Starbeauty 1 Pereche de Lux Opal Ureche Piercing Cartilaj Helix Tragus Piercing 18G AAA Cubic Zirconia Mingea Piercing Bijuterii Știfturi

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.92lei

-51%

24.33lei

Distribuiti

Informatii

Starbeauty 1 Pereche de Lux Opal Ureche Piercing Cartilaj Helix Tragus Piercing 18G AAA Cubic Zirconia Stud Cercei Bijuterii

Compania noastra este specializata in derularea de afaceri în cele mai multe tipuri de bijuterii si accesorii de frumusete.Dacă sunteți un cumpărător persoană,vă rugăm să nu uitați să adăugați-ne la Magazinul tau Preferat de Lista .Dacă sunteți un angrosist sau distribuitor și, de asemenea, în căutarea pentru mulțumiți partener de afaceri în China, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prea.

PROFESIA FACE EXCELENTA !!MERITĂM ÎNCREDEREA TA !!

Plata este de așteptat să fie primite în termen de 24 de ore după remiterea finalizată.După confirmarea de plată de succes și informații de transport maritim, vom aranja livrare in 2~3 zile.

Escrow nostru este de preferat metoda de plata.Acceptam, de asemenea, alte metode de plată, cum ar fi Transfer Bancar, Western Union, Card de Credit, Visa,Master Card etc. Dacă te întâlnești orice probleme de plată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Multumesc.

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii.Sincer vă invităm să plece de CINCI Stele și comentarii Pozitive atunci când sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.Acesta va lua doar 30 de secunde.Vă mulțumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să NU lăsați negativ și neutru feedback-ul înainte de comunicare.Vom verifica dacă o întoarcere sau de rambursare este posibilă în 24 de ore.Vă mulțumesc foarte mult!!!!

1. Pentru Culoare Nepotrivire: culoarea reală poate ușor diferite de imagini.Acest lucru ar putea fi cauzate de alte motive, cum ar fi ecranul de reflecție în monitor, efect de lumină și de alți factori.

2. Pentru clienții rus: vă Rugăm să completați corect în numele tău COMPLET de receptor.Pentru că funcția Politică în Rusia este destul de strict.Este vital pentru tine de a primi coletul rapid și cu succes.

Satisfactia Dumneavoastra Este Nostru Final Urmărire.Ceea Ce Am Spus Este Ceea Ce Facem ! ! ! ! !

Etichete: cazul samsung galaxy s9 animal print, bilă de oțel șurub, oțel rotund mingea, caz s9 samsung, bilă de oțel curea, caz s9, mingea bol din oțel, aur s10, regele s, capac samsung s7.

Fisa tehnica

Tip De Element bijuterii
Face ridicata ? DA. Mai mult Discount pentru comanda mai mare
Picătură de transport maritim ? DA. Fără nici un vânzător de informare
Metale De Tip Din Oțel Inoxidabil
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model m810
Ecartament 18G ureche piercing
Forma\model PLANTA
Standarde De Siguranță CE standard, Nichel gratuit, Plumb, anti-alergie cercel
Nume De Brand STARBEAUTY
Stil Trendy
Bijuterii Tip Plug & Tunel Bijuterii
Tip Cartilaj/Helix Ureche Piercing-ul, Tragus Piercing Cercei bijuterii
Design Pietre rotunde și bile de Cartilaj Piercing floare
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Bar 1.0x6mm; Stones diameter 2.5mm
Ambalare 1 pereche= 2 buc/lot în ambalare în condiții de siguranță
Material 316 L Chirurgicale din oțel inoxidabil și opal piatră și AAA Cubic Zirconia
Nivel de calitate Calitate de Top garantata opal piercing

Recenzii

Scrie o recenzie

Starbeauty 1 Pereche de Lux Opal Ureche Piercing Cartilaj Helix Tragus Piercing 18G AAA Cubic Zirconia Mingea Piercing Bijuterii Știfturi

Starbeauty 1 Pereche de Lux Opal Ureche Piercing Cartilaj Helix Tragus Piercing 18G AAA Cubic Zirconia Mingea Piercing Bijuterii Știfturi

Produse similare: