Yoga, Pilates Cerc TPE Yoga de Fitness Roller Roată Spate Instrument de Formare Slăbire Magic Talie Forma Pilates Ring 6 Inci

Produs nou

1 Produse

In stoc

59.23lei

-27%

82.25lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Mici și Utile: volanul este mic și măsuri 6 în diametru, este util și poate ajuta la diferite exerciții de yoga.

2、Lungă durată Roata: Această încredere yoga roata set este făcut să dureze!Ei nu flex mai ieftin spre deosebire de produsele concurente, care susțin similare putere, ajutându-vă să efectueze toate mișcările și reprezintă cu ușurință, siguranță, și mult nevoie de sprijin.

3、Confortabil Roata: Cel mai gros de umplutură este disponibil, care perne palme, picioare, și înapoi în timp ce în mișcare, oferind un remarcabil sentiment de confort.

4、Sudoare-rezistenta Roata: Rezistentă la acumularea umezelii datorită superior de umplutură, puteți utiliza yoga set de roți în timpul celor mai exigente de yoga!Datorită sale de sudoare rezistență, yoga roata kit nu va păstra aceste mosc mirosuri de transpirație.

5、Calitate Perfectă: Depășind produse competitive, atât în calitate și grosime.

Caracteristici:

1. Se potrivesc bine anti-zero, exterior uz de tehnologie străină, nu outlet design, nu este nevoie să vă faceți griji despre burr zero corp sau îmbrăcăminte.

2. TPE material cu o mai mare rezistență la rupere, densitate mare, flexibilitate și rezistență este folosit ca strat tampon de inelul exterior, care amelioreaza eficient senzație de disconfort, de acțiune și de a reduce contactul greu vigoare.

Caietul de sarcini:

Numele: 6 Yoga Roata

Culoare: albastru + gri

Material: ABS inel interior + TPE

Dimensiuni(aproximativ): latime: 13cm/5.12, diametru: 6

Rulment capacitate: 300kg

Lista De Ambalare:

Yoga Roata * 1

Etichete: înapoi roată role, roata din spate, inel de yoga, dharma, ellusionist, magnet magic ring, roata de yoga, cercul exercițiu, inel magic trick, plex.

Fisa tehnica

Potrivit pentru mulțimea 2 Yoga incepatori, se poate practica în condiții de siguranță și să joace un rol secundar
Utilizare 2 deschide umăr
Potrivit pentru mulțimea 1 Cu cocoașă, lucrător de birou
Potrivit pentru mulțimea 3 Yoga intermediar, inversat, sprijin, echilibru și aprofundarea sida
Utilizare 3 Masaj la nivelul coloanei vertebrale, potrivit pentru lucrătorii de birou
Utilizare 1 Se întinde o parte a corpului
Numărul De Model -

Recenzii

Scrie o recenzie

Yoga, Pilates Cerc TPE Yoga de Fitness Roller Roată Spate Instrument de Formare Slăbire Magic Talie Forma Pilates Ring 6 Inci

Yoga, Pilates Cerc TPE Yoga de Fitness Roller Roată Spate Instrument de Formare Slăbire Magic Talie Forma Pilates Ring 6 Inci

Produse similare: