Mare Carte de Mat(60X40CM) Cardul Profesional Mat Magicieni Matt Pad Mat Trucuri Carte de Magie Magic Recuzita Transport Gratuit

Produs nou

1 Produse

In stoc

33.23lei

-8%

36.12lei

Distribuiti

Informatii

Pentru mixtă este disponibil, vă rugăm să ne contactați.

trademanager: cn110930552

Descriere Mari Card Mat(60X40CM)/card profesional mat/Magicieni Matt Pad Mat card/trucuri magice/magic recuzita/ transport Gratuit prin CPAM

Rezultate de performanță:

Fiecare magician are nevoie de aceste de înaltă calitate, Close-Up Rogojini.Acestea sunt de catifea frumos-ca suprafață de pe un strat moale.Greu Pad este un extrem de durabil close-up pad pentru efectuarea condiții!Acest close-up pad este non-ridare,non-alunecare,non-uzura și mână lavabil.Greu Pad va oferi mulți ani de calitate folosi!Mare pentru utilizare în bara de magie și mai ales spectacole de stradă!

Odată ce ați cumpăra magic recuzita de aici, va voi trimite produsele de predare prin e-mail dacă aveți nevoie de ea!!!

Efectuați video:

Pachet

1 x Card de Mare Mat

Plata

1.Vom accepta Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, ect.ca metodă de plată numai.Și plata promptă va fi foarte apreciat.

2. Toate plățile trebuie să fie confirmat. (Transport și adrese de facturare trebuie să se potrivească).

Transport

1.De obicei, ne va livra elementul în termen de 2-5 zile de la primirea de plată.

2.Timp de livrare și Poștale:

----Putem livra elementul de Arimail parcelă în mod implicit, acesta este gratuit taxele postale.În condiții normale, va dura aproximativ 10-30 zile lucrătoare prin intermediul Arimail de livrare a coletelor.Pentru unele țări sau zone rurale,este posibil să dureze un pic mai mult din cauza mai putin frecventa de compania aeriană și de inspecție pe custom.

----Putem oferi livrare expres ca EMS/DHL.În condiții normale, va dura aproximativ 3-7 zile lucratoare prin curierat expres.Dacă doriți livrare expres, vă rugăm să ne contactați, vom caculate poștale pentru tine, sau puteți verifica Transport și de Ambalare pentru referință.

3.Vom alege un adecvat livrare conform țara ta, ca să depună eforturi pentru o mai rapidă și de încredere de transport pentru comanda dumneavoastră.

4.Dacă nu ați primit coletul tău după 30 de zile după ce am trimite yout comanda, vă rugăm să ne contactați.Noi vă va ajuta să verificați informațiile de livrare și de a rezolva problema pentru tine.

5.Vă rugăm să observați că cumpărătorul trebuie să fie responsabile (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

Ruturn/Rufund

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.

NU există EXCEPȚII!Costul de transport maritim este cumpărătorului .

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,

DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.primaria-urzicuta.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Feedback-ul

1.Feedback-ul nostru este FOARTE important pentru noi.Ne simțim ca și cum ne-am oferit 5 stele, servicii și ne-ar aprecia un rating de 5 stele pe feedback-ul dumneavoastră.Vom reveni mereu feedback pozitiv pentru tine, ca de bine!Dacă pentru orice motiv simt nu ai avut-o de 5 stele tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul astfel încât să putem rezolva situația.Vă mulțumesc!

2.Suntem aici pentru tine!În cazul rar în care un produs este defect, suntem mai mult decât fericit pentru a aranja un schimb sau de restituire.

3.Dacă aveți orice problemă cu privire la produsele noastre sau comanda dumneavoastră, vă rugăm să NU ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi un răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a menține 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a da-ne feedback-ul neutru sau negativ, feedback-ul, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

4.Promitem că vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

FAQ:

1· Q:Cum pot plasa o comanda?

O:

2· Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

O:Pachet la mai puțin de 2 Kg va fi trimis prin China Post Airmail care este transport gratuit la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Rusia; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore.

Etichete: carte de joc playmat, togepy de pluș, fals pad, stich de pluș, am pluș, carte de joc mat, cap pad, pluș fuste, magie covor, covor magic.

Fisa tehnica

Ambalare Sac De Box
Tip close up magic
Nume De Brand Regele Magic
Gen Unisex
Material de pluș
Avertizare Null
culoare negru
Numărul De Model G0376
Intervalul De Vârstă Adulti
Caracteristici Ușor De A Face
Dimensiune 60*40cm
locul de origine Zhejiang, China (Continentală)
Este Instrucțiuni Inclus No
Performanța Forma Close-up Magic

Recenzii

Scrie o recenzie

Mare Carte de Mat(60X40CM) Cardul Profesional Mat Magicieni Matt Pad Mat Trucuri Carte de Magie Magic Recuzita Transport Gratuit

Mare Carte de Mat(60X40CM) Cardul Profesional Mat Magicieni Matt Pad Mat Trucuri Carte de Magie Magic Recuzita Transport Gratuit

Produse similare: