QRA2 IR Control de la Distanță Inteligent de Domiciliu wi-fi Control de la Distanță pentru Alexa Google Asistent Una pentru iOS Android Telefoane Inteligente

Produs nou

1 Produse

In stoc

61.71lei

-29%

88.15lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Poate vrei dispozitivele și aparatele cu smart home funcționalitate, dar încă vă faceți griji cu privire la prețul de schimbare toate dispozitivele în aparate inteligente.Cu OZN-R1, puteți face dvs. de electrocasnice inteligente, fără a înlocui them.By transmiterea de semnale prin iradiere pe produs, îl puteți folosi pentru a controla aparatele de acasă, cum ar fi aparate de aer condiționat, ventilatoare, TV, set-top box, etc.By descărcarea tuya APLICAȚIE, puteți porni sistemul de aer condiționat de la distanță, pentru a regla aparatul de aer conditionat temperatura de pe drum acasă, porniți TELEVIZORUL, schimba canalele TV, și mai mult.În Plus, aceasta susține funcția de control vocal de Tmall Duh, Rokid, XiaoDu, de asemenea, potrivite pentru Alexa și pentru Google Asistent de control vocal.De exemplu, spune "Reglați aerul condiționat la temperatura la 26 de grade Celsius", apoi asistent inteligent va ajuta sa faci asta.

Doar bucurați-vă de viață inteligente acasă cu OZN-R1 și-l va aduce multe surprize.

Caracteristici:

[IR Control de la Distanță]

OZN-R1 poate înregistra și transmite IR (infraroșu) signals.By transmiterea de semnale prin iradiere pe produs, îl puteți folosi pentru a controla aparatele de acasă, cum ar fi aparate de aer condiționat, ventilatoare, TV, set-top box, etc. Efective IR distanta de transmisie este mai mică de 8 metri.

[Voice Control]

Scalabil pentru a sprijini funcția de control vocal de Tmall Duh, Rokid, XiaoDu, de asemenea, potrivite pentru Alexa și pentru Google Asistent de control vocal.Deschide asistentul inteligent, pereche WiFi și puteți controla cu ușurință aparatele de casa, cu vocea ta.De exemplu, spune "Reglați aerul condiționat la temperatura la 26 de grade Celsius", apoi asistent inteligent va ajuta sa faci asta.

[Control cu APP]

Prin descărcarea tuya APLICAȚIE, puteți porni sistemul de aer condiționat de la distanță, pentru a regla aparatul de aer conditionat temperatura, porniți TELEVIZORUL, schimba canalele TV, și mai mult.Puteți porni aparatul de aer condiționat pe drumul spre casă sau opriți TELEVIZORUL în dormitor, de asemenea, de la distanță, întrerupătoare în aer liber.Cel mai important, toate aceste funcții pot fi realizate cu o singură aplicație.

[Funcția De Învățare]

Dacă telecomanda nu este în măsură să vă conectați cu alte controlere, nu vă faceți griji, OZN-R1 are funcția de învățare pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme.Puteți controla aparatele prin funcția de învățare.

[Easy pentru a Instala]

Pur și simplu conectați cablul în OZN-R1, descărcați aplicația de pe telefon, atunci când ați configurat cu succes, punct de operatorul dumneavoastră de uz casnic, apoi se va lucra.Înlocuiți toate telecomenzi cu telefonul inteligent, acceptă diverse electrocasnice, aduce mult confort pentru casa ta inteligent viață.

Notă:

* Adaptorul de alimentare nu este inclus.

* Dacă aveți nevoie de un utilizator de orientare pentru Amazon Echo, vă rugăm să ne contactați.

Caietul de sarcini:

Numărul de Model: UFO-R1

Rețea WiFi: WiFi 2.4 GHz 802.11 b/g/n

IR Frecventa: 38K

IR Direcție: mai Multe directii

Infrarosu Distanta de Transmisie: ≤8 m/26ft (depinde de mediu)

Suport sistem de OPERARE: Android 4.0/pentru iOS 8.0 și mai sus

Temperatura De Lucru: 0-55 ° C

Putere de Intrare: DC 5V 1A

Consumul De Energie În Standby: ≤0,5 W

Material: ABS

Element Dimensiune: 67*67*25mm/2.63*2.63*0.98 în

Element Greutate: 62.5 g/2.2 oz

Dimensiune pachet: 7.0*7.0*4.8 cm/2.75*2.75*1.88 în

Pachetul Greutate: 97g/3.42 oz

Lista De Pachete:

1* Control De La Distanță Inteligent

1* Cablu USB

1* Manual De Utilizare

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Etichete: qra, arzător senzor, infrarosu inteligent, detector de flacără, control de la distanță ir tuya, senzor de flacara uv, smart ir, 5 O, ewelink ir de la distanță, ir wifi.

Fisa tehnica

Canal 1
Sprijin APP Da
Numărul De Model OZN-R1 IR Control de la Distanță
Nume De Brand docooler
Utilizarea Comutator
Pachet Da
Frecvența /
Comunicare Wireless IR

Recenzii

Scrie o recenzie

QRA2 IR Control de la Distanță Inteligent de Domiciliu wi-fi Control de la Distanță pentru Alexa Google Asistent Una pentru iOS Android Telefoane Inteligente

QRA2 IR Control de la Distanță Inteligent de Domiciliu wi-fi Control de la Distanță pentru Alexa Google Asistent Una pentru iOS Android Telefoane Inteligente

Produse similare: