Sârmă de cupru Stripping Machine 1-20mm Manual Stripteuză de Reciclare Cablu de Instrument

Produs nou

1 Produse

In stoc

695.61lei

-9%

772.90lei

Distribuiti

Informatii

Sârmă de cupru Stripping Machine 1-20mm Manual Stripteuză de Reciclare Cablu de Instrument

Descrierea produsului Scurtă introducere:

Aceasta este o rulare peeling mașină, 1-20 mm Fire de Cablu Dezizolat.Acesta are un ideal două role de antrenare echipat.Eficient, precis cablu peeling mașină cu aproximativ 1-20 mm dimensiune de sârmă subțire.

Rolling stripping machine este solid, din oțel, și echipat cu zimți peeling cu role.Astfel, indiferent de este peeling sau cu role de ghidare cu role de sârmă de antrenare va evita alunecarea.

Proiectare și utilizare: Acest cablu de echipamente este foarte capabil de a lipsi pielea de cabluri.Designul compact îl face capabil de tăiere scurtă distanță între ambele capete de cabluri.

Tăiere cu role este ajustată de către adecvate de însoțire șurub, care este foarte precis și convenabil.În plus, tăiere cu role este fixat într-o anumită măsură printr-o piuliță-fluture.

Și se taie adâncimea necesară în dințată.Unitatea este realizat manual de către furnizate roți de mână.

Avantajele acestei masini sunt evidente.În plus, diametru cablu este fixat de partea din față a tubului de ghidare.Și rolele sunt ajustate prin lateral aripa șuruburi.Acest lucru economisește efort considerabil și cablul poate fi precis poziționate sub lama de tăiere se rostogolească.

Caracteristică Hatchback design, în conformitate cu design ergonomic cu Dublă acțiune cilindru, nu este nevoie să ia vacanța de primăvară în considerare Adoptarea de petrol și gaze auto-suficiență a doi siamezi, regulat, de ulei de pe cilindru pentru a reduce cilindru interne moara pierderii fiscale și a prelungi durata de viata Unic stil diapozitiv, cu piston accident vascular cerebral buna, tăierea exactă și de separare Gaz-control electric, lumină și agil, ușor de funcționare Reglabil structura, linia de vedere material și ajustare fină Potrivit pentru prelucrare de mare diametru fir lung, cablu de alimentare Caietul de sarcini Tip: dezizolat în Afara dimensiune: 420 x 135 x 290 mm, Cablu de macara interval de lungime: 10 mm Greutate Produs: 22 Kg Certificare: CE Conditie: Noua Serie: Y-001-1 Marca: N/M Canale: 10 Lame de Taiere:7 Specificatie: Dia. 1-20mm cablu de zi cu Zi produs cantitate: 50 kg-120 kg Caracteristică: Izolare Conținutul Pachetului 1 X Stripteuză Curățător de Masina 1 X Manual de Utilizare

Etichete: gol pompa de vid, cablu de cupru stripper, sârmă mașină de sertizare, benzi machin, cablu peeling mașină de cupru, metal mașină de reciclare, conector de sârmă, sârmă stripteuză manual, deschide trupa, pully cablu, mașină de.

Fisa tehnica

Wire gauge gama 1mm - 20mm
Numărul De Model Y-001-1BXQ0000001V0
Tip Pentru Dezizolat Sârmă Mașină
Cablu de macara interval de lungime 10 mm
Certificat CE
Lame De Taiere 7

Recenzii

Scrie o recenzie

Sârmă de cupru Stripping Machine 1-20mm Manual Stripteuză de Reciclare Cablu de Instrument

Sârmă de cupru Stripping Machine 1-20mm Manual Stripteuză de Reciclare Cablu de Instrument

Produse similare: