8 în 1 de Alunecare Ușă de Hambar Etaj Ghiduri, Usa de Hambar Ghid de Jos Reglabil E5BE

Produs nou

1 Produse

In stoc

27.30lei

-28%

38.44lei

Distribuiti

Informatii

8 în 1 de Alunecare Ușă de Hambar Etaj Ghiduri, Usa de Hambar Ghid pentru partea de Jos Reglabilă cu Role si Sistem de Montare pe Perete

OOTDTY

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

【Pachet bun】Nylon role, durabil și datoria cu pachet de bun stare, pachet weigt doar 1 lb.

【Design plat, Ușor de instalat】usa de Hambar etaj ghiduri fără a fi nevoie de mortezat și este, montare pe perete, fără a deteriora podea frumoasă.Însoțire instrumente sunt complete, instrucțiunile de instalare sunt simple și ușor de înțeles, făcând perete ghid de instalare simplu și convenabil, economisind timp și efort.

【Reglabil cu role, gamă largă de aplicații】usa de Hambar podea ghid stai cu role, complet reglabil. 8 montarea combinatii poate găzdui usi de diferite grosimi, până la 3-3/8inch uși groase.Se potrivi cu cerințele de mărime.Usa de hambar ghid poate fi utilizat în dormitoare, bai, restaurante, bucatarii, dulapuri, garaje, etc.

【Materiale de calitate, rugină-dovada design】Nostru ușă de hambar podea de ghidare cu role de montare pe perete sunt realizate din 100% oțel acoperit cu pulbere neagră suprafață pentru durabilitate excelentă.Suprafața este netezită și nu va zgâria ușa ta.Rugină-dovada design-ul este, de asemenea, potrivite pentru instalare în aer liber .

【Stabil, alunecare lină】Această ușă de hambar etaj ghidul vă permite să vă bucurați de liniște, diapozitiv buna de fiecare data.Reglabil cu role roată permite utilizarea cu aproape orice uși hambar.

Cum de instalat:

1. Measurethe grosime de usa de hambar și să se pregătească instrumentele necesare

2. Determina punctul de instalare și pumn

3. Montați șuruburi de perete

4. Reglați role în podea ghid pentru a se asigura că ușa este suficient alunecat în interior și apoi strângeți șuruburile de pe partea de jos a podelei ghid.

Caietul de sarcini:

Material: otel Carbon

Dimensiune: așa cum se arată

Culoare: negru

Pachet:

1 Set Uși Glisante Hardware

Notificare:

1.Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată de mână, dimensiunea reală produsul primit pot fi ușor diferite de la dimensiunea de mai sus..

2.Nu RetailPackage.

3. Din cauza setările monitorului și condițiile de iluminare, culorile pot varia ușor față de cele enumerate fotografii.

Etichete: slideing hardware ușă, anti-alunecare, usi acordeon, tabel liniar, ușa cu role, subțire alunecare ușă de hambar, slide clapă de ușă, usa de hambar feroviar de epocă, usa de hambar hardwar, copii slide.

Fisa tehnica

Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Recenzii

Scrie o recenzie

8 în 1 de Alunecare Ușă de Hambar Etaj Ghiduri, Usa de Hambar Ghid de Jos Reglabil E5BE

8 în 1 de Alunecare Ușă de Hambar Etaj Ghiduri, Usa de Hambar Ghid de Jos Reglabil E5BE

Produse similare: