HziriP 2018 Toamna Iarna Nou Mantou Pentru Femei Vrac Dulce De Moda Sălbatic Mozaic Complet Maneca Stil Preppy Buzunare De Haine De Sex Feminin

Produs nou

1 Produse

In stoc

117.48lei

-26%

160.93lei

Distribuiti

Informatii

Notă:

1. Aceasta este dimensiunea Asia, nu se referă la S/M/L pur și simplu.Vă rugăm să confirmați dimensiunea înainte de purchurse.Elementul Măsurat de mână, ar putea fi de 2-3cm diferite, următoarele informații este numai pentru referință.Vă rugăm să ne contactați pentru a obține detailde informații dacă aveți unele îndoieli.

2. Atenție: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

1. Toate produsele noastre vor fi verificate unul câte unul înainte de a trimite. 2. Cumpărătorul ar trebui să verificați pachetul primirea dată.Dacă este deteriorat în timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru ea și de a lua legătura cu noi în timp. 3. Dacă există orice probleme de calitate, vă rugăm să oferim informații detaliate în 7 zile împotriva primi, va Vom confirma problema și apoi oferă o mulțumit o soluție pentru tine. 4. Cumpărătorii sunt responsabile pentru întoarcerea expeditii dacă problemele sunt cauzate de partea ta.

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele și 5 stele de rating detaliată a comenzii.Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele, vă vom oferi DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 2. Dacă te-au produs link-ul de pe SNS sau Facebook, va vom oferi un cadou sau DISCOUNT pentru urmatoarea comanda. 3. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul.Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine. 4. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de a părăsi feedback-ul negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul.Comunicarea este cel mai bun mod de a rezolva problemele.

Etichete: conductă de aer 6g72, 1 76 cutie de chibrituri, a9 2018 panda, 5017a display, 55mm 038a fan, 8227l display, 6900 xt apă, 2005 rsx aripa, covorase auto alfa.

Fisa tehnica

Tip De Închidere fermoar
Numărul De Model 87H711A-7856[G5]
Grosime Gros (Iarna)
Maneca Stil Regulat
Tip De Element Îmbrăcăminte & Coats
Lungime maneca(cm) Plin
Cu glugă No
Decor vintage
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Model Tip Mozaic
Material Bumbac
Stil Birou Doamnă
Tip Largi, cu talie
Gen FEMEI
Nume De Brand HziriP
Guler MANDARIN GULER
Îmbrăcăminte Lungime Regulat

Recenzii

Scrie o recenzie

HziriP 2018 Toamna Iarna Nou Mantou Pentru Femei Vrac Dulce De Moda Sălbatic Mozaic Complet Maneca Stil Preppy Buzunare De Haine De Sex Feminin

HziriP 2018 Toamna Iarna Nou Mantou Pentru Femei Vrac Dulce De Moda Sălbatic Mozaic Complet Maneca Stil Preppy Buzunare De Haine De Sex Feminin

Produse similare: