MACH3 125KHz Funcția Full USB NVCM Card de Control 3/4/5/6 Axa Motor pas cu pas de Control + 6 Axa NVMPG Manual Generator de Impulsuri

Produs nou

1 Produse

In stoc

573.57lei

Distribuiti

Informatii

MACH3 125KHz Funcția Full USB NVCM Card de Control 3/4/5/6 Axa Motor pas cu pas de Control + 6 Axa NVMPG Manual Generator de Impulsuri

Nu vom livra acest produs prin zboruri IEFTINE China Post AIR MAIL pentru TRANSPORT GRATUIT de Promovare.Că va fi prea lent și nu în condiții de siguranță.Am expediat doar prin EMS/FedEx/UPS/DHL/TNT pentru guarrante în condiții de siguranță și rapid de livrare!AI ÎNCREDERE ÎN NOI, NE FACE MAI BUNI!

Scurtă introducere NVCM este 6 axa controler de mișcare ne petrecem 1 ani pentru a proiecta.NVCM suport Mach3 software, prin portul USB pentru a comunica cu computerul.Acest MPG are un ecran, și 10 butoane.Coordonatele și un alt parametru sunt afișate pe ecran.Și utilizatorul poate schimba axa și rata de butoane.Există, de asemenea, câteva alte funcții e.g.ZERO/ GOTO0/HOME pe butoane.Encoder de NVMPG este la fel ca general MPG.dar alegerea axei și rata de utilizare USART port în loc de general port.

Caracteristici: 1. T1OUT TXD de port Serial(doar pentru NVMPG) 2. VMPG alimentare + pentru MPG(5V) 3. CE+O fază pozitivă a encoder 4. WHB+ B faza negative ale encoder 5. XIN axa X selectați de intrare 6. ZIN axa Z selectați de intrare 7. X100IN 100 rata selectați de intrare 8. EP Estop port 9. R1IN RXD de port Serial(doar pentru NVMPG) 10. GND Masă și scop comun 11. CE - O fază pozitivă a encoder 12. WHB - B faza negative ale encoder 13. YIN axa Y selectați de intrare 14. E O axa selectați de intrare de 15. X10IN 10 rata de intrare, selectați caietul de sarcini: 1 .Suport USB 2. 16 porturi fotoelectric izolate interfață de intrare 3. 16 porturi fotoelectric izolate interfață de ieșire 4. 1 port 0-10V viteza de rotatie analog interfață de ieșire (se poate modifica la ieșire PWM) 5. Poate sprijini 6 axa pas cu pas sistemele maxisim,125KHz puls de ieșire pentru fiecare axa 6. BRAȚUL de control de mișcare cip 7. Dispozitivul principal este de 12V-32VDC alimentare de intrare,a curentului mai mare decât 1A 1.De înaltă performanță, preturi mici 2. 2.2' TFT Ecran 3.10 4 butoane.Tensiune 5VDC 5. 8 sârmă linie de control 6. 6 axe de coordonate /RESET/FRO/SRO/SJR/AX sunt de afișare pe ecran

Lista De Pachete:

1x NVCM de Control al Motorului

1x NVMPG Manual Generator de Impulsuri

====================O Alta Notificare====================

Plata:

* Acceptam ESCROW și alipay aici.

* De asemenea, vom accepta Paypal, T/T, Western Union, MoneyGram, etc. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați dacă doriți să utilizați aceste plăți.

Transport:

* Nu vom livra acest produs prin Singapore /hong kong/ China Post Air Mail sau alte ieftină și mult timp căile de transport maritim.Pentru că ele sunt greu de a urmări și va dura mai mult timp.În special, ele nu sunt atât de sigur.

* Vom folosi FedEx/DHL/UPS/TNT/EMS pentru rapid și în condiții de siguranță de transport maritim.Vom folosi cea mai convenabilă atunci când vă cumpărați produsul.

* Înainte de expediere, vom pack fiecare produs bine pentru tine.Și vă rugăm să verificați coletul atunci când îl primiți. * Ca bateriile aparțin mărfuri periculoase,ele nu sunt disponibile pentru transport aerian acum.Pentru elemente includ bateriile în magazinul nostru, nu vom pune bateriile în pachetul de livrare.Poti cumpara baterii la locația dvs. în mod liber.Vă rugăm să rețineți acest lucru.

* Dacă aveți cerințe speciale pentru transport maritim, vă rugăm să ne anunțați în avans.

Garanție:

* Noi oferim 12 luni Garantie pentru toate produsele noastre!

* Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre atunci când le primiți, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

* Dacă elementul este defect în 1 lună pentru produsul motiv, vă vom trimite un înlocuite cu piese de schimb, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

* Dacă elementul este defect, după 1 lună, puteți trimite-l înapoi la noi.Vom repara pentru tine gratuit de cost și trimite-l înapoi la tine, dar tu ar trebui să suporte costul de transport maritim..

Remarca:

* Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback pozitiv de Cinci Stele, data viitoare vei primi $1 discount pentru fiecare produs.Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne anunțați în timp, precum și.Vom face noastre cele mai bune pentru a vă sprijini pentru a rezolva acest lucru.Vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ, fără o comunicare prealabilă.Sper înțelegere și mulțumesc în avans.

Etichete: cnc servo, control puls, motor puls, cutie de viteze pentru motor pas cu pas, digital generator de funcții, de control pentru motor pas cu pas, Mk3 Senzor, generator de funcții hantek, nvmpg cnc, XV125.

Fisa tehnica

DIY Consumabile ELECTRICE
Certificare CE
Tip De Ieșire 125 K
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model NVCM+ NVMPG

Recenzii

Scrie o recenzie

MACH3 125KHz Funcția Full USB NVCM Card de Control 3/4/5/6 Axa Motor pas cu pas de Control + 6 Axa NVMPG Manual Generator de Impulsuri

MACH3 125KHz Funcția Full USB NVCM Card de Control 3/4/5/6 Axa Motor pas cu pas de Control + 6 Axa NVMPG Manual Generator de Impulsuri

Produse similare: