DC5V 12V 24V Senzor de Sunet-Lumină de Control al Comutatorului Releului de Timp de Întârziere a dezactiva Modul

Produs nou

1 Produse

In stoc

31.04lei

-17%

37.83lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Ultimele noastre!De sunet și lumină de control / releu comutator de modul de voce, toate de rețea unică de sunet sensibilitate

/ sensibilitate intensitate / regla capabil de întârziere 1-60 S total performanța de ansamblu, super stabil!

Notă: copilul placa cu roșu și verde, nu se accepta alegerea, aleatorii de livrare.

Modulul utilizează:

Sunetul ambiental și intensitatea luminii detecta automat atunci când un sunet depășește limita stabilită,

releul este energizat și timpul perioadei de întârziere în mod automat, și apoi opriți.

Lumina funcția de control poate fi activat, de asemenea, închise.Controlul aparatului pentru o anumită intensitate a luminii sau

intensitatea luminii sau mai puțin deschise.

Microfon de imagine și de sudare prin fotosensibil rezistor numai pentru scopuri demonstrative, în scopul de a evita

interferențe ale releului de pe microfon sunet, eficiente livrarea de produse cu un cablu de extensie.

Modulul Caracteristici:

1. Voce / sunet și lumină de control Opțional: puteți folosi doar voce, sunet și lumină funcția de control poate fi, de asemenea, utilizate în același timp.

2. Cele două amplificare a sunetului, 100-5000 reglabil amplificare, (corespunzător la 10 la 90 de decibeli de sunet),

reglabile de intensitate a sunetului pragul.

3. Intensitatea luminii pragul de 10-10000LX sensibilitate reglabilă (mai mult sau mai puțin echivalent cu negru complet

pentru sunny jumătate de zi umbra gama de luminozitate)

4. Trage 1-60 S întârziere reglabilă de timp (de non-precizie întârziere, condensator de încărcare și descărcare, timpul de întârziere,

cu sunet declanșator-o relație).

5.Protectie polaritate inversa, inversa de la sursa de alimentare nu funcționează, nu se va arde modulul.

6. Largă de tensiune de intrare 5-30 V, ultra-larg de aplicare.

Modulul de parametri:

Tensiune de alimentare: 5-30 V ( opriți alimentarea cu energie electrică atunci când 6Vd scurtcircuitarea cap, amintiți-vă!Alegerea greșită poate arde modulul)

Gama de intensitate a sunetului: despre 10-90 dB reglabil.

Intensitatea luminii trupa prag: aproximativ 10-10000Lx reglabil.

Timp de întârziere: 1-60 S reglabil (non-întârziere, precizie condensator de încărcare și descărcare, timpul de întârziere, cu declanșare declanșare sunet)

Sarcina maxima de curent: 10A / 220V

Modulul dimensiune: 50mm * 33mm * 18mm (L * W * H), cu un șurub M3 găuri de fixare poziționate.

Notă specială: Recent, cumpărătorii spun următoarele întrebări 1: Instabilitate Întârziere ori, acest modul întârziere capacitiv de descărcare de gestiune întârziere, întârziere lungime complet declanșată de sunet de condensator de încărcare și de descărcare de gestiune decizii.Declanșa arata foarte bine, întârziere la punctul de președinte, punct mic delay va fi mai mic, testul este foarte simplu senzor de gaz scade pe, întârziere de declanșare este cu siguranță mult mai mult decât vorbesc. 2: declanșa stop, senzor pot percepe toate sunetele, ieșire releu, releul va fi vocea Kaka, va declanșa modulul soluții: (1) senzor de distanță de la releu (cu senzor de uzură 20 cm de linie , Pentru mai mult de sine întins); (2) sensibilitatea ușor în jos, sunetul poate fi filtrat de releu.

Funcțiune și instrucțiuni de cablare (foarte important!Citiți întotdeauna cu atenție)

Modulul transporturile au fost detectate înainte, dar din cauza diferite domenii specifice, trebuie să fie ajustate pentru piesa pe care doriți să o utilizați.Procedura este după cum urmează:

Modulul utilizează un multi-rândul său, potențiometru de precizie, poate fi transformat în sus aproximativ 30 de săptămâni, vă rugăm să fie pacient reglabil cap pivotant poate auzi un sunet ușor de Kaka, de data asta nu s-ar fi rotit.

Ideea de bază este după cum urmează: opriți lumina funcția de control, timp de întârziere la minimum, pentru a regla intensitatea sunetului, și apoi ajustați întârziere, în cele din urmă a regla intensitatea luminii.Amintiți-vă că puterea de selectarea pin nu este greșit!

1. Asigurați-vă că photoresistor a fost înfășurat în bandă neagră (matt tip de tip deschis, stinge lumina funcția de control înainte de punerea în funcțiune echivalent)

2. Alimentarea cu curent a modulului: Confirm pozitiv și negativ (invers nu se va arde, dar nu merge), daca tensiunea de alimentare 6V, asigurați-vă că pentru a opri de contact pac!În caz contrar modulul va arde !!!

3. sensul acelor de ceasornic butonul pentru a regla întârzierea va fi transferat la cea mai mică întârziere, în scopul de a facilita adaptarea de intensitate a sunetului.

4. în relativ mediu liniștit, depanare, intensitatea prag pentru butonul de reglare sunet sensibilitatea crește în sensul acelor de ceasornic anti-sensul acelor de ceasornic, sensibilitatea.În primul rând sensul acelor de ceasornic de ajustare, astfel că releul nu este închis (LED off).Apoi vorbi sau de a bate din palme, observați LED-ul este aprins (din cauza de a fi transferat mai scurte, apoi imediat off).Treptat regla sensibilitatea până când aveți nevoie de ea.

Etichete: 48v modul releu, ldr senzor, delay, pulsul comutatorului releului, senzor de zgomot, photoresistor releu, întârziere lumini, timer timp de releu, 5 releu 12v, viper12a.

Fisa tehnica

Teoria Alte
Numărul De Model 3247101
Certificare NICI unul
Nume De Brand BGEKTOTH
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

DC5V 12V 24V Senzor de Sunet-Lumină de Control al Comutatorului Releului de Timp de Întârziere a dezactiva Modul

DC5V 12V 24V Senzor de Sunet-Lumină de Control al Comutatorului Releului de Timp de Întârziere a dezactiva Modul

Produse similare: