1500W Comerciale 6pcs Lipeasca lolly Filtru de Vafe Masina de Hot Dog Stick Baker

Produs nou

1 Produse

In stoc

549.17lei

-10%

610.19lei

Distribuiti

Informatii

1500W Comerciale 6pcs Lipeasca lolly Filtru de Vafe Masina de Hot Dog Stick Baker

Descriere Produs

Comerciale se Lipeasca Electric Lolly Filtru de Vafe Mașină Crocante Aparatul este proiectat pentru copt vafe, hot-dog și crocante.Din oțel inoxidabil de calitate, aparatul este frumos, durabil și ușor de curățat.Avantaje 1.Acest produs face posibilă pentru tine pentru a coace nou vafe pe un stick sau lolly vafe.Noul concept este extrem de popular peste tot în lume. 2.Special concepute grile permite să coace 6 vafe la un moment dat.Și timpul de coacere este de aproximativ 5 minute. 3.Deschideri mici sunt premade pe partea de fiecare lollipop vafe grilă pentru a introduce stick-ul de la începutul procesului de coacere. 4. Un non-adeziv strat nu este necesară, este cu non-stick de suprafață și pot fi curatate cu orice dispozitiv fără riscul de a zgâria sau deteriora suprafata de coacere.Aplicare se Aplică comerciale sau de uz casnic cum ar fi partidul, cafenea, magazin de ceai, etc.Instalare Măsuri De Precauție 1. Aparatul ar trebui să fie plasat într-uscate, curate, ventilate și poziție orizontală, funcționarea mașinii ar trebui să fie netede.Dacă este necesar, instalați ventilație de evacuare setări. 2. Fi sigur conectat la o încredere de siguranță dispozitiv de împământare din motive de siguranță.Notificare 1. Curățați de coajă de mașină după activitatea normală de fiecare dată, ștergeți cu o cârpă uscată sau lopata lopata nu se clătește cu apă curată pentru a evita scurgerile. 2. Dacă aparatul este defect, trebuie să aveți un profesionist electrice de întreținere certificat pentru a repara master înainte de utilizare.Caracteristică Comerciale electric lolly filtru de vafe mașină Coace nou vafe pe un stick sau lolly vafe 6pcs pe o tava se Coace 6 vafe la un timp de Aproximativ 5 minute pentru o tava de Mici deschideri sunt premade Cu non-stick de suprafață Pot fi curatate cu orice dispozitiv se Aplică comercial sau uz casnic Caietul de sarcini

Tensiune de alimentare: 110 V, 60 Hz Putere: 1500 W Număr de Vafe: 6 Fiecare vafe mucegai dimensiune: 14 x 4 cm (5.5 x 1.6 inch) Caz Material: 201 Inoxidabil dimensiuni Ambalaj: 45 x 36 x 30 cm (18 x 14 x 12 inch) Greutate: 9 kg (20 kg) Conținutul Pachetului 1 x Lolly Filtru de Vafe Masina 1 x Manual Produs Despre VEVOR

Taicang Vevor inilor Echipamente CO.,LTD .Noi funcționează mai mult de 1000 de tipuri de mașini, echipamente produse,și sa angajat în afaceri transfrontaliere pentru 10 ani.În prezent,avem mai mult de 200 de angajați.

Conceptul nostru este orientată spre Piață, bazate pe client service

Prin ani de practică,am acumulat o experiență valoroasă în mecanică, industria de echipamente,care ne dă posibilitatea de a servi companii din diferite țări.În viitor,ne va oferi juca pe deplin la punctele noastre forte în mecanică, industria de echipamente,și să participe activ la construcția de Silk Road Economic Belt și 21st-Century Maritime Silk Road pentru a partaja de înaltă calitate, capacitatea de producție și beneficii reciproce.

Etichete: hot dog mai cald, titularul de bucătărie, câine de porumb mașină, 60v dewalt, ou masina de hot dog, prăjitor de pâine vafe, baterie m12, ieftine baker skateboard-uri, strecurătoare robinet, caine fierbinte.

Fisa tehnica

Tip Waffle Maker Piese
Numărul De Model SC-118LGXSJ000001V1

Recenzii

Scrie o recenzie

1500W Comerciale 6pcs Lipeasca lolly Filtru de Vafe Masina de Hot Dog Stick Baker

1500W Comerciale 6pcs Lipeasca lolly Filtru de Vafe Masina de Hot Dog Stick Baker

Produse similare: