USB-3.5 mm pentru Căști și Microfon Jack o cu Adaptor Combo de 3.5 mm Aux Stereo Converter pentru Cască Mac, PS4, PC

Produs nou

1 Produse

In stoc

15.17lei

-16%

18.06lei

Distribuiti

Informatii

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } Extern placa de sunet: Activați USB conectivitate cu dvs. existente de 3.5 mm, o pereche de căști, căști, boxe, microfon sau,Puteți utiliza cu ușurință de 3,5 mm setul cu cască să se conecteze la computer pentru voice chat, vorbesc și vorbesc cu prietenii.

Ușor de configurat : Suport setul cu cască și microfon cu funcție dublă, Conectați-l la computer și de a folosi fără nici un software Puternic de compatibilitate cu 3.5 apple căști și căști normale.

Alternative USB Stereo o Adaptor: este perfect pentru a ocoli un defect placa de sunet, o port, sau ca un înlocuitor pentru un USB rupt o adapter.

Cablu de proiectare: USB-3.5 mm adaptor atunci când este utilizat cu port USB de laptop.Nu driverele necesare, doar plug and play.USB bus-powered, nici o putere externe necesare.Exterior al cablului este împletit.La lungimi de cablu sunt de 100cm.Puteți alege tipul care se potrivește computer lungime.

Largă compatibilitate: Acest set cu cască USB adaptor poate fi folosit cu orice sistem standard USB de sprijin o clasă,inclusiv pentru Windows 10 / 8.1 / 8/7 / Vista / XP, Mac OS X, Linux și PS4, Google Chromebook, Windows, etc.

Culoare: Negru

Material: Plastic + Nylon

Dimensiune: 100cm Lungime: aproximativ 1m

Conținutul Pachetului:

1 * usb la o mufa

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: mac machiaj, sata usb, sata usb3, usb para jack pentru căști, aux să phono, placa din spate placa de baza, camion mack, mac, 2.5 mm la 3.5 mm, suport pentru căști.

Fisa tehnica

Tip Cablurile SATA
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

USB-3.5 mm pentru Căști și Microfon Jack o cu Adaptor Combo de 3.5 mm Aux Stereo Converter pentru Cască Mac, PS4, PC

USB-3.5 mm pentru Căști și Microfon Jack o cu Adaptor Combo de 3.5 mm Aux Stereo Converter pentru Cască Mac, PS4, PC

Produse similare: