200 de BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique 2.75" Două Straturi ABC Arc Clip 260 Nr. En-gros

Produs nou

1 Produse

In stoc

320.55lei

Distribuiti

Informatii

~~~~DESCRIERE~~~~ bun venit pentru BINECUVÂNTARE Moda&Accesorii Co,Ltd, compania Noastra este situat în JINCHANG, Avem propria noastră fabrică și de a face whosale și cu amănuntul , Toate produs de calitate 100% garantat și sunt de acord cu 1:1 înlocui pe cele defecte, bine ai venit visite site-ul nostru sau e-mail-mă pentru a obține toate de catalog!Vom accepta paypal mea registrul de adrese (cod poștal 60089 ,statele UNITE ale americii) aici, în ebay.ebay ID hetianlu Click Aici pentru a vedea alte fantastic liste https://www.primaria-urzicuta.ro/store/1795418

Sunt de licitare pe un set de 200 Buc frumoase arcuri de par.Aceste arcuri sunt făcute la comandă pentru a specificațiile cumpărătorului, după licitație se termină.

Sunt realizate de 1,5" panglica de organza (toate capetele sunt sigilate pentru a preveni uzura) .

Măsura aproximativ 3,5" de mult timp.Astfel dragă arcuri poate fi purtat de zi cu zi.

Atașat la un 1.57" (4 cm) franceză sau 1.97 "( 5 cm), franceză clipuri sau un 1.78 " singur dinte Aligator Clip , vă Rugăm să consultați imaginea.

Pentru Arcul de culoare : puteți alege NU.cum arată în imagine.De asemenea, puteți alege orice culoare de la 58 de culori prezentată în graficul de culoare .

Vă rog să-mi spuneți dumneavoastră de opțiuni de culoare, Nr.și Clip din această listă pagină numai atunci când se face plata separat sau în e-mail.

Potrivit experienței noastre, lipsa de orice bucată de alegere de informații poate provoca multe zile întârziere de a face și de transport maritim de arcuri.

Toate elementele dintr-un fum-gratuită, animale de companie-atelier gratuit.

Vă rugăm să rețineți:culorile pot varia ușor de la fotografie.

De incredere Brand - Minunat Brand aligator clip

Etichete: bunatati de craciun copilului seturi, diy instrumente industriale pensete, orbitor de petrecere, jachete, proaspăt stil literar pulovere, articole exclusive portbagajului, uzura de zi cu zi stil coliere, cadouri de crăciun de pluș, perne, copil stilul copii, articole pentru acoperirea capului, diy acasă coafuri elastic de par.

Fisa tehnica

Tip Diademe
Stil Moda
Numele Departamentului Copii
Gen Fete
Material Microfibra
Model Tip Florale
Nume De Brand binecuvântare
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului

Recenzii

Scrie o recenzie

200 de BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique 2.75

200 de BINECUVÂNTARE Fata Buna Boutique 2.75" Două Straturi ABC Arc Clip 260 Nr. En-gros

Produse similare: