Transport gratuit Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606 agent de întărire termocuplu lipici de măsurare a temperaturii lipici

Produs nou

1 Produse

In stoc

341.70lei

-30%

488.15lei

Distribuiti

Informatii

Satlon D-3 Lipici & 606 Temperatura Catalizatorului Lipici 1. Introducere: Wensheng lipici este, de asemenea, numit termoelectrice silicon.Acesta este compus din Satlon D-3 lipici și 606 catalizator.Acesta are caracteristicile de repede follow-up, la temperatura camerei, întărire, rezistență la temperaturi ridicate și nu de volatilitate.Acesta este în general utilizat pentru testarea siguranței și diferite tipuri.În medii cu temperaturi ridicate. 2, compoziție: Satlon D-3 lipici și satlon 606 catalizator ingrediente Principale: (α-Cianoacrilat Monomer 90.7%, Polyethyl Ethylacrylate 6.0%, Dimetil Sebacat 3.3%) 3, Caracteristici: Toate tipurile de avioane care poate fi bine combinat pot fi unite, nu este nevoie de a pre-mix, căldură strâns, fără solvent, cu o ușoară gust, non-inflamabil, non-toxic.Cu catalizator Satlon 606, acesta poate fi accelerat instantaneu și este ușor de utilizat. 4, utilizare: în mare-mediu cu umiditate, cum ar fi: motoare de foraj, coarne, plite electrice, cuptoare, etc.în general, în industrie; automobile capota, impermeabil benzi, filtre, etc.și electronice, în industria auto, unități de Disc, de mare viteză, precizie motoare, circuite, etc. în industrie. 5, parametri: SatlonD-3 adeziv de înaltă rezistență la temperatură coeficient de SatlonD-3 este despre: 120 °C Firma în câteva secunde.Nu volatile, fără solvent, fără toxicitate.Ușor de utilizat, cu un singur tip de lichid, apoi călit la temperatura camerei.Apoi, forță, rezistență excelentă, rezistență la temperatură înaltă.Transparent și incolor, de culoare albă scăzut ceață.Parametrii de utilizare: Atunci viteza: 30-40 sec (ABS / ABS) Preservability: 6 luni / 25°C Vâscozitate: 800-1000cps /25°C ingrediente Principale: α–Cianoacrilat Monomer 90.7%, Polyethyl Ethylacrylate 6.0%, Dimetil Sebacat De 3,3% Solubilitate: ACETONĂ sau MEK poate înmuia și îndepărta greutate Specifică: 1.08 - 1.10 Aspect: lichid transparent, incolor punct de aprindere: 90 ° C punct de Topire: 175-190 °C Duritate: 78-90 punct de Înmuiere: 130-145 ° C rezistenta la Rece: -40 ° C × 48 de ore nici o schimbare îmbătrânire Termică: 100 ° C × 75 de ore, fără a schimba coeficient de dilatare Liniară: 0.000126 la Tracțiune rezistența la forfecare: [25 ° C × 48 de ore] Oțel: 186 / cupru: 185 / PVC: 50 * / ABS: 70 * [* marca este rupt material Satlon 606 catalizator Accelera vindecarea SatlonD-3 materialul poros este apoi.De creștere a temperaturii de testare linie este urmată.Umple coeficient.A preveni albire.pachetul SatlonD-3, încălzirea gel: 50g / sticla Satlon 606 Catalizator: 160g / sticla

Stimati Clienti,

Vă mulțumim pentru atenția dumneavoastră!

Aici sunt unele puncte trebuie să-ți arăt înainte de a face ordine:

1 .China Post este ieftin, dar va lua o lungă perioadă de timp, chiar luni.Prin urmare, vă rugăm să încercați să utilizați DHL sau Fedex dacă ai nevoie de o parte de urgență.

2 .Din moment special produsele pe care le vinde, nu este ușor pentru unii oameni pentru a confirma care parte este potrivit.

Despre livrare

1. Dacă sunteți în Brazilia, Argentina , Chile, Turcia, vă rugăm să furnizați CNPJ / CPF / numărul de TVA dacă trimite prin DHL/Fedex/UPS/TNT, sau vom schimba modul de transport maritim care să EMS, fără a informa.

2. Dacă vă aflați în Rusia , vă rugăm să furnizați numele dvs. complet .

3. Prin DHL/Fedex/UPS/TNT, va exista un cost suplimentar de 45 de dolari dacă adresa dvs. este la distanță unul , vom chang la EMS, dacă nu plătiți la distanță adresa cost suplimentar. (China Post Air Parcel dacă nu există nici EMS pentru țara dumneavoastră )

4. Noi promitem elementele sunt la fel ca ei au descris, dar avem dreptul de a modifica pachet neutru, fără logo-ul, care ar putea fi diferite, așa cum apare pe imagini.Sau ar putea fi de mare FISCALE trebuie să plătească.

5. În cazul în care parcela este nu a reușit livrate începând greșit sau lipsa necesar, informații de transport maritim, sau nu faci vămuire, noi nu va purta nici o responsabilitate.

Etichete: catalizator, copilul jacheta de 6 luni, hrisca ciocolata, copilul sacou vintage, arzător de 500 w narghilea, ars inima tatuaj, piele de căprioară iapa de vanzare, articole pentru copii ziua de nastere, copilul irl cadouri baieti, bara lenov z90a40.

Fisa tehnica

Articol Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606 agent de întărire termocuplu
Material Satlon D-3 agent de întărire termocuplu lipici de măsurare a temperaturii lipici
Numărul De Model Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606
OEM1 Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606 agent de întărire termocuplu
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606 agent de întărire termocuplu lipici de măsurare a temperaturii lipici

Transport gratuit Satlon D-3 temperaturi ridicate adeziv 606 agent de întărire termocuplu lipici de măsurare a temperaturii lipici

Produse similare: