Aoweziic 2018+ noi originale importate STP15810 15810 SĂ-220 Vehicul Electric Controller Tranzistor MOS 100V 110A

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.87lei

Distribuiti

Informatii

Draga CustomerStill au prea multe piese(Mari Inventar) 。nu pot Incarca toate părțile。Dacă nu ai găsit părți din magazinul nostru sau www.primaria-urzicuta.ro。Vă rugăm să ne contactați pentru anchetă 。putem cita și a creat un link pentru tine。

Lista LM Model Meciuri Server Pașii de mai jos:

(1) Contactați serviciul clienți și trimite BOM-(lista de produse)。

(2) Interogare model (BOM raportul are nevoie pentru a edita produsului și cantitatea interogate)。

(3) Specifică prețul și calitatea produsului instrucțiuni pentru obținerea de produse 。

(4) se Adaugă coș de cumpărături de plată, plăți directe。De asemenea, puteți să faceți clic ,pentru a răspunde rapid。

Cald rgds 。 Vânzător Memento Cald: ca urmare a ajustării de costurile de transport, pentru a facilita cumpărători pentru a economisi costurile de transport.Am reglați canalele de livrare a produselor noastre.

De exemplu, există trei categorii:

(1) Pentru comenzi de 1 $la $4.99, ne va da cumpărătorului economice logistică, și implicit canal de livrare este Yanwen Economice Poșta logistică.Timpul de livrare este de 50 la 90 de zile.În cazul în care cumpărătorii trebuie să completeze informațiile de urmărire, ei pot alege standard de logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

(2) Pentru comenzi de $5 la $10, ne va da cumpărătorului standard de logistică.Implicit canal de livrare este China Post Aer Înregistrat Mail logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

(3) Pentru ordinele de peste $11, va vom oferi cumpărătorului, cu standard de logistică.Implicit canal de livrare este www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim logistica.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

Acest www.primaria-urzicuta.ro Standard de Transport maritim logistica este asigurată de platforma cu livrare rapida viteză și de înaltă securitate.În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

(4) Brazilian Livrare Express Logistics Canal.Implicit canal de livrare este EMS logistică.Ca urmare a modificărilor în Brazilian a politicii vamale.Brazilian cumpărători nevoie de un oficial numele companiei și un oficial vamal numărul.Livrare pot fi trimise la EMS logistică.În cazul în care cumpărătorul nu îndeplinește aceste cerințe, nu sunt conforme cu politica vamală.Cumparatorii pot alege standard de logistică.Standard de logistică respectă Brazilian individuale numele cumpărătorului achiziționarea de produse.Implicit canal de livrare pentru alte țări este rapid logistică.Special țările nevoie de taxe vamale numere.Va vom contacta cumpărători pentru a oferi taxe vamale numere.

Etichete: amplificator 2sa1216 bord, amplifi bluetooth, tableta aoson, asus eee pc 1011px tastatura, corpul tranzistor tester, apple coajă de telefon mobil, dioda s8050, a1652 129 lcd, arduino usb, 100v 1uf.

Fisa tehnica

Tensiune De Alimentare standard internațional
Disiparea De Putere standard internațional
Temperatura De Operare standard internațional
Compatibil Consola De Joc
Compatibil Marca/Model NICI unul
Cerere Calculator
Nume De Brand Aoweziic
Tip Conduce IC
starea Noi
Numărul De Model stp15810

Recenzii

Scrie o recenzie

Aoweziic 2018+ noi originale importate STP15810 15810 SĂ-220 Vehicul Electric Controller Tranzistor MOS 100V 110A

Aoweziic 2018+ noi originale importate STP15810 15810 SĂ-220 Vehicul Electric Controller Tranzistor MOS 100V 110A

Produse similare: