Brillcam 5MP Camera de Securitate de Sistem (1BUC 5MP 8CH POE NVR, 4BUC 5MP Camere Bullet IP) Detectarea Inteligentă AI KIT de Supraveghere Video

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 295.59lei

-50%

2 644.05lei

Distribuiti

Informatii

Sfaturi cald: Daca Alegeti Livrare Prin DHL, În Special Perioada, s-Ar Putea Schimba la FEDEX / UPS de Expediere în Funcție de Timpul De Livrare Reale Pentru a Putea Primi Marfa Mai Repede.Dacă Specificați La Cererea de Transport DHL, vă Rugăm să Lăsați un Mesaj pe comanda, Multumesc.

5MP Ultra HD, mai Bine în Detalii

5MP super-HD ofera mult mai clară imagine decât 1080P.Acest hotel superior de kit poate arăta cele mai bune detalii cheie în intensitatea, chiar și atunci când te digital zoom in, astfel încât fiecare ambiguitate în imagini video ai mai întâlnit este clarificat.

Smart IR-Cut Viziune de Noapte

Smart IR-Cut filter comută automat între zi și noapte, pentru a reduce dominantă de culoare în timpul zilei și de a spori luminozitatea imaginii pe timp de noapte de a face sigur că puteți obține vii de supraveghere din zori până la întuneric

24/7 Înregistrare Continuă

Dacă doriți 24/7 video de înregistrare sau, dacă aveți mai multe camere IP pentru a gestiona, aceasta Brillcam Kit-ul este cea mai buna alegere.

· Suport pentru toate camerele de înregistrare, în același timp (până la 8 aparate).

· Dacă doriți o înregistrare mai lungă, încercați înregistrare de detectare a mișcării, care va declanșa înregistrarea numai atunci când mișcare este

detectat.Sau puteți încerca detectarea omului/linia de trecere de detectare/de detectare a intruziunilor, înregistrarea va fi declanșate atunci când umane este detectată în zona specificată.

De stocare de Până la 6TB

Acest NVR-ul suporta instalarea un HDD Intern de pana la 6TB.HDD nu este inclus în mod implicit.Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să alegeți opțiunea cu HDD-ul, sau contactați echipa noastră de asistență pentru a adăuga pentru tine.

Lucra cu Brillcam PoE aparat de Fotografiat și Camera Wifi

Acest NVR poate lucra perfect cu Brillcam PoE camera pentru 24/7 înregistrare, mișcare detectarea, omului de detectare/linia de trecere de detectare/de detectare a intruziunilor, vizualizari live, redare și mai multe caracteristici.Și sprijină, de asemenea, de lucru cu Brillcam camera wifi, dacă acestea sunt în aceeași rețea LAN.

Instalare usoara, nu este nevoie de competențe profesionale

Super-ușor de instalare și configurații.Real plug and play, nu este nevoie de orice aptitudini profesionale,

puteți face totul singur efort și de a construi propriul sistem de supraveghere.

Inteligent Alerte De Detectare Să Nu Vă Dor De Ceea Ce Contează

Aceasta vă ajută să vedeți informații importante și de a reduce alerte inutile.Spre deosebire de normal, de detectare a mișcării, NVR-ul records "Mișcării Umane" evenimente și salvează exact clipe pentru redarea mai târziu, a scăzut mai mult de detectare a erorilor de mișcare.Puteți seta detectarea omului, linecrossing de detectare și de detectare a intruziunilor cum doriți.Această funcție poate lucra numai cu Brillcam camere.

Vizualizare de la distanță, Oricând, de Oriunde

Indiferent unde vă aflați, puteți accesa de la distanță NVR-ul pentru a vedea live streaming și rămâne conectat.

Vezi de la distanță NVR prin intermediul: gratuit brillcam Aplicație de pe dispozitivul mobil, gratuit brillcam Client pe calculatorul dumneavoastră, de EXEMPLU, browser web.

De Detectare A Mișcării De Avertizare

Primesc alerta FTP/e-Mail/App cu orice mișcare suspectă.

Redare Video -- Aminti Evenimente și Momente

Funcția de redare de acest NVR vă permite să știți toată evenimente.

· Replay dovezi semnificative sau amuzant înregistrări video.

· max 4 canale redare simultană: 2 canale 5MP/4MP sau 4ch 1080P.

· Puteți căuta rapid pentru orice eveniment care s-a întâmplat în orice moment.

· Cronometrul axa design sub split screen face convenabil pentru tine de a merge în mod liber înapoi la zile diferite, la ore, sau minute pentru a vedea evenimentele dor de tine.

Avansate Onvif

ONVIF 2.6, ONVIF Profil S, ONVIF Profil T Media 2 și H. 264/H. 265/H. 264+/H. 265+ susținute, funcționează bine cu software-ul ca ISpy, BlueIris, piatră de Hotar, Exacq etc, și Nvr-uri de Laview, LTS, Amcrest, Lorex, TVT etc.

PoE – Configurare Ușoară și Real Plug and Play

Un adevărat plug and play recorder video de rețea!Acest NVR caracteristici PoE (Power over Ethernet), cu un singur cablu de rețea conectarea fiecărei camere IP la NVR-ul pentru ambele alimentare și semnal video de transmisie.Ușor de cabluri – cabluri proces nu poate fi mai simplu pentru entuziaști DIY.

Etichete: casa inteligenta sisteme de camere de securitate, 5mp aparat de fotografiat ip, 8ch 1080p, camera supraveghea, 8ch camera de supraveghere kit, monitor pentru sistemul cctv, motorizate poe camera de securitate de sistem, ip recordeer, 4k 8mp ip, brillcam.

Fisa tehnica

Nume De Brand brillcam
Lungime Cablu 18m
Intrare Video 8 Canal
Rezoluție 5MP
PC-uri de Camera 4buc
Origine NC(de Origine)
Certificare CE

Recenzii

Scrie o recenzie

Brillcam 5MP Camera de Securitate de Sistem (1BUC 5MP 8CH POE NVR, 4BUC 5MP Camere Bullet IP) Detectarea Inteligentă AI KIT de Supraveghere Video

Brillcam 5MP Camera de Securitate de Sistem (1BUC 5MP 8CH POE NVR, 4BUC 5MP Camere Bullet IP) Detectarea Inteligentă AI KIT de Supraveghere Video

Produse similare: