5-Bit Auto-Reset Electric de Notare Țintă Jucărie cu 2 BUC de Brățări 20BUC Refill Darts Lumina Efect de Sunet pentru Nerf Joc de Fotografiere

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.56lei

-20%

56.95lei

Distribuiti

Informatii

5-Bit Auto-Reset Electric de Notare Țintă Jucărie cu 2 BUC de Brățări 20BUC Refill Darts Lumina Efect de Sunet pentru Nerf Joc de Fotografiere

Detalii:

Distracție Electric Scorul Țintă Jucărie: are lumini intermitente și este însoțită de fotografiere realiste de sunet și sunetul de rupere de sticlă, foarte amuzant și interesant, vă oferă o experiență realistă de fotografiere.

Resetare automată Design: atunci Când toate jucărie obiective sunt dărâmat, ei sări automat, nu este nevoie să meargă și să-i ridice unul câte unul, economisi timp, și de a face jocul merge fara probleme.

Bucurați-vă de Timp de Familie: Există 3 moduri de fotografiere: Single-player-ul, bucla, și moduri de multiplayer, puteți efectua single-player de fotografiere de formare pentru a îmbunătăți capacitatea dumneavoastră de fotografiere, sau puteți concura cu prietenii și familia pentru a vedea cine are cel mai mare scor.

Capacitatea de Dezvoltare: Visual, manual de creier, de interes formare, dezvoltarea inteligenței, de a promova comunicarea părinte-copil, și de a exercita pentru copii capacitatea de fotografiere.

Ocazie: Vine cu 2 buc de brățări și 20buc moale refill darts, mare pentru petrecere acasă, curte jocuri, divertisment în aer liber, etc, aduce de ore de distracție pentru cei mici.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Țintă dimensiune: 40 x 11 x 16 cm/15.75 x 4.33 x 6.30 inch

Bratara dimensiune: 19 x 4.7 cm/7.48 x 1.85 inch

Dart dimensiune: 1.3 x 7 cm/0.51 x 2.76 inch

Alimentare: 3 x baterii AA (Nu sunt incluse)

Notă: Datorită măsurare manual, pot exista mici abateri.

Pachet:

5-Bit: : 1 x Electric Scorul Țintă Jucărie + 2 x Mansete + 20 x Refill Darts+ 1 x Șurubelniță

4-Bit: 1 x Digital Electronic Target + 2 x Curea de mână + 20 x Soft Bullet

De plată >>

1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >>

1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >>

1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >>

1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >>

Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: glock pistol de jucărie, arma orbeez, arma, nerf mega săgeată, pistol nerf, nerf, trage țintă, nerf lucrător, gun metal pistol, electric arme nerf.

Fisa tehnica

CE Certificat
Coduri de bare No
Certificare CE
Caracteristici Mini
Numărul De Model fotografiere țintă pentru nerf
Tip Pistol de jucărie accesorii
Avertizare NICI unul
Gen Unisex
Numărul Certificatului De 63117-107986
Intervalul De Vârstă > 14 ani
Origine NC(de Origine)
Plastic Tip ABS
Material Plastic
Nume De Brand Satkago

Recenzii

Scrie o recenzie

5-Bit Auto-Reset Electric de Notare Țintă Jucărie cu 2 BUC de Brățări 20BUC Refill Darts Lumina Efect de Sunet pentru Nerf Joc de Fotografiere

5-Bit Auto-Reset Electric de Notare Țintă Jucărie cu 2 BUC de Brățări 20BUC Refill Darts Lumina Efect de Sunet pentru Nerf Joc de Fotografiere

Produse similare: