Grad Un Prim Gourmet Bourbon Madagascar Vanilie, Boabe de 6~7" pentru Copt de Casă Extras de fabricare a Berii de Cafea Gătit

Produs nou

1 Produse

In stoc

63.17lei

-24%

84.21lei

Distribuiti

Informatii

Grad Un Prim Gourmet Bourbon Vanilie De Madagascar Fasole

Premium Gourmet Clasa Madagascar Vanilla bean!Specii: Vanilla Planifolia.Proaspăt Și Aromat! 2020 Sezon!Lungime medie de 6 cm.Grăsuț, Umed și Proaspăt recoltat Fasole!Non-OMG, Toate Naturale Metode de producție!Coletele Expediate pe Aceeași sau în următoarea zi lucrătoare.Vid ambalaje sigilate.Folositi-l pentru a face Prăjituri, Creme Brulee, tot felul de Deserturi, Tarte sau Mai mult!Face Casă Extract de Vanilie Pură folosind aceste boabe.Face Vanilie, Ulei, Pasta de Vanilie sau Vanilie cu aromă de săpun.Pune boabe de Vanilie în zahăr de vanilie induse de zahăr.

Despre Transport

1. Toate produsele au transport gratuit prin China Post Air Mail, www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport(Olanda/Germania/Spania/Franța), Epacket(Rusia).Dacă preferați pachetul să fie trimis prin DHL, EMS, UPS, vă rugăm să ne contactați pentru costul de transport maritim se adapteze. 2. Vom livra în pachetul tău în următoarea 1-4 zile lucrătoare după plata plata. 3. Nu putem controla dacă oficiul poștal întârzieri.Vă rugăm să fie pacient și vom urmări coletul și păstrați-vă actualizat.

Etichete: proaspăt păstăi de vanilie, naturală de vanilie, extract de vanilie, madagascar jucărie, mare berii, mâncare de pisici ude, bourbon whiskey, arbutin pulbere, planta orhidee, cafea rece berii.

Fisa tehnica

Cantitatea 1 Pod
Numele Vanilie
Tip sclipici
Nume De Brand Bloomtimes
Numărul De Model HLVB
Clasa Clasa A
Lungime 15-18cm
Termen De Valabilitate 2 Ani
Utilizarea Corpul
Origine Madagascar
NET WT POD
Ingredient Boabe De Vanilie
Nivelul Prim-Gourmet

Recenzii

Scrie o recenzie

Grad Un Prim Gourmet Bourbon Madagascar Vanilie, Boabe de 6~7

Grad Un Prim Gourmet Bourbon Madagascar Vanilie, Boabe de 6~7" pentru Copt de Casă Extras de fabricare a Berii de Cafea Gătit

Produse similare: