Macro Close Up Lentile cu filtru +1+2+4+10 Kit Filtru de 49mm 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm pentru canon nikon sony pentax dslr

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.52lei

-20%

56.91lei

Distribuiti

Informatii

transport gratuit 1buc/lot 52mm VERDE.L Macro Close Up Lentile +1+2+4+10 Kit de filtre pentru aparat de Fotografiat Digital Pentru Canon 700D 5 50D 500D 50D 450D 400D

Fiecare camera are o limitare de minim distan pentru fotografiere imagine.

Acestea aproape lentile permite pentru a obține mult mai aproape decât suma minimă de focalizare de un aparat de fotografiat standard lens - doar centimetri de la subiect!

Close-up Lens este Setat pentru a lua imagini de flori, mici obiecte de colecție, monede și timbre, insecte, mici creaturi, sau ceva mic, care necesită aproape detaliu.Fiecare aproape lentile menține rezoluție și claritate a imaginii, în timp ce mărire dimensiune a imaginii.

Caracteristici:

Acest macro filtru set este format din patru close-up filtre care permite fotografului de a obține rezultate profesionale la pret redus

Fabricat de înaltă calitate optică lupă de tăiere în jos, aproape-distanța de focalizare a lentilei

Filtrele vin în 4 diferite forte: +1,+2, +4, +10

Puteți utiliza filtre individual sau combinate (+1 plus +4 va deveni +5)

Compatibil Cu:

Compatibil cu orice filtre 58mm diametru (Pentru toate Sony, Canon, Nikon, Olympus, Pentax, Panasonic, Sigma, Tamron, Minolta, și alte obiectiv manual etc).

Pachetul include:

1 * mm +1 Până Aproape de Obiectiv

1* mm +2 Până Aproape de Obiectiv

1 * mm +4 Până Aproape de Obiectiv

1* mm +10 Până Aproape de Obiectiv

1 * Sac

alegeți dimensiunea dorită.

Plata:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Livrare:

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.

Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

Tariful Local Și Impozite

Dacă țara dumneavoastră responsabil pentru orice tarifar de import sau taxe, este responsabilitatea dumneavoastră ca un cetățean să plătească pentru asta.Nu vom fi răspunzători dacă țara dvs. personalizat departamentul deține coletul.

Restituire/Rambursare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și post.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Garanție

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).

3. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.primaria-urzicuta.ro!

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) de pe eBay, cu un "PERFECT 5 STELE" si lasati-ne un feedback pozitiv.Sistemul nostru vă va lăsa feedback-ul în mod automat după ce-l plătească.

vă rugăm să permiteți-12~24 de ore pentru a obține dvs. de e-mail a răspuns.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Etichete: trepied nikon d3500, pentax k, macro ring, raynox dcr 250 obiectiv macro, nikon capac d3200, aparat foto nikon, len nikon, incarcator gba, filtru mavic mini, Canon 600d.

Fisa tehnica

Numărul De Model closeup macro filtru
Nume De Brand Foleto
Calitate mare
Tip Macro Close Up Lentile
Transport Rapid
Pachet Da
Moq 1Set
Dimensiune 49mm 52mm 55mm 62mm 67mm 72mm 77mm
Servicii prietenos

Recenzii

Scrie o recenzie

Macro Close Up Lentile cu filtru +1+2+4+10 Kit Filtru de 49mm 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm pentru canon nikon sony pentax dslr

Macro Close Up Lentile cu filtru +1+2+4+10 Kit Filtru de 49mm 52mm 55mm 58mm 62mm 67mm 72mm 77mm pentru canon nikon sony pentax dslr

Produse similare: