5D DIY Diamant Pictura regele Leu Full Pătrat de Gaurit cu Diamant Broderie Imagine De Stras Mozaic Decor Acasă

Produs nou

1 Produse

In stoc

21.48lei

-40%

35.80lei

Distribuiti

Informatii

Bine ati venit la AsNiLi Store nume : Funcție : Full Pătrat/diamant Rotund pictură Aplicare : acasa/hotel/birou de decor si cadou de Culoare Cantitate : 10-45 Culori Despre Drill : 100% Plin patrat/rotund Material burghiu : Patrat/Rotund Rășină Diamant dimensiune Imagine : Orice dimensiune pot fi personalizate Despre Rama : Fara Rama, După ce ați terminat necesare pentru aderarea la locale cumpăra Cadru Panza Pachetului : Roll-up , pentru a Evita Cutele Pachetul Include : burghiu Plin de diamant , pânză imprimată, instrumente Noi Fash Europene Diamant Pictura vă Rugăm să încercați să cloose ochi , Imagine ori de câte ori dormitor, camera de zi si camera copilului .Toate sunt agățat diy diamant pictura pentru familia ta .E foarte cald și plin de fericire.Vă rugăm să nu ezitați să se bucure de sentimentul de întreaga familie diy togethger .Vă Rugăm Să Rețineți: 1. Toate diamantul pictura sunt ambalate bine pentru tine , clienții au nevoie de propria lor făcute de mână, nu s-a terminat, noi oferim instrumentele și materialele necesare. 2. Fotografia este complet zona diamant picturi , sunt destul de diamante.vă rugăm să fiți siguri de cumpărare .produsele au o mulțime de diamante, nu va mai fi o mică parte din defecte, fiecare din imagine, va vom trimite un plus de 20% -30% diamante .dacă diamantele nu este suficient, puteți să ne contactați direct .magazinul nostru va retrimite diamante la tine pentru gratuit , ne va livra la tine cât mai curând posibil. 3. Nu ezitați să anunțați-ne dacă aveți orice întrebări despre nostru diamant vopsea de produse, suntem douăzeci și patru de ore în linie . 4.NOTĂ: mozaic pictura nu HD a imaginii, ele sunt diferite, stil diferit.Diamante în dimensiunea este de 2.5 * 2.5 mm (cum ar fi Pixeli imagine).așa că de dimensiuni mari va fi mai bine efectul.pentru dimensiunea: dimensiunea este de dimensiunea imaginii, nu dimensiunea ecranului, are o eroare (1-2 cm).

Faceți clic pentru a intra în obiectul produs

Vă rugăm să Rețineți : Diamant Pictura este dimensiunea din imagine nu dimensiune ecran (au 1-2 cm de eroare).

Mozaic pictura nu imaginea HD.ele sunt diferite de stilul art.dimensiunea mai mare efect va mai bine!datorită numărului mic de mărime a efectului este slabă, de dimensiuni mici pentru începători și copii de a practica, multumesc !

Î: burghiu de diamant panza complet ?A: Dragă prietene , toate produsele noastre sunt Burghiu Plin de Pictura , este 100% burghiu , burghiu complet , întreg panza nevoie de burghiu cu diamant .Q: care este forma de diamant pictura?A: Dragă prietene , diamantul este Plin Pătrat / diamant Rotund broderie Q: care este tipul de ambalaj folosit pentru pictura ?A: Dragă prietene , toate produsele noastre sunt bine ambalate , ( înfășurat în pungi de Hârtie) , vom pachetului carfully befoer bunurile trimise .Q:Cât timp îmi va da googs după ce am plătit comanda mea ?A: vom trimis de bunuri în 1-4 zile după ce ai plătit comanda , veți primi bunuri în 15-60 de zile .Q: Ce pot face dacă nu primesc suficient de pietricele?

O: Dragă, ne puteti contacta retrimite stras dacă veți găsi acolo nu este suficient.(l-a trimis repede pentru tine ) Q: Pot face diamant vopsea din propriile mele fotografii?

a: Da prieten, putem face diamant pictura de orice dimensiune și toate imaginile. (căutare "costom" în magazinul meu)

Î: Cum pot trimite propriile mele fotografii pentru tine?

A: Dragă, poți intra în centrul de mesaje și faceți clic pe "" Incarca o poza "" pentru a trimite poza ta la mine.Multumim pentru ca ai ales Magazinul Nostru.vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre de a oferi produse de înaltă calitate și servicii.noi întotdeauna verificați cu atenție înainte de expedierea mărfurilor, cu toate acestea, produsele pot obține daune în timpul de livrare.dacă întâmpinați probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după primirea mărfurilor.Hai să rezolve problema cu tine .Pentru orice motiv, dacă doriți doar pentru a returna produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primire.păstrați produsele în starea lor originală și să plătească costul de transport de la sine, va vom returna integral de la primirea produsului returnat.dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne dea 5 stele.dacă pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit, vă rugăm să nu direct de a pleca de feedback negativ, contactati-ne, vom încerca noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Diamant pictura: 1-de Înaltă Calitate de Diamant

Diamant pictura : 2-HD Tablou canvas High defintion pictura panza mai clare.Umanizarea culoare operațiune de recuperare mult mai convenabil.

Diamant pictura:3-Free kituri

Următoarele sunt complementare, după cum ați elimina grijile .

Diamant pictura:4-Perfect pași

Etichete: mijloc pictura pădure, diamant vopsea lup, poza diamant personaje disney, diamant de artă burghiu plin, 5d diamant vopsea, diamant pictura de aur tiger, diamant vopsea câine, magic profesionale, diy diamante pictura disney, diamant mozaic de sticla.

Fisa tehnica

Stil Stil European și American
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Multifuncțional Dormitor, Sufragerie, Studiu, Casa, Birou, Hotel, Bar
Model Tip regele leu
Forma De Diamant Pătrat
diamant pictura Catoon Catoon wall art ,pictura pe perete
Cadru No
Forma Plin Patrat / Rotund Burghiu
PlateUse Familia și decor hotel, ziua de naștere și cadouri de vacanță
Numărul de Culori 10-45
Material Rășină
Detalii Plin de rășină diamante cu poza
Ambalajul Extern geanta
Setați Tipul Cross Stitch,Diamant Pictura
Zona Lipirea Plin
Utilizarea Home decor&arta de perete și de perete decor
Nume De Brand magic master
Tip Full / DIY Diamant Broderie / Diamant Pictura / Diamant Mozaic

Recenzii

Scrie o recenzie

5D DIY Diamant Pictura regele Leu Full Pătrat de Gaurit cu Diamant Broderie Imagine De Stras Mozaic Decor Acasă

5D DIY Diamant Pictura regele Leu Full Pătrat de Gaurit cu Diamant Broderie Imagine De Stras Mozaic Decor Acasă

Produse similare: