Albastru Dungi Colorate Scaunul din Față Acoperi Baja Găleată cu Centura de siguranță Pad pentru a Proteja Masina, SUV-uri și Camioane Buna Pentru Skoda Pentru Polo

Produs nou

1 Produse

In stoc

81.32lei

-49%

162.63lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs:

Nume produs: scaun auto husa de protectie

Materialul: fibre de poliester

Poziția pe vehicul: fata

Culoare: patru culori model

Cantitate: 2 huse, 1 capac volan

Pachetul greutate: 495G

Caracteristicile Produsului

1. Material: scaunul Din față capacul (2 seturi) este realizat din fibre de poliester material, care este foarte confortabil și se pot proteja la interior scaunul de praf și scurgeri.

2. Și ochi-prinderea modele unice: imprimate la Modă huse adăugați un elegant și nou look pentru masina ta.

Ușor de a instala și curat: nu Există o banda elastica, cu un cârlig în partea de jos a pernei scaunului, care poate fi ușor de instalat oriunde în conformitate cu următoarele instrucțiuni.

3. Durabil acoperire scaun: design de înaltă calitate și structură, durabil, cu spătar extensibil, confortabil, non-alunecare și completa aspectul.

Complet De Huse Auto Set Ambalare Includ:

2 x Fata Galeata Huse

1 x Sac de Cârlig Accesorii

1 x capac volan

Povestea De Brand

AUTOYOUTH brand a fost înființată în 2004, cu mulți ani de experiență de fabricație, se concentreze pe dezvoltarea și producerea de huse auto si accesorii.

Despre Livrare

După plată , www.primaria-urzicuta.ro durează în jur de 12-48hs pentru a confirma fondul de canal în condiții de siguranță.Odată aprobat, coletul va fi livrat în termen de 48 de ore.

Nava de www.primaria-urzicuta.ro Standard Shipping din China.Coletul a sosit în țara dumneavoastră, detaliile de urmărire pot fi verificate locale post-ul.

Nava de IML din Rusia.Urmărire: https://www.17track.net/en.

Returnare Și Rambursare

Nici un motiv de a returna bunurile în termen de 15 zile.Numai parcela fără personal de eroare utilizarea sau daune care nu afectează cea de-a doua-vanzari coletului.Costul de livrare este suportat de către cumpărător.

Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire,motiv specific pentru a reveni,și numărul de ordine dumneavoastră.

Despre Feedback-Ul

Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru businesss dezvoltare,ne sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: skoda superb 4, caiac seat pad, retrax camion acoperi, skoda fabia 2, ușa w208, private de securitate centura, rv scaun, porsche colorate centurile de siguranță, blana centura de siguranță capac, scaun auto acoperi univers.

Fisa tehnica

Mfg Număr De Serie Moda Scaun Auto Acoperi
Tip De Material Poliester
Caracteristici Speciale Ajută la Protejarea un Loc Frumos sau Deghizat Unul Vechi
Lățime Produs 22.05inch
Plasarea pe Vehicul Dublu față
Articol Greutate 0.5kg
Accesorii De Interior Huse
Înălțime Element 46.46inch
Set Bucată 2
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand AUTOYOUTH
Element De Lungime 46.46inch
Tip De Element Huse De Scaun Si Sprijina

Recenzii

Scrie o recenzie

Albastru Dungi Colorate Scaunul din Față Acoperi Baja Găleată cu Centura de siguranță Pad pentru a Proteja Masina, SUV-uri și Camioane Buna Pentru Skoda Pentru Polo

Albastru Dungi Colorate Scaunul din Față Acoperi Baja Găleată cu Centura de siguranță Pad pentru a Proteja Masina, SUV-uri și Camioane Buna Pentru Skoda Pentru Polo

Produse similare: