28 Cartușe Refill gaz Butsir 227gr

Produs nou

1 Produse

In stoc

249.61lei

Distribuiti

Informatii

Cotiene: N-Butan e ISO-BUTANO gaz extrem de inflamabil.

Conține încălzire cu gaze naturale de presiune cu risc de explozie în cazul în care.Feriți-vă proteja de radiația solară nu se expune la temperaturi de peste 50 °C.

Acest cartus poate fi folosit cu orice aparate categorie directe de presiune butan în conformitate cu standardul în 521. Acest cartuș este în conformitate cu EN 417.

Urmați instrucțiunile furnizate cu camera de montare și utilizare.Nu burghiu/burghiu, ni arde chiar și după utilizare.Cartuș de înlocuire.Efectuați această operație în bine ventilată și departe de orice sursă de aprindere.Închideți supapa de dispozitiv.Scoateți cartușul de dispozitiv.Înlocuiți-s o conexiune sigiliul este deteriorat sau pierdut.A evita deteriorarea firului.Strângeți mâna cu atenție.A se asigura că cartușul este gol (agitez-la pentru a verifica conținutul lichid).

Complet deșurubați partea de sus.Loc nou cartușul în suport și partea de sus.Rangez-la într-un loc răcoros și uscat.Aruncă diferite cartușe într-un loc sigur.

Rapid și în condiții de siguranță de transport maritim.

Etichete: tabăra de gaze, cerneala pentru stilou stilouri jinhao, pix, Jeebel Tabără, en417, refil, adaptor camp de gaze, gaz refil, gaz faianta, se adapteze gaz.

Fisa tehnica

Nume De Brand BUTSIR

Recenzii

Scrie o recenzie

28 Cartușe Refill gaz Butsir 227gr

28 Cartușe Refill gaz Butsir 227gr

Produse similare: