ZAMOR FLP2 Mini SOS Pedala Looper Portabil Efect Chitara Pedala de Chitara de Înaltă Calitate Piese & Accesorii Guitarra pedalelor de Efect

Produs nou

1 Produse

In stoc

162.68lei

-4%

171.22lei

Distribuiti

Informatii

ZAMOR FLP2 Mini SOS Pedala Looper Portabil de Chitara Pedala de Efect

-Înregistrare

Apăsați pe pedală de picior o dată.LED indicator de culoare roșie, înseamnă SOS looper este în rec statut.

A lovit pedală de picior din nou, atunci când ați terminat riff.LED indicator verde, SOS looper este în starea de redare.Riff începe să loop continuu.Indicator LED flash-uri de fiecare dată când ajunge la începutul buclei.

Maxim buclă de timp este de 5 minute.

-OVERDUB

Odată ce ai prima bucla, SOS looper-ar lăsa să overdub noul riff infinit.

Pentru a suprapune peste riff, singură apăsare de pedală de picior atunci când redarea în buclă.Acum LED-ul se va transforma din verde în roșu, înseamnă că SOS looper este în starea de înregistrare din nou și vă sunt bune pentru a merge.

Apăsați din nou când vei termina bucla și SOS Looper se întoarce la starea de redare.

SOS looper joacă toate overdub riff atunci când în starea de redare.Noul dublate riff nu afectează lungimea inițială buclă și straturi pentru stratificarea este nelimitat.

-UNDO BUCLA

Apăsați și țineți apăsat pe pedală de picior mai mult de 1,5 s pentru a anula ultima riff.Nu există decât un singur strat, care este capabil de a se anula.

Când desfacerea buclei, LED-ul indicator va clipi rapid.

-REFACE BUCLA

S-ar putea doriți să refaceți anula, apăsați și țineți apăsat pe pedală de picior din nou mai mult de 1,5 s, aceasta va reface bucla pe care ai anula.

Atunci când refacerea buclei, LED-ul indicator va clipi rapid.

Stop Rec/Play, apăsați de două ori pe pedală de picior, a opri înregistrarea sau de a începe să joace.

LED-ul indicator va clipi în stare să rămână tu bucla este încă stocat și este gata să meargă.

-ȘTERGEREA

Pentru a șterge întreaga buclă, apăsați lung pe pedală de picior în pauză de stare.Apăsați dublu și țineți apăsat cel de-al doilea setup în Rec/Play Statut.

Când LED indicator de lumini off.Aceasta înseamnă că nu există nici o buclă acum in SOS.Ai putea începe să construim o nouă buclă.În această stare, pedală de picior pentru True by pass.

-MAGAZIN BUCLA DE CURENT

Atunci când puterea de SOS off, SOS salva automat bucla de data trecută.Atunci când puterea de SOS din nou, LED indicator arată verde și clipește.Ceea ce înseamnă că bucla din ultimul timp este încă disponibil.Singură apăsare va începe să joace.Dacă aveți nevoie pentru a înregistra sau overdub, vă rugăm să consultați secțiunea anterioară despre ele.

------------------------------------------------------

Alimentat de adaptorul de curent ALTERNATIV.

Mini și portabil, carcasa este din aliaj de aluminiu coajă.

Indicator LED arată starea de lucru.

Tampoane de cauciuc pe partea din spate este anti-derapare, care îmbunătățește stabilitatea și evită frecarea dintre pedalelor de efect și de la sol.

Specificatii: Brand: ZAMOR Model: FLP2 Material Principal: aliaj de Aluminiu Impedanta de Intrare: 1M Ohm Impedanta de Iesire: 10K Ohmi Alimentare: adaptor AC Extern furnizarea de 9V DC minime reglementate 300mA Element Dimensiune: 9.4 * 5.1 * 5.3 cm / 3.7 * 2 * 2.1 în Articol Greutate: 175g / 6.2 oz Mărimea ambalajului: 10 * 7.5 * 6.2 cm / 3.9 * 3 * 2.4 în Pachetul Greutate: 213g / 7.5 oz

Lista De Pachete: 1 * Efect Chitara Pedala De 1 * Manual De Utilizare(Engleza)

Etichete: chitara pedala de alimentare, peavey floyd rose piese, ammoon looper, caline pedala compresor, efect chitara, chitara pedala looper, cobre chitara piese, zamor pedala, Pedala De Alimentare, negru overdrive.

Fisa tehnica

Nume De Brand musedo
Tip Efecte
Numărul De Model FLP2 SOS Looper

Recenzii

Scrie o recenzie

ZAMOR FLP2 Mini SOS Pedala Looper Portabil Efect Chitara Pedala de Chitara de Înaltă Calitate Piese & Accesorii Guitarra pedalelor de Efect

ZAMOR FLP2 Mini SOS Pedala Looper Portabil Efect Chitara Pedala de Chitara de Înaltă Calitate Piese & Accesorii Guitarra pedalelor de Efect

Produse similare: