85 Taste Tastatura Pliabila Flexibil Rollup USB cu Fir de Silicon, rezistent la Apa Lavabil pentru PC Notebook Laptop rezistent la Praf

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.86lei

-27%

41.45lei

Distribuiti

Informatii

Când e vorba de o tastatură portabilă, un silicon una poate fi cea mai buna alegere.Greutate de lumină, foldability, flexibilitate, dimensiuni compacte, toate contribuie la portabilitatea sa.Mai important, este silențios în dactilografiere, praf, rezistență, și rezistența la apă.Într-adevăr o idee minunată să dețină unul.

Caracteristici:

Portabil: este lumină în greutate, compact în dimensiuni, flexibil, roll-up, ușor de depozitat.

Rezistent la praf si rezistent la apa: Nu, tastatură suplimentară acoperă pielea necesare; firimiturile alimentare sau praf poate fi ușor de curățat temeinic.Silicon tastatură pot fi curățate cu apă, alcool, sau pe baza de alcool dezinfectant.

Silicon moale material: Făcute de intensitate mare și de înaltă elasticitate gel de silicon, non-toxic, fără deformare.

Silent Tip: material Moale permite discret, tăcut experiență de tastare.Nu tastarea design de sunet face să ai un mediu de lucru linistit si evita-i deranja pe ceilalți.

Compatibilitate: Pentru Windows 98/2000/XP/Me/Win 7/Vista; Plug and play, nu sunt necesare drivere.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon gel

Compatibilitate: Pentru Windows 98/2000/XP/Me/Win 7/Vista

Cheie cantitate: 85

Cheie de viață: 2 milioane de ori

USB lungime cablu: Aprox. 125cm / 49.2 în

Element dimensiune: 35.2 * 13.1 cm / 13.86 * 5.16 în

Element greutate: 152g / 5.36 oz

Pachetul greutate: 180g / 6.35 oz

Pachetul dimensiune: 14.5 * 14.5 * 8cm / 5.71 * 5.71 * 3.15 în

Lista de pachete:

1 * Tastatură

1.Produs Original, pozele sunt furnizate pentru clienții vechi.

2.En-gros/dropshipping ambele acceptate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți nevoie de o mai mare pret sau mai rapid de transport maritim.

3.Am expediat în întreaga lume prin China post,HK post EMS,DHL, Fedex,și așa mai departe,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi.suntem în imposibilitatea de a controla timpul de livrare,deoarece este procesat de către terți de servicii.

4.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzută de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă ceva te face să nemulțumit sau supărat, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema până când satisface.

2. Dacă vă satisface cu produsul, vă rugăm să adăugați magazinul nostru la lista de favorite și lăsați un feedback pozitiv (5stele) pentru a încuraja noi! ?

3. Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice litigiu, fără nici o comunicare cu echipa noastră de servicii, credem că putem rezolva problema pentru tine perfect într-un mod prietenos !

Etichete: joc tastatură, esp8266 senzor shield, Tastatura, pin tastatură portabilă, tastatura mecanismele, tastatura wireless, green gamer tastatura, cougar tastatura tkl, pentru tastatura pc-ului, teclados mecanicos.

Fisa tehnica

Limba engleză
Stil jocuri
Numărul De Model 85 Chei Pliabile Flexibile Tastatura cu Fir USB
Operațiunea Stil Membrana
Tastatură Standard 85 Chei
Pachet Da
Tip Cu fir
Cerere Tableta
Axa Corpului De Brand no
Tip De Interfață USB
Nume De Brand Arealer
Tastatură Full Size No
Suport Pentru Încheietura Mâinii Da

Recenzii

Scrie o recenzie

85 Taste Tastatura Pliabila Flexibil Rollup USB cu Fir de Silicon, rezistent la Apa Lavabil pentru PC Notebook Laptop rezistent la Praf

85 Taste Tastatura Pliabila Flexibil Rollup USB cu Fir de Silicon, rezistent la Apa Lavabil pentru PC Notebook Laptop rezistent la Praf

Produse similare: