Super Sonico Cosplay Costum bikini sexy Macaroon Sonico Cosplay Costum personalizat

Produs nou

1 Produse

In stoc

425.10lei

-4%

447.47lei

Distribuiti

Informatii

Acesta este făcut costumul , așa că vă rugăm să lăsați măsurători : Sex, inaltime, greutate, bust, talie, circumferinta soldurilor, sub circumferința bustului, încheietura mâinii cricumference, mijlocul circumferinței coapsei la noi , va dura 20-30 de zile pentru a face :)

nu include căști , peruca, pantofi și prop

shippingPolicy

Am expediat în întreaga Lume

Am temelor sunt de transport maritim din China, folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 30 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 40 de zile lucrătoare.

Opțional Metode De Transport

Noi oferim două metode de livrare : E-pachetul și Exprima de Transport maritim.E-pachet va dura aproximativ 25-40 de zile pentru a ajunge în starea normală .Exprima de transport maritim va dura 5-10 zile pentru a ajunge în starea normală.Dacă alegeți exprima de transport maritim, cum ar fi :EMS, UPS, DHL, FEDEX, poate fi necesar să plătească pentru formalitati Vamale (taxe) atunci când pachetul ajunge la țară .Noi nu oferim servicii de vămuire dacă țara dumneavoastră cere pentru asta.

Pentru Personalizat/dimensiune , Personalizate costume cosplay

unele costume în magazinul nostru aveți opțiunea de" one size", one size=personalizate/dimensiune de masuratori ale corpului .Personalizate/dimensiune costume cosplay nu accepta cere rambursare sau de a reveni după ce vom începe să facă cu excepția dimensiunea sau probleme de calitate .

Coletul Întârziere: Dacă parcela întârziere în transport (mai mult de 30 de zile de la data expedierii), vă rugăm să ne contactați prin intermediul comerțului iesle .

Servicii pentru clienți: Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul comerțului iesle orice moment, vom bucuroși să vă ajute cât mai curând posibil.

Plângere

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a contacta www.primaria-urzicuta.ro

PENTRU că: Vom oferi o mai repede și mai repede soluție decât www.primaria-urzicuta.ro.Ajutor și înțelegere va fi foarte apreciat

Politica De Returnare

Se întoarce, vor fi acceptate numai dacă un articol a fost extrem de greșit sau primite în defect sau deteriorat starea în 30 de zile.Și cumpărătorul va responsabil pentru costul de returnare.Rambursare completă va fi dat la primirea returnare a bunurilor.Sunteți încurajați să citiți o prezentare generală înainte de plasarea comenzii.Ar trebui să aveți orice întrebări noi bun venit dvs. de e-mail pentru a discuta mai în detaliu.Vom răspunde la toate întrebările la cele mai bune de capacitatea noastră.

Etichete: marinar femeie custome, capota salopeta rosie, lenjerie anim, costumul, anime bikini cosplay costum de baie, personaliza personalizate, pikachu costume de baie, Cosplay Costum De Baie, pokemon costume de baie, costumul femeilor.

Fisa tehnica

Componente sutien
Tip De Element Seturi
Origine NC(de Origine)
Gen Unisex
Numele Departamentului Adult
Numărul De Model 1
Utilizare Specială Costume
Caractere sonico
Material Poliester
Tip De Sursă joc

Recenzii

Scrie o recenzie

Super Sonico Cosplay Costum bikini sexy Macaroon Sonico Cosplay Costum personalizat

Super Sonico Cosplay Costum bikini sexy Macaroon Sonico Cosplay Costum personalizat

Produse similare: