PTFE Anti-corozive Electrovalvei de 1/8"-1" BSP, NPT Electromagnetice de Impulsuri Ventil Magnetic Electric Supapa Comutator Normal Închis NC 2 Mod

Produs nou

1 Produse

In stoc

216.98lei

-7%

233.33lei

Distribuiti

Informatii

În primul rând, anti-coroziune (politetrafluoretilenă) ventil electromagnetic de producție utilizați

Anti-coroziune polytetrafluoro electrovalva este folosit în puternic coroziv mediu fluid, cum ar fi acid puternic, puternic alcalin, puternic oxidant și solvenți organici precum și ultra-pure fluid.De exemplu, controlul automat al conductelor, cum ar fi acid clorhidric, acid sulfuric concentrat, diverse solutii de placare, solvenți aromatici, apă, solvenți alifatici, și de înaltă curat lichide.Acesta este utilizat pe scară largă în cele mai potrivite produse pentru automate de control al fluidelor de medii corozive.

Al doilea, anti-coroziune (politetrafluoretilenă) electrovalva caracteristici:

1. Anti-coroziune polytetrafluoro electrovalvei de principiul de funcționare:

a) bobina este sub tensiune, se deplasează cu miez de fier este absorbit, tija supapei de asamblare se mișcă în sus, auxiliare valve port (gaura din bobina) este deschis, lichidul este eliberat din auxiliar valve port (gaura din bobina), iar bobina este supus la forța de lichid.Supapa principală portul este deschis, lichidul curge de la robinetul principal port, și electrovalva este în mod normal deschis.

b) atunci Când bobina este de-energizat, se deplasează cu miez de fier este resetat de către forța arcului, tija supapei de asamblare se mișcă în jos, auxiliare valve port (gaura din bobina) este închisă, iar supapa de bază este închis de lichid și forța arcului pentru a închide robinetul principal de port, și electrovalva închide.

2. Unic structural

a) Pilot cu piston sau cu acțiune directă structura, rapid de deschidere și de închidere, unic moale procesul de etanșare etanșare tehnologie, nu picură.

b) sigilii sunt fabricate din import produse high-tech, care au rezistenta la coroziune puternică, poate rezista la diverse acizi puternici (98% acid sulfuric concentrat), substante puternic alcaline, puternic oxidanți și solvenți organici, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp fără a se deteriora.

c) mediu fluid este izolat de alte părți metalice.

3. Superior stabilitate chimică:

a) Puternic coroziv mediu fluid, cum ar fi acid puternic (98% acid sulfuric concentrat aqua regia), puternic alcalin, puternic oxidant și solvent organic.

b) rezistenta Excelenta la intemperii imbatranire, anti-oxidare, anti-suprafața de imbatranire, anti-decolorare și anti-fragil proprietăți.

c) Non-poluant, non-toxic, inodor, foarte pură și chimic inert, nu are nici un efect asupra mediu fluid.Potrivit pentru ultra-pure lichide, apă de tratament medical de tratare a apei, etc.

4. Gamă largă de temperatură: acesta poate fi utilizat în intervalul de -50 ° C ~ +200 ° C pentru o lungă perioadă de timp.

Etichete: invers supapa, bistabil puls electrovalva, pulsul supapei electromagnetice 1, diafragma supapei, pulsul supapa, pulsul electrovalva mici, 6v electrovalva, 3 electrovalva, solenoid valv, 4mm m5.

Fisa tehnica

Port Marimea 1/8" 1/4" 3/8" 1/2" 3/4" 1"
Temperatura de mass-Media Temperatura Medie
Structura De siguranță
Standard sau Non-standard STANDARD
Putere Solenoid
Material PTFE
Presiune Presiune Medie

Recenzii

Scrie o recenzie

PTFE Anti-corozive Electrovalvei de 1/8

PTFE Anti-corozive Electrovalvei de 1/8"-1" BSP, NPT Electromagnetice de Impulsuri Ventil Magnetic Electric Supapa Comutator Normal Închis NC 2 Mod

Produse similare: