5pcs Respirabil Sport Masca de Fata Cu 10 buc. Filtre cu Carbon activ PM 2,5 Anti-poluare de Funcționare Ciclism Îngrijire Facială Masca

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.86lei

-21%

53.00lei

Distribuiti

Informatii

Carbon activat PM2.5 În Aer Liber, Gura Masca Unisex Masca De Fata Masca De Protecție

RESPIRAȚIE SĂNĂTOASĂ: Nostru respirator masca este conceput pentru cazare de protecție contra praf, polen,fum, comună aer iritanti, și alte non-ulei pe baza de particule.Acesta vă va ajuta să respire într-o mai curat, mai sanatos mod.

DESIGN PERFECT: spre Deosebire de anterior conceput amurg măști (cea mai mare parte 95% masti), praf masca implementează design prevenirea poluării masca de la alunecarea

UTILIZARE UNIVERSALĂ: anti-poluare masca se face pentru proiecte de îmbunătățire acasă: ca o vopsea masca (non-baza de ulei), masca de curatare pentru lemn, cosit, etc.

Acesta poate fi de asemenea folosit ca o masca pentru filtru polen alergenic si ca o masca pentru gripa.Clienții noștri folosesc masca de fata pentru alergare și ciclism.Similar cu cota - Ar putea ajuta, de asemenea, capacitatea plămânilor de formare prin imitarea altitudine ridicată/scăzută de oxigen la nivel condiții.

CONFORTABIL se POTRIVESC: Realizate din elastic nailon și spandex, material usor, textura moale, uscare rapidă, respirabil și confortabil de purtat.General dimensiune, elastice si reglabile curea potrivit pentru majoritatea oamenilor, o mărime se potrivește tuturor.

Masca de separare de 98% din praf, substanțe chimice, pulberi, gaze, polen, fum și vapori.De praf masca poate fi utilizat pentru anti-praf, anti-gazele de eșapament ale autovehiculelor, anti-alergie la polen, anti PM2.5 și ceață zi de protecție.Este potrivit pentru ciclism, alergare, ciclism, drumeții, schi, prelucrarea lemnului și alte activități în aer liber.Pentru maximizarea performanței, masca trebuie să fie sigilate în mod corespunzător în jurul nasului și a gurii, astfel încât tot aerul inhalat poate trece prin filtru.

Despre materiale:

Masca material: nailon elastic

Pachetul De Conținut:

5PC măști(10 Garnitura)

Etichete: sală de fitness masca, masca de fata alerga, Filtru De Carbon Masca, rimel sport, electron masca, masca inteligent, filtru pm, masca de fata cu filtru, față mască cu filtru, masca de smog.

Fisa tehnica

Aplicabile Adult
Standard de siguranță NICI unul
Masca De Fata Pentru Copii Refolosibile Masca De Fata De Unica Folosinta Masca Pentru Copii, Masca De Fata
Ciclul de viață O dată
Fata Masca De Fata Moda Mascarillas Lavabil Pânză Măști cu filtru Mascarillas
Masca De Fata Copii Mascarillas Lavabil Masca De Fata Pentru Copii Mascarillas
Masca De Fata Moda Masca Pentru Fata Mascarillas Desechables Rapid De Transport Maritim
măști de unică folosință copil măști lavabil Mascarillas Față Măști
masca filtru Mascarillas copii măști de bumbac Mascarillas
Funcția Personal
Nume De Brand LovelyDaisy
Bretele Reglabile Lavabil Măști Lavabile Refolosibile Masca De Fata Mascarillas
Dimensiune as shown
Certificare NICI unul
Reutilizabile Fata Masca De Fata Mascarillas Mascarillas Desechables De Colores
Masca De Fata Pentru Copii Fete Masca De Fata Pentru Copii Cu Desene Animate
Negru Fata Masca De Fata Mascarillas Facemaskswashable Model Gura Măști Mascarillas
Cantitatea Așa cum se arată
Origine China Continentală
Numărul De Model Masca
Material Așa cum se arată
Clasa de protecție NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

5pcs Respirabil Sport Masca de Fata Cu 10 buc. Filtre cu Carbon activ PM 2,5 Anti-poluare de Funcționare Ciclism Îngrijire Facială Masca

5pcs Respirabil Sport Masca de Fata Cu 10 buc. Filtre cu Carbon activ PM 2,5 Anti-poluare de Funcționare Ciclism Îngrijire Facială Masca

Produse similare: