WiFi Inteligent Cortina Comutator Wireless perdea de control comutator Electric Motorizate Orb rulou,SUA, UE, marea BRITANIE

Produs nou

1 Produse

In stoc

78.47lei

-37%

126.55lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici Principale:

1. Smart Home Automation: Cu puternic funcționale inteligente cortina comutator,suntem cu ușurință capabil de a transforma casa într-unul inteligent.Control inteligent perdele noastre într-un mod mult mai ușor și mai inteligent.În plus,se poate lucra cu smart cortina motor sau cu role obturator pentru a realiza automatizare pentru toate perdelele de la domiciliu.Pur și simplu adăugați nuanțe motorizate sau alte dispozitive similare pentru casa ta inteligent cu Smart Cortina Motor!(Notă:perdea de motor nu este inclus în pachet,Aveți nevoie pentru a cumpara separat.)

2. De Control: Control perdele oricând și de oriunde cu telefonul dvs. folosind Smart Life "APP".Cortina automat atunci când sunteți departe de casă.

3. Hands-Free Control Vocal: Compatibil cu Amazon Alexa si Google Acasa, la vocea ta perdele, duce un mod mai inteligent și convenabil de viață.

4. Multi-scenariu de Potrivire: se Potrivesc diferite tipuri de perdele, cum ar fi jaluzele/rulare jaluzele/jaluzele.Instalați Inteligent Cortina a Comuta într-o mulțime de locuri, cum ar fi birou/ studiu/ dormitor/ living ect., chiar controla Tent în curtea ta.

5. Programe&Counterdown: Setați programul pentru a controla perdele pe propriul calendar.Automat deschide cortina la timp, ridică-te și închide cortina când te duci la culcare.Atunci când ia un pui de somn, a stabilit un counterdown pentru a deschide perdelele pentru a vă trezi.

6. Personaliza Propriul Dvs. de Scenă : O cheie de control multi switch-uri.De exemplu, setați casa ta pentru a opri automat perdele când pleci de acasă.Economisi timp.

Specificații:

1. Model: WiFi Cortina Comutator

2. Tensiune de alimentare:100-240V

3. Standard Wireless:WiFi 2.4 GHz

4. Mediu de operare: -30~70 grade celsius; mai puțin de 95% RH

5. Material: Sticlă De Sticlă Cristal

6. Material De Bază:Plastic

7. De Viață mecanică:100.000 de Ori de Funcționare

Conținutul Pachetului:

1. Comutator(1Pack)

2. 2*Șuruburi

3. Ghid de instalare rapidă

Atenție :

*Inainte de a cumpara,asigurați-vă că caseta poate instala comutatorul.

1. Cortina de motor trebuie să fie achiziționate separat.

2. Acest smart switch necesită un fir neutru în cutii de comutator pentru a funcționa corect.

3. Monitoare diferite va afișa diferite efecte de culoare, produsul este supus produsul real primit.Pot exista erori mici în dimensiune și greutate de produs, sub rezerva produsul real..

4. Funcția de afișare în descriere este numai pentru referință, vă rugăm să folosiți și stabilit în funcție de situația reală.Aplicația poate fi actualizat, display efectul va fi diferit.

Răspuns:

1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom fi de ajutor pentru tine mai devreme.

Pentru că există o diferență de timp, vă rugăm să fie pacient, vă mulțumesc.

2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea tuturor de evaluare de cinci stele, care este foarte important pentru noi.Multumesc.

NE-standard-2 opțiuni de model standard US are două opțiuni de model.Dacă doriți să instalați comutatorul pe verticală, vă rugăm să NE alegeți pe noi verticale de tip 1; dacă doriți să instalați comutatorul orizontal, vă rugăm să alegeți orizontale de tip 2.

Hands-free Control Vocal mâini Libere prin intermediul ușor de control vocal cu Alexa si Google Acasa.De exemplu, Alexa deschide cortina.Personaliza Propriul Dvs. Scence O cheie de control multi switch-uri.De exemplu, setați casa ta pentru a închide automat camera de zi curtain1 și deschide cortina living 2 atunci când aveți o relaxa la ho mine.Sau pentru a seta casa ta pentru a închide automat toate draperiile atunci când pleacă de acasă.Funcția Timer setare Calendarul și numărătoarea inversă opțiuni.Setați Programul(ca un exemplu)

22:00 cortina 8:00 deschide cortina

Capacitiv Touch Sensing Un control tactil, care se simte ca un smartphone.

Diagrama De Cablare

Contactați-ne satisfactia Clientilor este cel mai bine pentru noi.Orice problemă poate fi rezolvată prin comunicare.Multumesc.

Livrare: - tu ar trebui să acorde mai multă atenție pentru a adresa dvs. de ordine, care TREBUIE să corespundă cu adresa de livrare.(Dacă sunteți din Rusia, vă rog lăsați-vă numele complet.Acest lucru este foarte important) - Produsele vor fi expediate în termen de 7 zile lucrătoare după plata. - Transport vor fi la nivel mondial prin intermediul ePacket / China Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Vă rugăm să verificați următoarele elemente, atunci când sunt livrate, dacă este deteriorat, vă rugăm să-l accepte și să ne contactați imediat.vom confirma și de a oferi o soluție.Garantie: -1 ani garanție producători; - un disfuncționalități problemă ar trebui să fie depusă în termen de 10 zile lucrătoare după ce produsul este livrat; - Transferurile ar trebui să fie prezentate în termen de 7 zile lucrătoare după ce produsul este livrat.Contactați-ne: - dacă doriți să plasați un ordin de mare pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați. - Dacă doriți să comandați mai multe elemente (≥1500usd), vă rugăm să ne anunțați în avans.Societatea noastra va poate oferi reduceri suplimentare.Răspuns: - Orice feedback de la tine va fi apreciat.Dacă sunteți mulțumit de serviciile și produsele noastre, vă rugăm să ne dea 5 stele. -dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, și ne va fi de ajutor pentru tine mai devreme.Vă rog, să acorde o atenție. - Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în costurile de transport. - cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele suplimentare suportate (dacă există).Viața inteligentă Tuya de Control de la Distanță de la distanță de control de switch-uri de unde vă aflați, chiar și atunci când sunt în afara.NE-standard-2 opțiuni de model standard US are două opțiuni de model.Dacă doriți să instalați comutatorul pe verticală, vă rugăm să NE alegeți pe noi verticale de tip 1; dacă doriți să instalați comutatorul orizontal, vă rugăm să alegeți orizontale de tip 2.

Etichete: trabuc poster, smart motorizate lanț cu role franța, panoul de comandă wifi ue, comutator wifi, blind-uri cortina comutator, kincony comutator, wifi comutare jaluzele duble, rulouri întrerupător, cortina comutator tuya, cortina londra.

Fisa tehnica

Certificare CQC
Tip De Element Switch-uri
Funcția WiFi Perete De Lumină Touch-Senzor Smart Switch
Origine NC(de Origine)
Mediu De Operare -30~70 grade celsius; mai puțin de 95% RH
De viață mecanică 100.000 de Ori de Funcționare
Utilizare pentru Cortina
Material Panou Temperat De Cristal Panou De Sticlă
Garanție 1 An
Caracteristici WiFi Inteligent Cortina Comutator
Standard Wireless Wifi 2.4 GHz
Tensiune 100-240V
Material Plastic
Este Dispozitiv Inteligent Da
Curent 10A
Tip Comutator Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit

Recenzii

Scrie o recenzie

WiFi Inteligent Cortina Comutator Wireless perdea de control comutator Electric Motorizate Orb rulou,SUA, UE, marea BRITANIE

WiFi Inteligent Cortina Comutator Wireless perdea de control comutator Electric Motorizate Orb rulou,SUA, UE, marea BRITANIE

Produse similare: