Solar Fântână De Apă Piscină, Iaz Cu Cascada Fantana Gradina Decor În Aer Liber, Baie De Pasăre Solară Fântână De Apă Plutitoare

Produs nou

1 Produse

In stoc

52.84lei

-50%

105.68lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristică :

❤ Eco-Friendly Solare Fântână Fântână: Nu baterie sau energie electrică este necesar, se execută în mod automat în 3s, atunci când lumina soarelui este suficientă.Real verde pompa fantana solare, în condiții de siguranță și ecologice.Păsări, fluturi, și alte animale mici vor fi atrasi de aici, face gradina ta mai dinamic și frumos. ❤ 4 Apă Diferite Stiluri: pachetul include 1 panou solar cu o pompă, 2 stut, si 4 capete diferite spray care permite de a transforma mărimea, jet înălțimea, forma și direcția de apă după cum doriți.Apa se poate ridica până la 50-75 cm aprox.Luminos primește lumina soarelui, cu atât mai bine funcționează. ❤ Ușor de utilizat: Nu este nevoie de a instala orice accesorii, doar nevoie pentru a pune pompa pluti pe apă.Odată ce panoul solar câștiguri lumina soarelui, aceasta va funcționa în mod automat în câteva secunde.Luminos lumina soarelui pe care le primește, cu atât mai bine funcționează.Asigurați-vă că ați pus suficient de apă în fântână pentru a menține pompa complet sub apă. ❤ Pe scară largă de Aplicații: Acest solare apa de fantana pompa este perfect pentru baie de pasăre, pește rezervor, mic iaz, piscina, gradina, apa sangelui pentru oxigen.Gradina ta va prinde cu siguranta toată atenția trecătorilor.

Lasă-ți grădina să arate atât de amuzant decorat de solar baie de pasăre fântâni pompa. ❤ Actualizat Material: Nostru solar fântână pentru baie de pasăre este facut din poli-silicon și plastic de înaltă calitate.Nu este ușor să fractură, asigurându-vă că utilizarea de lungă durată. ( Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, pur și simplu e-mail-ne si va vom inlocui sau returna achiziție.)

Pachetul Inclus:

1 x fantana Solare panou 5 x Duze 1 x Duza de Bază 1 x Conector de Transfer

Caietul de sarcini:

Panou Solar: 7V/1.4 W(16cm) 7V/1.2 W(13cm) de livrare Maxim de inaltime: 70cm (27.5 inch), Regulat: 10~15" Volumul maxim al Fluxului de: 180L/h Greutate: 8.11 Oz Adâncimea minimă a apei în fântână ar trebui să fie de 1 3/4" Durata de viata: >20.000 de ore

Solar Decoratiuni De Gradina:

Solare de apă pompă de fântână cu panou solar, sistem automat de stocare a energiei solare și pompe automat de apă în suficient de lumina soarelui, real verde solar pompa de apa.Nu este nevoie de baterie sau energie electrică, fluturi și alte animale mici vor fi atrasi de aici, face gradina ta mai dinamic și frumos.

Pulverizator pentru Apa Diferite Stil:

Există 4 tipuri diferite de capete duza atașat cu pompa în sine.El ajută pentru a modifica înălțimea de apă în apă diferite modele.Apa se poate ridica până la 50-75 cm aprox.Acesta nu este doar de a atrage păsările să bea din fântână, dar, de asemenea, pentru a adăuga distracție pentru copiii tăi în timp ce joacă în piscină.

Actualizat Material:

PET laminat panou solar cu un diametru de 6,3 într-iese de pe piață de înaltă calitate și durabilitate excelentă, deoarece PET panoul de adaptare la medii dure.Nu este ușor să fractură, asigurându-vă că utilizarea de lungă durată.

Unul pentru Toate Nevoile :

DECOR PERFECT IDEE :

Aceasta pompa fantana solare perfect pentru baie de pasăre, pește rezervor, mic iaz, piscina, gradina, apa sangelui pentru oxigen.Ușor de utilizat și un efect remarcabil.Gradina ta va prinde cu siguranta toată atenția trecătorilor.

NOTĂ:

Înainte de a utiliza produsul, filmul de protecție de pe panoul solar ar trebui să fie eliminate pentru a evita care afectează funcționarea normală a produsului.Asigurați-vă că pentru a lăsa complet panou solar cu fața direct la soare!Pompa nu poate lucra sub umbra sau cloud.Piscina ar trebui să aibă suficientă apă pentru a asigurați-vă că pompa este complet cufundat în apă.Curățarea pompei și panoul cu regularitate.Asigurați-vă că nimic nu acoperă orice parte a panoului solar sau blochează pompa.Puterea panoului solar depinde de lumina soarelui, deci pompa este influențată de vreme,anotimpuri și locuri,etc. Nu face pompa funcționează fără apă pentru o lungă perioadă de timp, în caz contrar, durata de viață va fi scurtat.Dacă găsiți jet de apă este blocat, puteți să scoateți pompa pentru curatare.

Etichete: telefon stick, papagal coarda, acvariu iaz, pasăre în aer liber, foarfeca, bazin de înot, mor păsări, albastru fantana solare, fântână de apă, plante de interior raft.

Fisa tehnica

11 cascadă de gradina
8 Baie De Pasăre Pentru Aer Liber
6 fantana de gradina
5 Cascada Fantana
12 Fântână De Apă În Aer Liber
Numărul De Model J-PQ-TYN-1
4 iaz decor
2 alimentat cu energie solară pompă de fântână
13 Piscină Fântână
Origine NC(de Origine)
7 gradina decor în aer liber
3 Pompa Fantana Solare
9 Apa De Fantana Gradina
14 Pasăre Fântână
1 Fantana SOLARE
10 solare de gradina fantana
Material Plastic

Recenzii

Scrie o recenzie

Solar Fântână De Apă Piscină, Iaz Cu Cascada Fantana Gradina Decor În Aer Liber, Baie De Pasăre Solară Fântână De Apă Plutitoare

Solar Fântână De Apă Piscină, Iaz Cu Cascada Fantana Gradina Decor În Aer Liber, Baie De Pasăre Solară Fântână De Apă Plutitoare

Produse similare: