Covoraș De Baie Diatomit Coaster Frumos Absorbant Uscare Rapida Pad Baie Birou De Podea Scândură Greu Duș Mats

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.64lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini

★Naturale diatomit - a Făcut de vechi fitoplancton (alge) ca materii prime, care a funcționat ca super-absorbant, deodorant, non-alunecare și așa mai departe. ★Perfect absorbant & uscare Rapida - Cu caracteristica super-absorbție și rapid uscat, Se va ține întotdeauna mat cabină de duș și podea într-o stare uscată. ★Ușor de curățat - se Spală cu jet de apă atunci când există pete pe suprafata, apoi pune-l într-un loc bine ventilat la aer uscat, departe de lumina directă a soarelui. ★Arc în formă de Colț de Proiectare: colțurile sunt concepute într-un arc grațios și lustruit, fără margini aspre. ★Conținutul pachetului: diatomit Covoraș de Baie x 1 . ★Dimensiunile sunt de: 2.7 * 8.6 inch(7 * 22 CM) - Pentru Cani sau periuta de dinti; 7.9 * 11.8 inch(20 * 30 CM) - Pentru Sticla sau Bowlsb; 15.3*23.6 inch(390MM*600MM) --- Pentru Podea

Descriere produs

Aceasta este o saltea și este, de asemenea, o opera de arta, aceasta ducând o viață sănătoasă și simplu viața.Un înțelept alege să fie un cadou.Diatomit covoraș de baie este un solid placă dreptunghiulară, un pic ca tare gips-carton, nu o cârpă, cauciuc, sau covor mat.Material: Diatomit Pământ și plante fibră optică Specificație de Funcționare și de Întreținere 1. Datorită caracteristicii de material, atunci când despachetați cutia, poate exista urme de praf.Vă rugăm să ștergeți-l cu un prosop umed înainte de utilizare. 2. Vă rugăm să plasați cu model lateral sau patternless partea de sus înainte de utilizare. 3. Nu așezați produsul pe dur și teren accidentat, cum ar fi podea moale și fixați podea etc. Sau se va duce la fracturi sau deformări ale covorașe de baie. 4. Acest produs este fragil, vă rugăm să se ocupe cu grijă.Care se încadrează sau impact puternic va duce la fractura de produs. 5. Nu există nici o restricție de greutate în utilizarea atunci când a pus pe o suprafață plană. 6. Așezați produsul într-o zonă bine ventilată și lăsați să se usuce la umbră. 7. A se evita contactul cu lichid de culoare, sau se va lăsa o pată pe suprafața sau acest produs. 8. A preveni copiii de la lins acest produs.Pachetul inclus: 1 X baie mat Notă: - Dacă vă simțiți pulberi micronizate la suprafață, acest lucru nu este o problemă de calitate, ci un fenomen normal generate în procesul de producție, doar se spală cu jet de apă și lăsați-l să se usuce natural.

Etichete: comerciale, covoare de baie, mat mouse-ul, joc mouse-pad, covoraș de baie, covor în baie, aur wc mat, absorbi covor, covoraș de baie set, anti praf de rugăciune mat, set covor baie.

Fisa tehnica

Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Covoraș De Baie Diatomit Coaster Frumos Absorbant Uscare Rapida Pad Baie Birou De Podea Scândură Greu Duș Mats

Covoraș De Baie Diatomit Coaster Frumos Absorbant Uscare Rapida Pad Baie Birou De Podea Scândură Greu Duș Mats

Produse similare: