Hipertensiune Arterială Diabet Colesterol Rinita Tratament Terapia cu Laser 650nm Fizioterapie de Îngrijire a Sănătății Diabetică Încheietura Ceas

Produs nou

1 Produse

In stoc

107.56lei

-42%

185.46lei

Distribuiti

Informatii

În Funcție de mecanismul de Adoptare a 650NM laser neinvaziv iradia pe puntea nazala de țesut.Pentru a activa și reparații celulare ale mucoasei,viteza circulației sanguine locale și de a ajuta pentru a absorbi exudat inflamator și edem, în mod Fundamental a se îmbunătăți imunitatea și detoxifiere si metabolismul pentru a trata tipuri de rinita boli. [Indiciu] Semiconductor laser tratament instrument se aplică tratamentul se aplică tratamentul de hyperviscosemia, hiperlipidemie, boli cardiovasculare și cerebrovasculare ischemice boli si rinita.Rinita alergică, rinită cronică, nasosinusitis, rinită, otită medie, tinnitus, faringite cronice.Aghiotantul terapie pentru a reduce vâscozitatea sângelui, reduce grăsime în sânge și boli cardiovasculare.Contraindicație: următoarele condiții este strict interzisă;gravide,cancer,hemoragie boli.Persoana care suferă acut de miocard miocardic, stoke sau boli cu tendință hemoragică este interzis să folosească acest instrument.Păstrați laser departe de elev zonă atunci când laserul radiază.

Încheietura mâinii iradiere: 1.Dispozitivul nostru adopte laser 650nm iradia acupoint. 2.Acesta va pătrunde nostru peretele vasului. 3.Putem absorbi energia laser pentru a produce lipopotein lypase,la lypase va descompune grăsimea de gunoi în sânge, astfel încât a îmbunătăți microcirculația. 4.Îmbunătăți de celule roșii din sânge care transportă oxigenul capacitatea de a purifica sangele sau hipervâscozitate.îmbunătățirea insulita funcție, face secreția de insulină la nivelul normal. 5.Se poate reduce hiperlipidemie, hiperglicemie, hypertention.diabet zaharat.Cavitatea nazală iradiere: 1. Nostru cavitatea nazală au număr mare de capilare. 2.E mult mai ușor de a stimula nazale nervoase.îmbunătățirea craniu circulația sângelui și a întregului microciculation. 3.transporta mai mult oxigen și nutriție a creierului nostru. 4.În cele din urmă a preveni tromboza cerebrală accident vascular cerebral, moarte subită, cardiovasculare și cerebrovasculare.Cum să opereze laser semiconductor instrument terapeutic? 1. În primul rând, purta doar pentru mâna stânga(în interior).Aparatul s-a întors parte corespunde cu prima linie de încheietura mâinii . 2. Apoi, stick cavitatea nazală cap in nas de 2-3 cm și fixați septului nazal. 3. Apăsați lung tasta on/off pentru a porni alimentarea.apăsați tasta T pentru a alege momentul .și apoi apăsați din Nou tasta on/off pentru a începe tratamentul ( notă: apăsați lung pe tasta de pornire/oprire va închide instrumentul).puteți vedea laserul iese din fototerapie instrument de sondă în timpul tratamentului. 4.Momentul-cheie este, de asemenea, puteți alege modul.Acesta dispune de două moduri.modul de O ... mașină Gazdă și accesorii pentru toate lucrările.Modul B - Numai accesorii pot lucra.puteți alege ce vă este necesar. 5. După ce tratamentul este terminat, apăsați lung pe tasta de pornire/oprire pentru a închide instrumentul.Depozitați într-un loc sigur după curățare ( ștergeți ușor prin țesut) terapia cap. 6. Dacă alegeți alte accesorii.Introduceți-le în tratamentul soclu.( aceste accesorii nu se poate folosi în același timp.)Apăsați tasta on/off pentru a începe tratamentul.Produs Principiu Adoptă cu laser de intensitate mică cu lungimea de undă de 650nm , prin neinvaziv iradia vasele de sange din corpul uman (artera radială, Neiguan acupoint,Daling acupoint,artera ulnar și cavitatea nazală).Pentru a îmbunătăți hemodinamice, sânge, grăsimi și de zahăr din sânge metabolismul prin efecte fotochimice,îmbunătățind astfel capacitatea de transport de oxigen și deformabilitatea celulelor roșii din sânge, scăderea vâscozității sângelui, reducerea grăsimilor din sânge,scăderea tensiunii arteriale și îmbunătățirea zahăr din sânge, și în cele din urmă atinge scopul de a trata hipertensiunea arterială, hiperlipidemie și boli cardiovasculare și cerebrovasculare.

Test Clinic

După 30 de minute de tratament :

Prin microscop se poate observa celulele roșii activat, se pare unică și înapoi la normal.

După 1 lună până la 3 luni de tratament :

Dureri de cap, amețeli, senzație de apăsare în piept, dificultăți de respirație, palpitații, somnolență, insomnie, senzație de amorțeală, pierderi de memorie și alte simptome schimba sau disppear.

După 3 luni de tratament :

Teste de utilizator schimbari in fluxul de sange, teste de sânge, vâscozitatea sângelui, colesterol, trigliceride, lipoproteine cu densitate scăzută, sau alți indicatori se încadrează înapoi la normal.

După 6 luni și tratament de lungă durată :

Îmbunătăți în mod eficient și de a trata unele cu diabet zaharat, în special de tip 2 diabet zaharat suferind.În mod eficient echilibrul de pancreas funcție.Pe termen lung, folosind o va respinge cardiovacular și cerebrovasculare dieases, cum ar fi tromboză cerebrală, accident vascular cerebral și moarte subită etc.

Etichete: de colesterol din sânge, ecg ppg ceas inteligent, tensiometru automat, Terapia Cu Laser Ceas, bratara diabet, tratamentul cu laser, de glucoza din sange ceas, diabetic zi, mol pen, terapia cu laser.

Fisa tehnica

Moduri Gazde/Anexa
Nume De Brand Raiuleko
Tip 2 diabet zaharat cu laser
Funcția 1 diabet zaharat hipertensiune arterială tratamentul
Origine China Continentală
Funcția 2 trata hipertensiunea arterială,diabetul zaharat,rinita
Intervalul de sincronizare 10-60min
Numărul De Model 164 165
funcția 3 tratarea colesterolului,tromboză cerebrală
Dimensiune 53x62mm
Material ABS
Numele produsului Tratamentul Cu Laser Instrument
Tip 1 sinuzita laser
Tip De Element Fizioterapie Instrument
Cerere Încheietura mâinii
Laser cantitate 6/8
Laser lungime de undă 650nm
Tip 3 Terapia Cu Laser Ceas

Recenzii

Scrie o recenzie

Hipertensiune Arterială Diabet Colesterol Rinita Tratament Terapia cu Laser 650nm Fizioterapie de Îngrijire a Sănătății Diabetică Încheietura Ceas

Hipertensiune Arterială Diabet Colesterol Rinita Tratament Terapia cu Laser 650nm Fizioterapie de Îngrijire a Sănătății Diabetică Încheietura Ceas

Produse similare: