De Alimentare reglementate de Bord DIY Kit Pozitiv Negativ Stabilizator de Tensiune Convertor de Tensiune Modulul STUDER900

Produs nou

1 Produse

In stoc

71.11lei

-39%

118.50lei

Distribuiti

Informatii

De Alimentare reglementate de Bord STUDER900 DIY Kit Pozitiv Negativ Tensiune de Alimentare

Caracteristică:

1. Circuitul arhitectura este foarte bun, mult mai avansată decât trei terminale regulator de tensiune și WJ alimentare.

2. Cu excelent cabluri și bun liniare componente, producția de precizie este foarte ridicat, scăzut de unda.

3. Față-verso PCB bord, stabil de performanță, durabil în uz.

4. Componente Premium: Schottky rectificare tub, pentru NACOLO condensator, PE tub regele 15034 tub de ieșire, rezistor reglabil.

5. Dublu amplificator operațional TL072 este folosit pentru placa de tensiune de referință de regulament.

Caietul de sarcini:

Tip De Element: Alimentare Reglementate De Bord

Material: Plastic, aluminiu

Maximă de Funcționare Curent: 1.5 a, 2 canale 3A

Gama de Tensiune de intrare: Dublu 9V - 24V dublu (4 fire transformator)

Tensiune de ieșire: +/- 5V DC-DC 28V sau dublu DC 5V pentru a dubla +28V, cu protectie la scurt-circuit

Curent de Ieșire maxim: 2A

PCB Dimensiune: 102x118x37mm / 4.02x4.65x1.46in

Există trei potrivite poziții pentru reglarea tensiunii de bord, care sunt:

H (înaltă) tensiune de ieșire de mai sus 20V, cea mai mare 28V, potrivit pentru componente discrete de nivelul de tensiune a circuitului.

M (mediu) 12-18V, potrivit pentru preamplificator.

L (joasă tensiune) de ieșire 5V-9V, potrivit pentru DAC alimentare

După setarea de viteze, fin-tune rezistor reglabil la valoarea exactă.

Rezistența corespunzătoare lui H este 33K, și rezistența corespunzătoare de M este de 12-18K (cea mai mare rezistență este, cea mai mare tensiune este, dar cel mai scăzut tensiunea va crește, de asemenea).Rezistența corespunzătoare a L este 3K3-6K8

Atunci când doriți să utilizați 2 independent single și duble ieșiri de curent continuu, cum ar fi 5V și 9V, aveți posibilitatea de ieșire direct de la verde terminal.

Dacă doriți să setați pozitive și negative de alimentare a amplificatorului operațional, puteți scurt-circuit zbor sârmă deasupra placat cu aur pad lipire în mijloc, și apoi de ieșire de tensiune pozitivă de la VCC și negative de tensiune de la GND, împământare VSS.

Lista De Pachete: 8 x 5A, Redresoare cu Tub 2 x 8-bit Op Amp Locul 4 x 2-poziția Terminal Block 2 x BD104 4 x BD139 2 x 15034 20 x BI Reglabil Rezistor 10K 2 x 6800µF/35V 2 x 470µF25V 2 x 100µF35V 2 x Mare WIMA104 4 x 47µF25V 4 x Ridicate de Cupru Coloana 4 x Piuliță 3 x Șurub 2 x 2N5401 4 x Roșu 2 x TL072 2 x Negru Chiuveta de Căldură 4 x Izolat Pinul 6 x Distanțier Plastic 1 x PCB Bord 2 x R22J 4 x 4148 2 x 4733 2 x Inel de Culoare 220P 48 x Rezistor

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul tău în această perioadă, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

9. BR cumpărător, vă rugăm să furnizați cpf sau cnpj, va fi mai bine pentru tine pentru a obține mai repede.multumesc

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: convertor de tensiune onda, dcdc boost converter, redresor filtru de bord de alimentare 80v, Dovedi, diy de alimentare, 3000w putere de aprovizionare, k3010d, andeli stabilizator de tensiune, variabila dc surse de alimentare, DC putere.

Fisa tehnica

Caracteristică 1 regulator de curent
Nume De Brand VBESTLIFE
Certificare NICI unul
Faza O Singură Fază
Caracteristică Puterea Bord
Origine NC(de Origine)
Tip 2 studer900
Caracteristică 4 estabilizador voltaje
Tip 3 DIY Kit Pozitiv Negativ de Tensiune
Tip 1 Modul De Alimentare Cu Energie
Utilizare Alte
Numărul De Model Convertor De Tensiune Modulul
Tip 4 De alimentare reglementate de bord
Caracteristică 2 Buck Boost Module
Tip Curent DC

Recenzii

Scrie o recenzie

De Alimentare reglementate de Bord DIY Kit Pozitiv Negativ Stabilizator de Tensiune Convertor de Tensiune Modulul STUDER900

De Alimentare reglementate de Bord DIY Kit Pozitiv Negativ Stabilizator de Tensiune Convertor de Tensiune Modulul STUDER900

Produse similare: