100 Bucată de Curcubeu Aqua Aura Cristal de Cuarț Punct Strat de Titan de Naturale Cristal de Cuarț Puncte Pandantiv Colier ,Fara Gauri

Produs nou

1 Produse

In stoc

406.79lei

Distribuiti

Informatii

Descriere

Aceste Cristale au Acoperire cu Titan Naturale Cristal de Cuarț Puncte pietre prime,Lustruit de Vindecare.Ca De Cristal Pandantiv Colier.

Sunt 100 de Bucati din fiecare lot.Fără găuri.Măsuri:

aprox.Cântărește :

aprox. 2.2 lire sterline (1000g) pe o mulțime de Materiale: Naturale Cristal de Cuarț

Elementul poza este exact cel pe care îl va primi.Toate imaginile au fost luate în lumină naturală.

Plata

* Accept ESCROW și carduri de credit NUMAI.

* Plata se face în termen de 7 zile după sfârșitul perioadei de licitare.Vă rugăm să asigurați-vă că "Nava La" adresa în contul ESCROW este corectă.

* Cumpărătorii internaționale vă rugăm să rețineți că taxele de import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Transport & Manipulare

* Articol vor fi expediate din China Post de Standard de Transport maritim Internațional (cu număr de urmărire).

* Eu navei în termen de 3 de zile după ce a primit plata.În mod normal ajunge în 30 de zile lucrătoare.Dacă aveți nevoie de transport maritim EMS, pls nu ezitați să mă contactați.Noi oferim mai multe opțiuni de transport maritim după cum urmează:

1. SAL transport (SAL transport durează aproximativ 18-30 de zile.mai ieftin și mai repede)

2. Transport aerian (Air transport nevoie de aproximativ 15-20 de zile,mai rapid, dar scump)

3. EMS shipping (EMS nevoie de aproximativ 6-10 zile.cel mai rapid, dar foarte scump)

4. Mare de transport (maritim durează aproximativ 45-60 de zile, ar fi bine să nu alege de transport maritim, dacă nu ai răbdare de așteptare pentru atât de mult timp, timp de aproximativ 2 luni.mai ieftine, dar foarte lent)

Combinat Cu Transport Maritim

* Sunt fericit să combine transport pe elemente de câștigat/achiziționate în termen de 7 zile.

* Puteți obține 15% reducere la transport.

* Combinat cu transport maritim de reducere este disponibilă numai dacă ați face o plată totală.Vă rugăm să așteptați până când toate licitațiile s-a încheiat.După ce face, pls e-mail-mă pentru un combinat de factură dacă nu am făcut-o deja.

Politica De Returnare

* Dacă nu sunteți pe deplin mulțumiți, pls contactati-ma imediat.Articolele pot fi returnate în termen de 7 zile de la primirea pentru o rambursare de 100%. * Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul lor original și în ca-livrat condiții, nu sunt uzate sau alterate.

Termeni

Elementele sunt livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Dacă elementul este deteriorat în e-mail, pot returna costul de transport maritim și de a compensa niște bani.

Am trimite pachete prin China Post.Dacă pachetul a pierdut la poștă, nu pot retrimite pachetul sau trimite plin de bani înapoi.

Am răspundă email-uri de 7 zile pe săptămână.Dacă nu puteți primi un răspuns de la mine termen de 2 zile, acest lucru înseamnă că nu poate primi dvs. de e-mail.Vă rugăm să asigurați-vă că trimite e-mail la o adresa corecta de email.

Dacă aveți orice întrebări cu privire la comanda dvs., vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Eu sunt dispus să rezolve orice problemă cu clienții mei.Vom face noastre cele mai bune pentru a obține mulțumit.(^v^)

Etichete: rectangulare de piatră, aqua aura, aura cuarț punct, cub, piramidă, energia piramidei, aqua aura de cuarț, orgonit piramida, lepidolite punct, aur aura de cuarț, piramida de cristal.

Fisa tehnica

Caracteristică Regională China
Material Cristal
Stil cu feng shui
Tema piramida
Nume De Brand CDHC

Recenzii

Scrie o recenzie

100 Bucată de Curcubeu Aqua Aura Cristal de Cuarț Punct Strat de Titan de Naturale Cristal de Cuarț Puncte Pandantiv Colier ,Fara Gauri

100 Bucată de Curcubeu Aqua Aura Cristal de Cuarț Punct Strat de Titan de Naturale Cristal de Cuarț Puncte Pandantiv Colier ,Fara Gauri

Produse similare: