En-gros 10/20/50/100 Filtre de Protecție, Mască de Praf Gros Particule de Ceață Anti Praf, Fum PM2.5 Lavabile Refolosibile Masca

Produs nou

1 Produse

In stoc

13.59lei

-38%

22.25lei

Distribuiti

Informatii

En-gros 10/20/50/100 Filtre de Protecție, Mască de Praf Gros Particule de Ceață Anti Praf, Fum PM2.5 Lavabile Refolosibile Masca

Te rog fi amabil remarcat,enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Vă Rugăm Să Rețineți

Negru Masca de Fata va fi trimis prin Aleatoare Respira Forma(alb sau Negru)

Aleatoare De Tip

Descriere

Caracteristici: - Moale si flexibil, respirabil, ideal pentru pielea Sensibila alergie. - Satisface nevoile dumneavoastra diferite, dacă se execută, execută, de conducere oraș, curățenie în casă sau activități în aer liber, va fi cel mai bun pentru sanatatea ta. - Utilizarea de Anti - poluare Masca reduce riscul de inhalare de gaze nocive, cum ar fi mirosuri, polen, fum, praf și alte particule nocive pentru spitale, de școli, de călătorie, de curățare, pictură, construcții, activități în aer liber.Specificatii: - Material: stofa - conținutul Pachetului: - 1 x Masca Gura Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Produs Arată

Masca De Fata Filtre

Caracteristici produs: ForeWorld Avantaj - Utilizarea de respirație simplu tehnologie prin tehnologie de vârf, noi de design respirator de bază la 3M standard; utilizează cele mai bune ultra-moale de bumbac și piele-friendly bumbac cu adâncimea de optimizare și îmbunătățire, care este moale, maleabil și respirabil, ideal pentru persoanele cu piele sensibila alergii.MULTI-SCOP: Utilizarea nostru anti-poluare masca poate reduce riscul de respirație gaze, mirosuri nocive, polen, fum, praf și alte particule nocive, de spitale, de școli, de călătorie, de curățare, pictură, construcții, activități în aer liber.Satisface nevoile dumneavoastra diferite - dacă ai de lucru, de funcționare, de conducere oraș, acasă curat sau activități în aer liber, veți avea imediat cea mai bună protecție pentru sănătatea ta.Pachetul inclus: 10 x Filtre de schimb.Suntem încrezători că vă va place produsul nostru, la fel ca alții în fiecare zi.Bucurați-vă de servicii de 24 de ore de la echipa noastră de asistență prietenoasă, dacă nu ești mulțumit.

Tip 2 Masca De Fata

Caracteristici: - confectionat din burete, breathable, windproof, sudoare de absorbție, confortabil și prietenos cu pielea. - Reutilizabil, economic de utilizat și economic.Spre deosebire de alte măști de unică folosință, muntele acesta masca este lavabil si poate fi repetat folosind 3~8 ori.Nu numai că nu face un efect nociv asupra mediului, dar nu este economic. - Proiectare umanizat.Ergonomic taie pe nas și buclă reglabile și elastic ureche centura poate potrivi urechea strâns.Specificatii: - Material: Burete + non-țesute Pachetul Include: - 1 x Masca cu Filtru Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Masca De Fata Filtre

Caracteristici: - filtre Inlocuibile izola praf, polen, produse chimice periculoase, fum, grele particule de metal etc. - Masca de filtrare oferă confortabil de protecție pentru oameni.Sugerăm să înlocuiți fliters în fiecare săptămână de utilizări pentru cel mai bun efect.Specificatii: - Material: Non-țesute tesatura -Cantitate: 2/5/10BUC(alege doriți) - Pachet: - 2/5/10 x Masca Filtre Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Tip 3 Masca De Fata

Caracteristici: - Lavabil, poate fi folosit în mod repetat. - Pliabil, puteți pune-l în buzunar și-l aducă de oriunde. - Elastic crescut ureche design curea, purta ușor, mai puternic și mai confortabil. - O versiune imbunatatita de respirație supapa reduce cantitatea de căldură și umiditate, făcându-l mai confortabil de purtat. - Potrivit pentru toate tipurile de activități în aer liber în cazul în care praful poate fi prezent, cum ar fi ciclism Montan, Alergare, călărie, Snowboarding, Schi, Viteza de mers pe jos, Alpinism, Ciclism, Motociclism , etc. Caietul de sarcini: Material: tesatura Lycra Pachetul inclus: 1 x Masca Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Masca De Fata Filtre

Caracteristici: - Inlocuit filtre de Bumbac izola praf, polen, produse chimice periculoase, fum, grele particule de metal etc. - Masca de filtrare oferă confortabil de protecție pentru oameni.Sugerăm să înlocuiți fliters în fiecare săptămână de utilizări pentru cel mai bun efect.Specificatii: - Material: Non-țesute tesatura+Bumbac -Cantitate: 10/20/50PCS(alege doriți) - Pachet: - 10/20/50 x Masca Filtre Note: 1. Manual de măsurare, vă rugăm să permiteți-1 ~ 3mm eroare,vă mulțumesc. 2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același ca în imagine.

Etichete: xiami, n95 masca n99, n960n, 100 ffp2, disney masca, masca n95, balaclava masca, nokia x3 ecran, sony xperia z ultra baterie de locuințe, n95mask.

Fisa tehnica

Nume De Brand Okwish
Ocazie Petrecere
Grupa De Vârstă Adulți
Tip Personaje de desene animate
Acoperi Zona Jumătatea Inferioară A Feței
Numărul De Model KN95/N95
Masca Material Nailon

Recenzii

Scrie o recenzie

En-gros 10/20/50/100 Filtre de Protecție, Mască de Praf Gros Particule de Ceață Anti Praf, Fum PM2.5 Lavabile Refolosibile Masca

En-gros 10/20/50/100 Filtre de Protecție, Mască de Praf Gros Particule de Ceață Anti Praf, Fum PM2.5 Lavabile Refolosibile Masca

Produse similare: