "Xindi" putem oferi prețul cu ridicata, dacă doriți să cumpere un produs în vrac

Vă rugăm să acorde mai multă atenție la comanda adrese care TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

Elementele vor fi livrate în termen de 7 zile lucrătoare după plata compensate.

De transport maritim va fi în întreaga lume prin UPS/FEDEX/DHL/EMS , și te rog, spune-ne care unul va fi cel mai potrivit pentru tine.

Zonă de la distanță poate provoca taxă suplimentară de transport.

Ar trebui să verificați produs în momentul în care produsul livrat, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat, va vom retrimite unul nou, dacă este necesar, acesta este mult mai apreciat.

Vine cu 10 ani garanție de fabricație;

Schimb pe element defect în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat;

Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat.

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai repede.

Vom răspunde la întrebarea dumneavoastră prin e-mail, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email pentru răspunsuri.

Dragi cumparatori,apreciem afacerea ta.dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru.vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei(Detaliate Vânzător Opiniile), cu un "PERFECT 5 STELE" dacă ai habe orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca feedback-ul și detaliată Vânzător opiniile.putem rezolva problema în mod pașnic.

Etichete: tablă copil, black zero autocolant, tablă etichete autocolante, marmură neagră perete rola de hartie, decor bufnita, bucată mică de tablă, bufnita autocolant, tablă mici, perete placa de creta, tablă pentru copii.

Fisa tehnica

Tip Tablă
Nume De Brand XD-TOPQC
Stil Modern
culoare negru
Material PVC
Numărul De Model Tablă
Pliat No
Dimensiune 45*57cm

Recenzii

Scrie o recenzie

PVC Acoperit de Tablă pentru Copii Camera de Consiliu de Creta pe Perete autocolante Bord Negru Bufnita Autocolante Memo Mesaj de Bord Transport Gratuit

PVC Acoperit de Tablă pentru Copii Camera de Consiliu de Creta pe Perete autocolante Bord Negru Bufnita Autocolante Memo Mesaj de Bord Transport Gratuit

Produse similare: