Alpinism Carabină Yoga Hamac Accesorii de Blocare Carabiner Clip 25KN din Oțel Inoxidabil Alpinism Cârlig cu Screwgate

Produs nou

1 Produse

In stoc

29.98lei

-37%

47.59lei

Distribuiti

Informatii

CARACTERISTICI:

--- PERFECT DE CARABINĂ CLIPURI - de a Folosi aceste pentru legarea coarda, alpinism, rapel, ancorare, ancorare, de lucru aerian, portante de inginerie, captuseala moale, cu rucsacul în spate, suspensie, bouldering, copac și echipamente de fraudare. --- De ÎNALTĂ REZISTENȚĂ - Nostru mare carabiniere sunt realizate din cele mai bune materiale, astfel încât să puteți să le utilizeze pentru toate dvs. în aer liber, industriale, și activități sportive.Acest lucru poate fi un element esențial în copac catarare, țineți sus slack line, cravată în jos echipamente importante, sau orice altceva care aveți nevoie de un portante carabiner clip. --- SINGURĂ MÂNĂ INTELIGENT SISTEM de BLOCARE - Usor de utilizat de blocare poarta de primăvară, astfel încât să puteți asigura carabiner în condiții de siguranță, fără griji de a-l alunecarea sau pierderea de prindere.Simetric forma chiar și pentru încărcare permite carabină pentru a transporta și de a distribui greutatea uniform. --- CERTIFICAT de SIGURANȚĂ APRECIATĂ de VITEZE -puteți fi siguri că va fi în siguranță pentru orice industriale, sportive cerere, copac alpinism echipament sau accesoriu. --- MARE PENTRU TOATE ACTIVITĂȚILE Noastre biners poate fi, de asemenea, folosit pentru nevoile de zi cu zi, cum ar fi rezistă leagăne, copac curele, hamace, TRX antrenamente, sau doar un grele breloc.

AVANTAJ:

1. Dispune de un șurub de blocare poarta 2. Durabil și Grele 3. Anti-derapaj și în condiții de siguranță 4. O-forma: o forma perfecta pentru atât de multe aplicații diferite 5. Mare pentru activități în aer liber camping pescuit, drumeții călătoresc breloc etc

Caietul de sarcini:

Tensiune maximă: 25KN (5600kg) Dimensiuni (L x W): 11x 6 CM

Etichete: 25kn mosqueton, rock spațiu ziron, pizza, hamac stea, rock spațiu pentru căști, hamac carabină 24kn, hamac din oțel, pachet carabină 25kn, hamac outdoor, carabin urca.

Fisa tehnica

Aplicabile Echipamente De Fitness Puterea De Formare Aparate
Numărul De Model YGAC07SET
Origine NC(de Origine)
Capacitatea De Încărcare 23CN
Potrivit pentru Alpinism, De Ancorare, Cabluri, Hamace, Camping

Recenzii

Scrie o recenzie

Alpinism Carabină Yoga Hamac Accesorii de Blocare Carabiner Clip 25KN din Oțel Inoxidabil Alpinism Cârlig cu Screwgate

Alpinism Carabină Yoga Hamac Accesorii de Blocare Carabiner Clip 25KN din Oțel Inoxidabil Alpinism Cârlig cu Screwgate

Produse similare: