CE5 de sex Feminin pentru a XT150 Glonț de sex Masculin Adaptoare 10awg Sârmă pentru Acumulatori LiPo

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.49lei

Distribuiti

Informatii

opțiuni de livrare: Livrare statele UNITE ale americii 10-25 zile prin USPS de obicei .

Țara timp de Livrare Japonia 15-25 zile în Australia, Malaezia, Canada, Tailand, India 20-30 de zile, Israel, cehia, Irlanda, Olanda 25-35 zile, Noua Zeelandă, Grecia, Turcia, Croația, Germania, Ungaria 30-40 de zile Mexic, Franța, Marea Britanie 35-45 zile Ucraina,Rusia 40-55 zile Brazilia,Italia,Spania,Argentina,Chile,Malta 45-60 de zile

1. Câteva livrare de colete mai devreme decât a noastră, este noroc , Nu pentru toate .Nu înseamnă coletul va de livrare prea devreme ! 2. Dacă cumpărătorul nu acceptă mai sus, timpul nostru de livrare , va rugam sa nu cumparati !!! 3. În cazul de mai sus nu este pe lista ta țară , Pls se referă la țara vecină pentru timpul de livrare. 4.Dacă bunurile nu sunt livrare, va Vom returna cumpărătorului sau livra colete din nou, atunci Când coletul este de ajuns, atunci cumpărătorul face plata din nou.

Notă : 1.Dacă greutatea brută este mai mult de 2 kg, Trebuie să expedieze prin poștă, Poștă refuza parcelă mai mult de 2 kg, de transport de Marfă este suplimentar pentru Express. 2. Dacă-l expedieze prin poștă, de transport de Marfă, în plus ,Cumpărătorul ar trebui să ofere Nici un telefon..

Lăsați feedback-ul : 1. Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, Pls nu ne lăsa feedback-ul negativ în primul rând .Vă rugăm să contactați-ne mesaj Sau E-mail înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Sigur vom încerca noastre 100% eforturile pentru a rezolva acest lucru . 2. Va vom raspunde mesaj în termen de 24 de ore, vă Rugăm să nu uitați să verificați caseta de mesaj,Sau E-mail.Dacă nu primiți răspunsul nostru, Poate că a fost oprit de către serverul de e-mail, Astfel încât vă rugăm să nu ezitați să ne contactați din nou.Vă mulțumim pentru dvs. extrem de colaborări! 3. cazul nu a putut ajuta cu nimic, Si o pierdere de timp pentru amândoi, Numai să ne contactați, ar putea rezolva problema în timp .

Etichete: xt150, CE5 Plug, as150, conector xt150, 32awg, baterie ce5, 36awg, i9500, 4s 50c, conector ce5.

Fisa tehnica

Numărul De Model CE5 de sex Feminin pentru a XT150 glonț de sex Masculin
Nume De Brand Fliegend

Recenzii

Scrie o recenzie

CE5 de sex Feminin pentru a XT150 Glonț de sex Masculin Adaptoare 10awg Sârmă pentru Acumulatori LiPo

CE5 de sex Feminin pentru a XT150 Glonț de sex Masculin Adaptoare 10awg Sârmă pentru Acumulatori LiPo

Produse similare: