DC-DC Buck Converter CC CV-ul Modulului de Putere 6,5 V-36V LA 1,2-32V 5A 5V 12V 24V Reglabil de alimentare Reglementate Voltmetru ampermetru

Produs nou

1 Produse

In stoc

38.20lei

-6%

40.64lei

Distribuiti

Informatii

DC-DC Buck Converter CC CV Modulul de Alimentare de 1.2-32V 5A Reglabil de alimentare Reglementate Voltmetru ampermetru

Descriere: Caracteristici:

nota! ! !Livrare cu accesorii, aveți nevoie pentru a proprii de asamblare; modulul pentru DC / DC Buck module, nu poate intra în transformator pas direct pe curent ALTERNATIV; pentru a încărca bateria, asigurați-vă că modulul de ieșire prima putere și apoi conectați bateria, bateria este complet încărcată, mai întâi trageți Bateria, ultimul modul power off, pentru a preveni tensiunea bateriei de retenție (de preferință la ieșirea din modulul este conectat la un curent mare dioda poate preveni refluxul).

1. Repere De Produse

1.1. Plexiglas exterior, design frumos și generos, atingeți tasta textura este bună, apăsați butonul pentru a seta tensiunea de ieșire, eliminând necesitatea de a utiliza un cuțit;

1.2. Butonul poate controla de ieșire pentru a opri și de pe, și puteți seta produs de pornire implicit este ON sau OFF;

1.3. LCD poate afișa de intrare și tensiunea de ieșire, curentul de ieșire, putere de ieșire;

1.4. Intrare protecție polaritate inversă, conexiune inversă nu va arde;

1.5. Randament ridicat de peste 93%, curent mare, de căldură mici, tensiunea de ieșire 1.2-32V arbitrare regulament, curent constant la valoarea de aproximativ 0-4.5 O ajustare, potrivit pentru biroul de putere, de mare putere cu LED-uri de curent constant disk, baterie cu litiu de încărcare și așa mai departe!

2. Parametrii de produse

Tensiune de intrare: 6.5-36V (tensiune de intrare mai puțin de 6.5 V, curentul nu este precisă, mai puțin de 5,5 V, display LCD nu este normal)

Tensiune de ieșire: 1.2-32V, fabrică de ieșire de 5V.

Curent de ieșire: Poate lucra stabil la 3.5-O pentru o lungă perioadă de timp, și poate ajunge la aproximativ 4.5-O sub o disipare a căldurii (reglabil limita de curent este de aproximativ 4.2-4.5 A)

Putere de ieșire: naturală a căldurii 50W (mai putin de 3.5 A), sporită de disipare a căldurii 75W

Tensiune de afișare: rezoluție 0.05 V, gama de 1.2-32V, precizie de aproximativ ± 0,1 V (precizie exigent cu atenție împușcat!)

Curent de afișare: rezoluție 0.005 O, intervalul 0-4.5 O, precizie ±0,05 a (precizie pentru cei care au nevoie strict de precizie!)

Eficiență de conversie: aproximativ 94%

Curent de lucru: despre 30mA

Reverse protecție de intrare: Da

Anti-retur, la capătul de ieșire: Nici unul (Daca bateria este incarcata, prima putere pe module și apoi conectați bateria, și să se asigure că tensiunea bateriei este mai mică decât tensiunea de ieșire; dacă condiția este necesar, conectați anti-backup diodă la partea pozitivă a producției string)

Scurt-circuit de protecție: Da

Dimensiuni: lungime * lățime * înălțime 70.5*48.4*28mm

Greutate: 62g

3. Funcția descriere

3.1. Există două butoane de pe partea stângă a modulului: IN/OUT, ON/OFF: IN/OUT buton pentru a comuta tensiunea de intrare și tensiunea de ieșire de afișare, apăsați lung pentru a comuta curentul de ieșire și puterea de ieșire de afișare; buton de ON/OFF de control de ieșire de PE sau OFF, apăsați Lung pentru a seta data viitoare ieșire implicit statul este ON sau OFF.

Partea dreaptă a modulului are două butoane: '+' și '-'.Apăsați butonul " + " pentru a crește tensiunea de ieșire de 0,05 V. Apăsați și țineți apăsat pentru a crește în mod continuu.Apăsați și țineți-l din nou pentru o continuă pas lent creștere de 0,1 V și 1V. '-' buton, tensiunea de ieșire este redusă cu 0,05 V, apăsați lung poate continua să se reducă, și apoi apăsați lung pentru a reduce pas de 0,1 V 1V și.

3.2. ADJ-nu este un curent potențiometrul de reglare, în sensul acelor de ceasornic de rotație, poate crește set de curent, atunci când curentul de sarcină ajunge la setul curent, introduceți curent constant de stat, CC curent constant indicatorul (roșu) se aprinde.PE indicator output indicator de stare.Aceasta este atunci când producția are o tensiune, în caz contrar acesta este oprit.CHAR indicator este indicatorul de încărcare.În timpul încărcării, este pe.COMPLET indicator este plin.Dacă setul curent constant valoarea este 2A, încărcare atunci Când curentul ajunge la 0,2 sau mai puțin, aprinde lampa, FULL lampa este aprinsă, și CHAR lampa este oprit.

4. Cum să utilizați

4.1. Utilizare ca un obișnuit buck module cu capacitatea de protecție la supracurent

(1) Apăsați tasta pentru a seta tensiunea de ieșire dorită de tensiune.

(2) Rotiți ADJ-am actuale ajustarea potențiometrului sens invers acelor de ceasornic în primul rând, atunci măsura ieșire scurt-circuit de curent cu multimetru 10A gama de curent (direct conectați cele două testa conduce la ieșire), și reglați ADJ-am curent constant potențiometru sensul acelor de ceasornic pentru a face ieșire curentul ajunge La supracurent valoarea pe care doriți să o setați. (De exemplu, valoarea curentă afișată de multimetru este 2A, atunci când utilizați modul, curentul maxim poate ajunge doar 2A.Atunci când curentul ajunge la 2A, roșu de curent constant indicatorul este aprins, în caz contrar, indicatorul este stins)

Etichete: reglementate variabilă circuitul de alimentare, sr2ez, 12v 5v dc pas în jos, 300w pas în jos, monitorul bateria, ammet, reglabile dc reglementat modul de alimentare diy, Alimentare 380v, dc 5v 30a converter, 1090mhz.

Fisa tehnica

Curent de lucru
Eficiență de conversie
Nume De Brand DYKBmetered
Tensiune De Intrare
Tensiune De Ieșire
Compatibil Marca/Model NICI unul

Recenzii

Scrie o recenzie

DC-DC Buck Converter CC CV-ul Modulului de Putere 6,5 V-36V LA 1,2-32V 5A 5V 12V 24V Reglabil de alimentare Reglementate Voltmetru ampermetru

DC-DC Buck Converter CC CV-ul Modulului de Putere 6,5 V-36V LA 1,2-32V 5A 5V 12V 24V Reglabil de alimentare Reglementate Voltmetru ampermetru

Produse similare: