De înaltă Calitate RC Camion de Incendiu cu 4 canale de Control de la Distanță de Pompieri Vehicule Masini de Jucarie Cu Lumini de Cadouri Jucarii Pentru Copii

Produs nou

1 Produse

In stoc

60.04lei

-31%

88.27lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1, pentru a Evidenția Funcțiile de: fire truck caracteristici manuală scara, 4-canal de control de la distanță și lumini reci etc.

2、4-canal de Control de la Distanță: Acest RC camion de jucărie poate fi operat în mod liber, prin utilizarea a 4-canal de control de la distanță a sistemului, care va aduce distracție fără sfârșit pentru copii.

3、Sentiment Realist: jucărie masina are simulare perfectă aspectul, care poate oferi o experiență realistă și impresionantă experiență de joc.

4、de Înaltă Calitate: RC camion foc făcut de premium ABS material este pentru interior sau exterior, inclusiv peluze, terase, camere de zi, preșcolar, grădiniță și oriunde în altă parte.

5、Un Cadou Perfect: Această jucărie camion foc îmbunătățește nu numai copiilor, de prevenire a incendiilor de conștientizare, dar, de asemenea, îmbunătățește comunicarea dintre tine si copiii tai.

Caietul de sarcini:

Nume: Control De La Distanță Camion Foc

Ambalaj: deschide fereastra

Greutate produs: despre 506g

Dimensiune produs: 22*6*10 cm/8.66*2.36*3.94 în

Culoare caseta dimensiune: aproximativ 37*10.5*18cm/14.57*4.13*7.09 în

Material: plastic ABS

Control de la distanță de baterie: baterie AA*2 (nu sunt incluse)

Corp baterie: baterie AA* 3 (nu sunt incluse)

Canal: 4

Lista De Ambalare:

Masina Control De La Distanță * 1

Control De La Distanță * 1

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATC H adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: rc masina mare brand, rc camion foc mare, rc hummer motor pe benzină, rc camion foc profesionale, camion de jucărie, metal rc basculanta, Metanol, pompier camion cu control de la distanță jucărie, camion pompier, jeep de pompieri de jucarie.

Fisa tehnica

Canale De Control 4 Canale
Nume De Brand MINOCOOL
Tip Masina
Material ABS
Caracteristici Control De La Distanță
Pachetul Include Cutie De Original
Control De La Distanță No
Intervalul De Vârstă > 3 ani
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Design Alte

Recenzii

Scrie o recenzie

De înaltă Calitate RC Camion de Incendiu cu 4 canale de Control de la Distanță de Pompieri Vehicule Masini de Jucarie Cu Lumini de Cadouri Jucarii Pentru Copii

De înaltă Calitate RC Camion de Incendiu cu 4 canale de Control de la Distanță de Pompieri Vehicule Masini de Jucarie Cu Lumini de Cadouri Jucarii Pentru Copii

Produse similare: