Sofirn BLF C01S Mini Lanterna LED 4000K AAA Buzunar LED Lanterna EDC de Iluminat Portabile Breloc Lanterna cu Clip mic la Mare

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.28lei

-18%

55.89lei

Distribuiti

Informatii

C01S este un mic Breloc lumina wihich actualizare de la Sofirn-BLF C01. Cu 2 moduri si update la 100lm de ieșire.Acesta este conceput pentru a găsi cheile de lectură, EDC și de urgență etc. Acesta poate fi operat de o singură baterie AAA (Alkaline/ NIMH).Roti capul pentru a porni / opri.

Caracteristici:

1.Dimensiuni compacte mai portabilitate

2.Original Luminous 95 CRI SST20 4000K emițător LED-uri

3.Caz Materialul este 6061 aluminiu pentru aviație,hard-anodizat anti-abraziv de sosire și de schimb de căldură mai bine

4.Stabilitatea, rezistenta la caldura, rezistenta la frig, anti-toamna, anti-presiune

Caietul de sarcini:

CRI (min): 95

Tensiune De Lucru: 0.9 V-1.5 V

Dimensiune: 71.6 mm(lungime) *14.5 mm(diametru cap)

Greutate: 15 grame ( fara baterie)

Baterie Opțiuni: Una de 1.5 V baterii Alcaline AAA sau un 1.2 V NIMH baterie (Nu sunt Incluse)

Lanterna corp: industria Aerospațială clasificate 6061 aliaj de aluminiu, CNC fabricate la hard-anodizat anti-abraziv de sosire pentru a obține solid construit corpul, anti-accident geometrie și mai bine de schimb de căldură.

DIY-Ului: cap coada stă cu susul în jos; gaură rotundă este de 5 mm (diametru) magnet; iar celălalt este trit gaura (magnet și trit nu sunt incluse)

Instructiuni De Operare:

Atunci când OFF, șurub în jos capacul bateriei pentru a porni și moduri de mic-mare; deșurubați capacul bateriei pentru a opri.

Pe când, deșurubați capacul bateriei pentru a opri și apoi rapid șurub în jos bateria caz pentru a schimba modul; nici o funcție de memorie și de luminozitate implicit este modul low.

Etichete: 100w lanterna, fenix lr35r, led lenser ls, titan lanterna, 18 t6, ipx8 lanterna, incarcator bat, sofirn de reîncărcare, edc instrument, UniqueFire.

Fisa tehnica

Incarcator Nu Este Cazul
Certificare ce
Suport Dimmer 2-4 fișiere
Numărul De Model BLF C01S
Rezistent la apa Da
Zoom No
Lanterna Tip în aer liber
Modelul de Margele de LED-uri T6
Funcția Greu De Lumină
Corpul Material Aliaj De Aluminiu
Lumen 300
Comutator De Mod High/Low
Distanță De Iluminat 50 m
Nume De Brand Sofirn
Distanța Focală Non-reglabil
culoare roșu
Tip De Element Lanterne
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri

Recenzii

Scrie o recenzie

Sofirn BLF C01S Mini Lanterna LED 4000K AAA Buzunar LED Lanterna EDC de Iluminat Portabile Breloc Lanterna cu Clip mic la Mare

Sofirn BLF C01S Mini Lanterna LED 4000K AAA Buzunar LED Lanterna EDC de Iluminat Portabile Breloc Lanterna cu Clip mic la Mare

Produse similare: