16 Inch Hidroponice Răsucite Spin Bud Pro Frunze de Tuns pentru Plante Bud frunze de tuns

Produs nou

1 Produse

In stoc

408.62lei

-19%

510.77lei

Distribuiti

Informatii

Acest profesional de tuns dispune de un plastic transparent partea de sus pentru o mai bună vizibilitate, un mâner detașabil pentru depozitare convenabilă, și detașabil grila de ușor de serviciu.Acest trimmer va tăia crengi, scoateți frunze, și de a conserva muguri dintr-o varietate de plante.Puterea trimmer este esențial în a face hash, uleiuri, produse de aromoterapie, și potpourris.

Caracteristici: Dual edge oțel de înaltă rezistență lama din Otel Inoxidabil Vas de construcții din Oțel Inoxidabil cutie de Viteze Vedea prin Capacul superior 16" lat de 15"de mare

Pachetul inclus:

24 x benzi de Cauciuc

4 x Cauciuc coloane

2 x cruce din oțel Carbon

1 x grila din otel Inoxidabil

1 x Mâner

1 x lama din oțel Inoxidabil

1 x 16" top Clar

1 x bol din otel Inoxidabil

Avertismente:

Nu puneți niciodată degetele, mănuși sau orice alte părți ale corpului în contact cu gratar sau lama.

Nu utilizați foarfece, cuțite sau orice instrument de mai sus gratar

Vom organiza transport de îndată ce plata dvs. a trece la verificarea www.primaria-urzicuta.ro în timpul săptămânii.

NU se accepta Post Office CASETA adresă.

Pentru colete de dispecerizare.Dacă element de stoc în nostru corespunzătoare depozit,vom alege locale potrivit livrare modalitate de a gestiona pachetul.

Aproape toate coletele vor fi livrate direct de la mai multe depozite de la mâna ta/usa, Acesta va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-ne un valabile număr de contact.

Toate elementele noastre (cu Excepția specificată) sunt asigurate pentru a fi de brand nou și a efectuat cu cel puțin 12 luni de garanție.

Pentru a deteriorat atunci când a sosit,vă rugăm să fie cooperant pentru a lua fotografii de pe părțile deteriorate și trimite la noi pentru verificarea și soluție de asistent.

Cumparatorul suporta taxele poștale pentru returnarea, vom plăti pentru retrimiterea.

Nimic nu va fi perfect.Dacă nu ați satisface serviciul nostru sau Dacă elementul a ajuns deteriorat.sau parte a ratat sau nu un element de descris, vă rugăm să ne semnalați,vă vom oferi un soluția mulțumit și să rămână cu tine până când problema este rezolvată.Mai mult,vă Rugăm să nu lăsați rating scăzut feedback-ul pe contul nostru inainte de obtinerea soluție, pentru că va fi o lovitură dureroasă pentru noi.Dimpotrivă,cu generozitate 5stele frumos feedback-ul va fi o motivatie foarte mare pentru noi, pentru a fi un bun vânzător.Speranța de a obține yourcomprehension.

Returnarea/Restituirea este acceptată în termen de 7 zile, Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte.Vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.Vă rugăm să faceți elementul rămâne în ambalajul original, inclusiv toate accesoriile și documentația livrată împreună cu produsul.Declarațiile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului.Produs(e) deteriorarea în timpul tranzitului va anula garanția.

Etichete: bonsai, hoist troliu, lenovo tab pro p11, hydropon, frunze de tuns, anti iarba, gardena instrument, pentru tuns iarba, hidroponice țeavă, foarfeca pentru metal.

Fisa tehnica

Mașină De Tăiat Via Tip clichet
Certificare CE
Tăiere Instrument De Tip Foarfece De Iarbă
Finisare Nu Filmate
Numărul De Model 1JJ01-0007-DE
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Yonntech
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

16 Inch Hidroponice Răsucite Spin Bud Pro Frunze de Tuns pentru Plante Bud frunze de tuns

16 Inch Hidroponice Răsucite Spin Bud Pro Frunze de Tuns pentru Plante Bud frunze de tuns

Produse similare: