Ieșire 1g/h 2g/h 3g/h 12VDC 110VAC 220VAC Sterilizarea Apei Purifica Ozon Set Generator Putere+Tub+Ventilator+Pompa

Produs nou

1 Produse

In stoc

133.63lei

Distribuiti

Informatii

Fiecare ofertă pentru 1 Set.

Tensiune de alimentare:12VDC AC110V 220V

Tensiune de ieșire:5KV

Putere nominală:34W (1g/h) 44W(2g/h) 54W(3g/h)

Frecventa de lucru:11KHZ

Ozon ieșire:1g/h 2g/h 3g/h

Dimensiunea Panoului: 275x185mm

Gaze sursa:sursă de Aer

Acest produs este potrivit pentru purificarea aerului și a apei.

Veți avea nevoie de un ventilator/umbrar pentru a păstra elementul rece și circula aerul.

Generatorul de ozon poate funcționa continuu timp de aproximativ 4 ore cand se raceste bine,de asemenea, de temperatura mediului înconjurător trebuie să fie nu mai mult de 35 de grade C. dacă nu se răcească ,vă rugăm să folosiți-l pentru locul de muncă nu mai mult de 30 de min!!!

Industria de prelucrare a alimentelor: producerea de apă , atelier de producție , ambalare cameră , vestiare , sterile , echipamente de sterilizare instrumente.

A băuturilor industria de prelucrare: apă purificată, apă minerală, băuturi apă de producție, atelier de producție , ambalare, vestiare, sterile , echipamente de sterilizare instrumente.

Fructe și legume industria de prelucrare : fructe și legume, depozitare, conservare, procesare și producție, între producția de apă de plante, ambalarea, vestiare, camere sterile , dezinfectare, sterilizare echipamente de instrumente.

Depozitare la rece conservare : fructe și legume, cereale, ouă, carne , produse acvatice Conservare , stocare extinsă.

Industria farmaceutică : producție de apă , sisteme centrale de aer conditionat , atelier de lucru , vestiare, camere sterile dezinfectate.

Industria farmaceutică: farmaceutice, saloane de spital, paturi , haine , teatre de operare, echipamente medicale, camere sterile.

Acvacultură Agricultura: carne de pui, pește, legume, sere și alte sterilizare, dezinfectare, dezodorizare, de purificare a aerului și așa mai departe.

Apă potabilă : apa din puțuri de mare adâncime , municipale de alimentare cu apă, secundar sub presiune a apei de alimentare, apei potabile în zona rurală .

Locuri publice : hoteluri, restaurante, școli, cafenele , sală de așteptare și alte purificare a aerului , prevenirea infecții încrucișate.

De asemenea, apa poate fi folosit in apa, canalizare , ape uzate, deșeuri de gaz , și o piscină , o piscină de purificare, de purificare a aerului și în alte locuri

Etichete: 12vdc 2a, generator de ozon de apă, generator de ozon rezervor de apă, ozonio, generator de ozon pentru rezervor de pește, g8nd, se dizolvă ozon metru, ozon abur metru, 14v 5a, metru de ozon.

Fisa tehnica

Recenzii

Scrie o recenzie

Ieșire 1g/h 2g/h 3g/h 12VDC 110VAC 220VAC Sterilizarea Apei Purifica Ozon Set Generator Putere+Tub+Ventilator+Pompa

Ieșire 1g/h 2g/h 3g/h 12VDC 110VAC 220VAC Sterilizarea Apei Purifica Ozon Set Generator Putere+Tub+Ventilator+Pompa

Produse similare: