2 buc/lot JUYI Tech JY01 de control IC,12V dc fără perii cu motor, bord, controlul motor, JYQD_6.7 pentru senzori BLDC motor

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.61lei

Distribuiti

Informatii

JYQD-V6.7 brushless DC motor driver de placa

(Pentru sensorless brushless dc motor)

Numărul de Model

JYQD-V6.7

Temperatura de operare.

-20—85℃

Tensiune de operare

12V/24V

Curent Max

3A

Cont.curent de lucru

2A PWM de control al vitezei

Frecvența PWM:1-20KHZ; ciclu 0-100%

Analog tensiune de reglare a vitezei

0-5V

Impulsul de viteză a semnalului de ieșire

DA

Instrucțiuni de aplicare:

1. Confirmați că tensiunea și parametrii de putere a motorului nu trebuie să depășească intervalul de driver de placa specificate.

2. Acest driver placa este folosit pentru 3 faze sensorless brushless motor, dar nu se potrivesc pentru toate cele 3 faze sensorless brushless motors direct.Dacă efectul de conducere nu este bun (cum ar fi pornirea bruiaj, inversarea, motorul noload curent de lucru este prea mare, viteza nu este stabil, eficiența este scăzută, și nu poate start-up cu sarcina.) Clienții pot regla rezistența și capacitatea conducătorului auto de bord în funcție de situația reală a obține cel mai bun efect de conducere (a se vedea atașamentul pentru modul de a face ajustarea)

3. JYQD-V6.7 driver placa este placa de gol fara carcasa si radiator.Dacă o putere a motorului mai jos 60W ,ea nu are nevoie să adăugați radiator, Este nevoie doar pentru a asigura o ventilație normală și bine izolație.Dacă o putere a motorului mai mult de 36W, trebuie să adăugați radiator ca diagrama de mai jos.

4. Vă rugăm să rețineți că JYQD-V6.7 driver de placa nu are anti-conexiune inversă protecție, se va deteriora permanent un driver de placa daca inversat polaritatea de conectare.

5. 5V portul de ieșire de pe un driver de placa interzice conectați dispozitivul extern.Ea este aplicabilă numai extern potențiometru și comutator de bord pentru reglarea vitezei și inversare.

6. La "SC" terminal pe JYQD-V6.7 driver placa este viteza motorului puls semnal de ieșire (push-pull de ieșire), și curentul maxim de ieșire este mai mică decât 5mA.

Schema de conexiuni:

5V -----Driver placa de interne tensiune de ieșire

SC ---- Motor de viteza semnalului puls portul de ieșire de 5V semnal de impulsuri.

1. Port de Control

Z/F---- direcția de rotire porturi de control.Connect "5V" la nivel înalt sau nu, connect este direcția Înainte, conectați 0 V nivel scăzut sau a vă conecta la GND este de sens invers.

VR ----de control al Vitezei de port.Analogice de tensiune liniar de reglare a vitezei 0,1 v -5V, rezistență de intrare este de 20K Ohm ,conectați cu GND atunci când de intrare PWM viteza regulament, frecvența PWM:1-20KHZ; ciclu 0-100%

GND—a Folosit pentru a Conduce consiliul de control intern

2. Portul de alimentare

D - - - - - motor trifazic Un

MB ---- motorii faza B

MC---- faza cu motor C

GND----DC-

VCC----DC +

3. Utilizați cabluri ecranate dacă șoferii bord are mai mult de 50 de cm distanta de la motor, în caz contrar aceasta poate duce la tulburări de conducere, care afectează utilizarea normală.

4.Port de Control la distanță: 2,54 mm,portul de Alimentare distanță:2,54 mm

5. Acorde o atenție la izolare între driver MOSFET și radiator sau instalarea plăcii.

In afara de desen:

Etichete: em4095, ic solare, 24 v, de control al motorului controller, bldc motor driver de placa, bldc control, bldc, control motor, l6219 motor driver, brushless dc motor scuter, motorul bldc.

Fisa tehnica

Numărul De Model JYQD_V6.7
Origine NC(de Origine)
Alimentare DC
Tip Motor motor de curent continuu

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc/lot JUYI Tech JY01 de control IC,12V dc fără perii cu motor, bord, controlul motor, JYQD_6.7 pentru senzori BLDC motor

2 buc/lot JUYI Tech JY01 de control IC,12V dc fără perii cu motor, bord, controlul motor, JYQD_6.7 pentru senzori BLDC motor

Produse similare: