60Pcs/Cutie Pescuit Jig Capete Cârlige Rotunde Cap Jig Cârlige Pentru Vierme Moale Momeli de apă Dulce cu apă Sărată de Pescuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

46.70lei

-29%

66.71lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici Produs:

1. De ÎNALTĂ CALITATE: Pescuit cu Jiguri sunt realizate din materiale de calitate mai mare.Jig capete au premium solid și durabil design corp, vârful cârligului este super-ascuțite, anti-coroziune, durabilitate și rezistență este mai mare. 2. DESIGN plin de culoare: Acești doi ochi jig pescuit carlige sunt proiectate cu pește vibrante-atragerea de culori care pot ajuta pentru a atrage mai multi pesti.Acoperit cu pulbere de vopsea de finisaj este de mai lungă durată. 3. UȘURINȚA de UTILIZARE: puteți cu ușurință rig jig capete cu viermi și alte momeli din plastic moale, ajuta pentru a reduce dimensiunea nada pentru pescuit de iarna, dar încă obține în jos gaura de repede cu acest pescuit cu jiguri.

Notă: Unele ajur poate fi vopsit, nu-ți sară în ochi cu cârlig,Multumesc

Produsul Include:

0.9 g(1/32oz)-20buc 1.8 g(1/16)oz-20buc 3.6 g(1/8oz)-10buc 7.2 g(1/4oz)-5pcs 10.5 g(3/8oz)-5 buc

Ambalare:

60Pcs Jig Pescuit Capete Cârlige Într-O Cutie

1. Achiziționarea de protecție se scurge, dar pachetul este încă în tranzit.

Data de livrare va fi extins cu 10~30 de zile, dacă pachetul nu este încă livrate, ne vom întoarce toți banii

2. Nu de urmărire informații.

Vă rugăm să urmăriți pachetul pe 17track-ul după ce pachetul este expediat.Dacă încă nu există informații de urmărire de 7 zile mai târziu, lăsați-ne un mesaj URGENT.

3. Produse greșit sau greșit cantitatea.

Există o etichetă pe ambalaj, vă rugăm să ne arate poze cu eticheta de produse și, dacă este greseala noastra, va vom retrimite noi corectă a produselor sau returnarea parțială bani pentru tine.

4. De transport maritim.

Toate pachetele vor fi livrate în 3 zile lucrătoare după ce plata este confirmat, la livrare timp poate fi amânată din cauza de vacanță, vreme rea, vamale sau de alte condiții, vă mulțumesc pentru înțelegere.

5. Feedback-ul.

- Ți toate cele cinci stele feedback-ul pozitiv este apreciat dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit.Vă mulțumesc!

6. Litigiu.

Ea are efecte negative pe magazinul nostru dacă deschideți un litigiu, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cele mai bune solutii pentru a satisface.

Etichete: ul jig cap, 2 uncii de apă sărată capete de jig, jiguri cap, nevopsită apă sărată capete de jig, cârlig de pește, vrac jig cap cârlig, tautog jig cap, lixada jig cap cârlig, pește pivotant, somon capete de jig.

Fisa tehnica

culoare Culoare Aleatorii
Material Oțel Carbon De Înaltă
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 60pcs
Forma ca spectacol cinematografic
Pachet Cutie
Cu Rigla sau Nu No
Poziția Ocean Barca De Pescuit
Nume De Brand shaddock pescuit
Tip Răsturnat Cârlig

Recenzii

Scrie o recenzie

60Pcs/Cutie Pescuit Jig Capete Cârlige Rotunde Cap Jig Cârlige Pentru Vierme Moale Momeli de apă Dulce cu apă Sărată de Pescuit

60Pcs/Cutie Pescuit Jig Capete Cârlige Rotunde Cap Jig Cârlige Pentru Vierme Moale Momeli de apă Dulce cu apă Sărată de Pescuit

Produse similare: