Inagla 37pcs/Set Ulei Esențial Kituri 10ML Uleiuri Esențiale Pure Seturi de Difuzoare Aromaterapie Ulei Sănătos Calmant Aer Proaspăt de Îngrijire

Produs nou

1 Produse

In stoc

272.51lei

-39%

454.18lei

Distribuiti

Informatii

1.Caracteristici: 100% Pure 10ml Esențiale uleiuri de Aromoterapie Nu Aditiv, Nici de Umplutură, doar Ulei Esențial pur.

2.Angajamentul ferm la cele mai înalte produse de calitate Perfectă de Uleiuri Esențiale stabilite pentru uleiuri de Aromoterapie,Ulei pentru difuzoare,Umidificator uleiuri,Ulei de Arzatoare,Spa și Purificator de Aer Perfect pentru acasă, la birou, în aer liber, teren de campare, sală de yoga, auto, centru de spa, și mai mult!

3.Minunat uleiuri Esențiale set cadou opțiune,care este de moda suficient și ar fi minunat să-l trimită la familia sau prietenii

Beneficiile de difuzare a uleiurilor esențiale:

1.Curăță aerul de praf și bacterii

2.Deschide airways

3.Afectează starea de spirit

4.Absorbită cu ușurință de către organism

Cum cel Mai bine Să Utilizați Aceste Uleiuri sunt multe, multe moduri de a folosi nostru de Uleiuri Esențiale, aici sunt doar câteva...

1.Arzătoare cu combustibil lichid - Una dintre cele mai populare moduri este de a le utiliza cu un arzător de ulei.Adăugarea de câteva picături de ulei arzător va crea o durată frumoase aroma, puteți amesteca, de asemenea, uleiuri pentru a crea propriul miros.Nostru uleiuri esențiale și funcții: * Ulei Esential de Vanilie Pură de vanilie ulei de lupte inflamație, funcționează ca un antidepresiv și conține un nivel ridicat de antioxidanti. * Cuișoare Ulei Esențial Promovează sănătatea cardiovasculară, sănătate orală, sănătatea sistemului imunitar. * Ulei Esențial de Bergamot Piele de purificare, de sprijin emoțional. * Ulei Esential de Patchouli Ajuta la atenuarea tensiunii nervoase sau vă faceți griji și calma mintea în timpul reflecție personală sau de meditație. * Smirnă Ulei Esențial Ajută la purifică și curăță pielea. * Ulei Esential de trandafir Promovează sănătatea pielii/tenului, echilibru emoțional. * Ulei Esential de lamaie Pentru cresterea energiei, digestiv și respirator sprijin, de curățare. * Ulei Esențial de Grapefruit Curățare, sanatatea pielii, vigilență. * Ulei Esential de scortisoara Suportă funcția metabolice, sănătate orală, curățare. * Ulei Esențial de Salvie Clary Susține echilibrul hormonal sanatos, tensiune, emoții. * Citronella Ulei Esențial de Sprijin un sistem respirator sănătos și, de asemenea, de ajutor în relaxare. * Ulei Esențial De VetiverCalm și împământare. * Ulei Esential de eucalipt Aduce optimism și de concentrare, elibereaza de stres și tristețe, și poartă o puternică camphoraceous aroma.Baie cu Adăugarea de câteva picături de uleiuri noastre de la baie creează un ceresc, natural și aroma pură, și este dovedit a fi un mod foarte eficient de a obține cele mai multe noastră de uleiuri esențiale.

2.Masaj - uleiuri Noastre sunt puternice, astfel încât vă rugăm să nu le folosesc direct pe piele.Adăugarea de câteva picături la un operator de transport uleiuri (cum ar fi ulei de seminte de Struguri), și apoi masează-l pe frunte, palme, gât, spate, picioare sau alte zone afectate de minuni.

3.Efectuarea propriu - Multe dintre voi ca a crea propriile sapunuri, lumanari si produse de frumusete, și pentru care aceste uleiuri sunt perfecte pentru asta.Acestea sunt de grad terapeutic, natural, pur, și toate realizate manual in marea BRITANIE, ceea ce le face ideale pentru tine suflete creative acolo care face propriile produse.

4.Altele - Alte modalități de populare în afară de cele de mai sus includ, difuzoare, pe pernă noaptea, meditație, odorizante auto și în aburi / saune.

Pachetul inclus: 1 x Sticla Inagla 10ML Ulei Esențial

Acceptă sănătos respirație, piele, curățare. * Ulei Esențial de mentă Stimulează concentrarea și gândirea clară, ameliorează oboseala, si are o puternica aroma de menta.Minunat pentru digestiv/funcția respiratorie, energie, răcire. * Arbore de ceai Ulei Esențial Promovează puterea mentală și calm, elibereaza de stres, și poartă un cald și picant.Curățare, funcția imunitar sanatos, tenul. * Ulei Esențial de busuioc vigilență Mentală; sprijină dureri musculare/articulare, menstruație. * Ulei Esențial de iasomie Piele de sănătate, starea de spirit echilibrat. * Ylang ylang Ulei Esențial Promoveaza o piele sanatoasa si parul, calmant. * Ulei Esential de Lemongrass Dă calm și claritate, ameliorează oboseala și confuzia, și poartă o puternică lamaie-ca aroma. * Tămâie Ulei Esențial Sprijină sănătatea sănătatea celulară, pielea, emoții. * Ulei Esențial de portocale Promovează optimismul și pace, elibereaza de furie și depresie, și poartă un proaspăt, dulce, coaja de portocala, aroma.Echilibrul emoțional, starea generala de sanatate, de curățare/purificare, antioxidanti.

* Ulei Esential de lavanda ulei Universal.Calmant, sănătatea pielii și de recuperare, aromă.Ajută funcțiile cognitive și vigilență, amelioreaza anxietatea si depresia, si are o aroma floral. * Lemn de cedru Ulei Esențial Îmbunătățește tenul și, de asemenea, hidrateaza metabolismul. * Ulei Esential de rozmarin Promoveaza o digestie sanatoasa, funcția respiratorie, sănătos parul/scalpul. * Ulei Esential de cimbru Curățare, purificare, funcția imunitar sanatos. * Uleiuri Esentiale de Piper negru Promovează sănătatea pielii/tenului, echilibru emoțional. * Ulei Esențial de Cajeput Ajută la promovarea claritate mentală și scuti oboseală. * Ulei Esențial de camfor Stimulează activitatea sistemului circulator, metabolism, digestie, secreție și excreție. * Chiparos Ulei Esențial Ajută la promovarea de încredere, de stabilitate, de reînnoire.Ajută scuti de durere, pierdere, furie. * Ulei Esential de fenicul Promoveaza o digestie sanatoasa,Calmant și liniștitor. Ulei Esențial de mușcată * Ajută la promovarea de securitate, intimitate.Ajuta la ameliorarea anxietate, depresie, stare de dezechilibru, de stres. * Ulei Esențial de ghimbir digestie Sanatoasa, susține mușchii și articulațiile, ten, insecte. * Boabe de ienupăr Ulei Esențial Ajută la promovarea metabolismului, ameliorarea worriness, melancolie, frică. * Ace de pin Ulei Esential Antibacterian, analgezic, diuretic, energizant, antiseptic. * Ulei Esențial de mandarine Curatare, sistem imunitar sanatos. * Ulei Esențial de mușețel Ajută la promovarea calm, relaxare.Ajută scuti de furie, anxietate, depresie, frica, iritabilitate, singurătate, PMS și de stres. * Lemn de santal Ulei Esențial sanatatea Pielii, calmant, împământare.

Etichete: aromoterapie ulei esențial, ulei esential difuzor umidificator, aromoterapie difuze, melao fata, canaf fire, ulei esențial pur, aromă de uleiuri esențiale, uleiul de crizantemă, essentital ulei kit, neem.

Fisa tehnica

Nume De Brand Inagla
Utilizare 1 Aromoterapie, Masaj, Spa, Baie De Parfum
Pachetul Include 37 x Ulei Esențial
Ulei Esențial De Tip Ulei Esențial Pur
Numărul de Bucăți Combo
Tip De Element Ulei esential
Țara/Regiunea de Fabricație China
Utilizare 2 Pure Uleiuri Esențiale pentru Aromaterapie
Origine NC(de Origine)
Mirosul Ulei De Lemn De Santal
Numărul De Model 37 Miroase
Volumul 10ML
Ingredient Ulei esential

Recenzii

Scrie o recenzie

Inagla 37pcs/Set Ulei Esențial Kituri 10ML Uleiuri Esențiale Pure Seturi de Difuzoare Aromaterapie Ulei Sănătos Calmant Aer Proaspăt de Îngrijire

Inagla 37pcs/Set Ulei Esențial Kituri 10ML Uleiuri Esențiale Pure Seturi de Difuzoare Aromaterapie Ulei Sănătos Calmant Aer Proaspăt de Îngrijire

Produse similare: