OPA129 Modulul de Înaltă Impedanță Operațională Modul de Amplificator de Semnal Electrod de Conversie a IV-a de Conversie Amplificare Semnal Slab

Produs nou

1 Produse

In stoc

73.79lei

-14%

86.81lei

Distribuiti

Informatii

Parametri: Nume: OPA129 de Impedanță Înaltă Precizie Amplificator Operațional Dimensiune: 50mm * 50mm Putere de alimentare: max±12V

Despre Elecdemo:

Elecdemonded în 2015 , Elecdemo este un bine-stabilit de companie de tehnologie care integrează aprovizionare , R & D , prodund vânzări , sprijinirea agenților , francize , personalizare și achizițiile în vrac .Ne-am angajat să prezinte clienților noștri cu cele mai bune electronice module funcționale produse la cel mai mic pret .Avem un design profesional și echipa de producție a providecustomer de servicii pentru a ajuta clienții noștri pentru a îmbunătăți considerabil eficiența de dezvoltare, să învețe și de cercetare.

Despre Transpirație:

1. Transport maritim la nivel mondial, (cu excepția unor țări APO/ FPO)

2. Taxele de Import: Taxele nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Taxele vamale sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3. Dacă pachetul nu este livrat în termen de 30 de zile.vă rugăm să ne contactați.Noi vă va ajuta să rezolve problema.

Despre Livrare:

1. Vom procesa comanda în timp după ce plata este confirmat.Din cauza diferenței de statutul de inventar și de timp, vom alege pentru a navei la primul depozit pentru livrare rapida.

2. Vom trimite doar la comanda confirmată adresa.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de livrare.

3.Serviciu de timpul de tranzit este prevăzut de către transportator, cu excepția week-end și de sărbători.Timpul de livrare poate varia, mai ales în preajma sărbătorilor.

Despre Garanție:

1. producătorii limitat warrantyon produs defect(excluzând elementele damagedand/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesoriul este susținută de o 3 luni garantie

2. Imaginea afișată este luată în timp real, dar din cauza diferite loturi de producție, cromatică poate fi diferit.Imaginea este doar pentru referință, și obiectul real este la cel final

3. Elementul defect trebuie să fie raportate și reurned în perioada de garanție(dacă este posibil,în ambalajul original

4. Dacă caracteristicile produsului nu corespund publicitate, vom suporta toate costurile de transport.

Despre Feedback-Ul:

1. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv, suntem foarte onorați să primiun generos evaluare reală și fotografii, th !!!!

2. Pentru orice produs de transport maritim sau probleme, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu orleaving orice feedback-ul/feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema înainte de a sunt îndeplinite.

Se întoarce și Restituiri:

1. Ai 7 zile să contactați-ne și nu veți fi capabil să se întoarcă de la data primirii after30 zile.Dacă elementul a fost deținută de mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat usedand nu vă vom returna sau înlocui.fără nici o excepție!Costurile de returnare sunt theresponsibility de buver.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, trebuie să ne furnizați un shippingtracking număr.

3. Dacă există o întoarcere, vă rugăm să ne contactați în avans, vă vom ajuta să-l rezolve.Dacă nu poate besolved on-line, vom accepta returnare și rambursare pentru tine.

Etichete: alarma muscatura de pește, mk809, ustars i2s, mufa difuzor, lm324n, detector rf, pa amplificator, m3 torx, modul amplificator inlay, ușa semnalizare.

Fisa tehnica

Compatibil cu OPA129
Dimensiune 50mm*50mm
Tip Accesoriu Amplificator Operațional
Nume De Brand ElecDemo
Tensiune De Alimentare MAX±12V

Recenzii

Scrie o recenzie

OPA129 Modulul de Înaltă Impedanță Operațională Modul de Amplificator de Semnal Electrod de Conversie a IV-a de Conversie Amplificare Semnal Slab

OPA129 Modulul de Înaltă Impedanță Operațională Modul de Amplificator de Semnal Electrod de Conversie a IV-a de Conversie Amplificare Semnal Slab

Produse similare: