200PCS Înlocuire Hobby Lama Lame de rezerva din Otel de Artizanat Lame de Cuțit pentru DIY Arta de Muncă de Tăiere

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.72lei

-24%

44.38lei

Distribuiti

Informatii

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Versatil lame de schimb se potrivesc toate de lumină standard pentru taxa de mediu ambarcațiunile de cuțite.

Mai clare decât media lame, aceste dublă rectificata hobby lamele au un puternic sfat și flex fără a rupe pentru a păstra marginea lor și sfat mai mult, și sunt acoperite cu un strat subțire de ulei pentru protecția împotriva ruginii

Perfect pentru graficieni, designeri și arte și meserii aplicații de sculptură în lemn, albume, truse model, meserii de hârtie și mai mult

Punctul de amendă lame lucrate cu SK-5 oțel carbon asigura o buna taiere.

Se potrivesc toate taxa de mediu ambarcațiunile de cuțite.

Aplicabil pe suprafete multiple, inclusiv hârtie, plastic, spumă, balsa, și bas lemn.

perfect pentru saltea de tăiere, model de a face, delicat, taiere de precizie, de sculptură, de notare, de gravare , de tundere.

Ulei pentru protecție împotriva ruginii & cutie de plastic pentru depozitare în condiții de securitate.

Cum pentru a înlocui lamele:

1. Desurubeaza vârful de cuțit pentru a debloca lama și scoate brici.

2. Schimba pentru a bloca noua lama la loc și strângeți-l înapoi în sus.

Cantitate: Pachet de 200

Tip: #11

culoare:Argint

Material:oțel Mangan

mărime:Unică dimensiune: 37.2*8*0.4 mm

Conținutul Pachetului:

200*Înlocuirea Lamei

Note:

1. Te rog, ferește-te de degetele atunci când înlocuiți lama, pentru a evita orice tăiere și zgârieturi.

2. Vă rugăm să păstrați lama în caz de plastic și păstrați-l departe de copii.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Transport

· Transport gratuit pentru greutate totală mai mică de 2 KG prin China Post Air Mail.

· UPS,EMS,DHL,TNT,FEDEX express este, de asemenea, availablel,dar noi default utilizarea China Post Air Mail în mod normal situația.

Timpul De Livrare

· UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX exprima de transport maritim, de obicei, dura 5-7 zile de lucru care depinde de țara dumneavoastră.

· China Post Air Mail, de obicei, durează 10-30 de zile lucrătoare de la țară.Dar poate dura mai mult din cauza întârzierii la vămuire sau de sărbători sau de vreme problemă ocazional.

Se Întoarce Și Garanție

· 1.7 zile de bani înapoi / 2 săptămâni schimb

· 2.Produs returnat nu trebuie să includă numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei, telefon, cât ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

· 3.Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului (excluzând costurile de transport prea

· 4.Fiecare întoarcere ar trebui să se bazeze pe dovezi.

· 5.Garantam toate bunurile pe care le vinde.Oferim rambursare completă sau retrimite bunuri, dacă te-am trimis din greșeală sau nu de a primi bunuri sau deteriorate în timpul de tranzit

Despre cromatism

· Ceea ce ai văzut în imagine este absolut ceea ce este, dar din cauza la lumina,Efecte Foto,rezoluție de afișare și din alte motive, imagini și obiecte mai ușor culoarea diferență, vă rugăm să în natură prevalează,fotografii numai pentru referece.

Plata

· 1.Tot de plată este protejat de Escrow,și plin de plată ar trebui să fie primite în termen de 3 zile.

· 2.Plata este eliberat numai după confirmarea de livrare.

Note

· 1.dacă coletul nu ajunge în 60 zile(Federația rusă 90days) oferim rambursare completă.deci, vă rog, nu deschide disputa înainte de această dată, dacă pachetul nu ajunge;

· 2.Vă rugăm să verificați toate informațiile (cum ar fi dimensiunea,culoare,preț,ambalaj,etc.) de elementul care aveți nevoie înainte de plasarea comenzii,

· 3.Vom accepta returnarea a elementului, dacă nu vă place atunci când primesc,dar ai nevoie pentru a permite returnarea taxele de transport maritim.

· 4.Vă rugăm să rețineți informațiile de urmărire ar putea fi urmărite 3-10 zile după livrare.Deci, nu vă faceți griji cu privire la informații de urmărire coundn să fie verificate înainte de perioada,este normal.

Etichete: cutite de buzunar portofele, cuțit de jucărie din plastic, pentru auto-apărare cuțit, cuțit de arta, cuțit, hârtie bisturiu, jkj, rece din oțel cuțit, lama de bisturiu, cuțit de papetărie.

Fisa tehnica

DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Materialul Lama Din Oțel Inoxidabil
Material Mâner Plastic
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand ACAMPTAR
Tip Multi Cuțit

Recenzii

Scrie o recenzie

200PCS Înlocuire Hobby Lama Lame de rezerva din Otel de Artizanat Lame de Cuțit pentru DIY Arta de Muncă de Tăiere

200PCS Înlocuire Hobby Lama Lame de rezerva din Otel de Artizanat Lame de Cuțit pentru DIY Arta de Muncă de Tăiere

Produse similare: